Simon – Štěpánek 3:0 (kon.) | Rosol – Murray 0:3 (kon.)
Djoković – Veselý 0:0 (zruš.) | Monfils – Šátral 3:0 (kon.)
zrušeno
Novak Djoković
Novak Djoković (1)
0
0
0
 
Jiří Veselý
Jiří Veselý
0
0
0
 
Středa 31.08.2016, 20:30US Open - muži - US Open (tvrdý povrch) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
    Potvrzení předchozí informace. Místo duelu Djoković - Veselý Vás tedy srdečně zveme ke sledování zápasu mezi Gaëlem Monfilsem a Janem Šátralem.

     
    Jiří Veselý bohužel do utkání nenastoupí! Již v duelu s Indem Mynenim ho omezovala poraněná ruka a toto zranění mu neumožní absolvovat duel proti Novaku Djokovićovi. Na dvorec Artura Ashe byl místo tohoto duelu zařazen souboj Gaëla Monfilse s Janem Šátralem. Českého kvalifikanta tak čeká životní zápas na největším dvorci ve Flashing Maddows! (19:45:18)
     
    Již zmíněná senzační výhra Veselého nad Djokovićem byla také jediným vzájemným duelem obou tenistů. Tento zápas se odehrál ve 2. kole antukového turnaje v Monte Carlu a skvěle hrající český levák světovou jedničku udolal po setech 6:4, 2:6, 6:4.
     
    Světový hráč číslo 1, Novak Djoković, přehrál v úvodním kole 3:1 na sety Poláka Janowicze. Ten dokázal vyhrát druhou sadu poměrem 5:7. ovšem další dva sety už ovládl jasně Nole, který v nich povolil soupeři uhrát jen tři gemy.
     
    Jiří Veselý vstoupil do US Open dramatickou bitvou s Indem Sakethem Mynenim. Utkání dospělo až do pátého setu, v němž Myneni vedl už 1:4 a 15:40 na servisu Veselého. Od stavu 2:5 však český tenista uhrál pět gemů v řadě a po fantastickém obratu si zajistil postup.
     
    Vítám tu všechny tenisové fanynky a fanoušky! Ve středu startuje 2. kolo US Open a nás může těšit, že u toho nebudou chybět ani čeští tenisté. Jiří Veselý dostal v této fázi posledního Grandslamu sezóny soupeře z nejtěžších, když se utká se světovou jedničkou Novakem Djokovićem. Ovšem pozor, Veselý už letos dokázal fenomenálního Srba porazit, což by mu mohlo dodat zdravé sebevědomí i do tohoto duelu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Martin Augustin

    Novak Djoković
    Stát: Srbsko
    Datum narození: 22.05.1987
    Věk: 36 let
    Držení: pravák
    Výška: 188 cm
    Váha: 77 kg
    Nasazení: 1

    Jiří Veselý
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 10.07.1993
    Věk: 30 let
    Držení: levák
    Výška: 198 cm
    Váha: 90 kg
    thejrc.org