Burnley – Watford 2:0 (kon.)
konec
Burnley FC
2:0 (1:0)
Watford FC
Pondělí 26.09.2016, 21:00 • Turf Moor, Burnley • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní dohrávka 6. kola Premier League je u konce! Burnley FC po velmi dobrém výkonu porazilo v domácím prostředí Watford FC poměrem 2:0.

    Burnley předvedlo v prvním poločase domácího utkání velmi dobrý, aktivní výkon! Svěřenci trenéra Dycheho byli od prvních minut lepším týmem a také měli první velkou šanci. Pohotovou ránu Boyda však dokázal vyrazit Gomes, poté zahrozil také Gudmundsson, jehož přízemní rána však mířila mimo. Domácí udeřili ve 38. minutě, kdy se po rohu Defoura trefila Jeffrey Hendrick!

    Do druhého vstoupil aktivně Watford, nicméně po pěti minutách se domácí fanoušci radovali podruhé ze vstřelené branky. Defour našel hlavu Michaela Keana, který rozvilnil síť hostující branky. Watford se ve zbytku zápasu snažil o vstřelení kontaktní branky, nicméně to se svěřencům trenéra Mazzarriho nepovedlo, a tak si velmi cenné tři body připisuje Burnley!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (22:55:40)
    Steven Defour si dnes připsal hned dvě gólové asistence!

     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 11:10. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 11:15.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Success ve spolupráci s Kenedym se snažil na pravém křídle odcentrovat, avšak dobře bránící Ward si dokázala s hostující dvojicí poradit!
     
    90+3
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Johann Gudmundsson, přichází Michael Kightly.
     
    90+2
    Vokes dokázal na útočné polovině sklepnout přihrávku od Arfielda, nicméně nabíhající Marney nedokázal míč ideálně zpracovat!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Watford se pokoušel zahrozit přes levou stranu, avšak na té operuje skvěle hrající Lowton, který nyní předvedl dobře načasovaný skluz, kterým útok svého soupeře zastavil.
     
    88
    Hornets se však dostali velmi rychle zpět k míči a postupovali vpřed. Na útočné polovině si však nevěděl rady Kenedy, který po souboji s Hendrickem přišel o míč a následně také fauloval!
     
    88
    Burnley se dokázala ubránit po tlaku svého soupeře, který trval bezmála dvě minuty. Nyní už se Heaton chystá k dlouhému odkopu, kterým pošlě míč na soupeřovu polovinu.
     
    87
    Hornets vybojovali rohový kop, kterého se ujal Capoue. Francouzský záložník našel centrem za vápnem Behramiho, který se opřel do míče, avšak jeho střelu dokázal zablokovat střídající Arfield!
     
    86
    Teď už se Burnley opravdu zatáhlo před vlastní vápno a začíná obléhání pokutového území domácího celku. Watfordu se však zatím nedaří najít cesta do vápna!
     
    85
    Domácí celek tentokrát nezvládl přechod do útoku a o míč ve středu hřiště přišel. Dopředu vyrazil Holebas, kterého však taktickým faulem poslal k zemi Hendrick.
     
    84
    Následného rohového kopu se ujal střídající Kenedy, jehož centr sice obrana Burnley odvrátila, avšak za vápnem se opřel do míče Behrami, jehož střela mířila mimo tři tyče.
    84. Success byl velmi blízko vstřelení kontaktní branky
     
    84
    Teď měl Watford opravdu velkou smůlu! Do pokutového území zatáhl míč Troy Deeny, který následně našel naběhnutého Successe, který zkusil štěstí z ostrého úhlu, nicméně branku minul!
     
    83
    První střídání domácího celku! Ze hřiště odchází Steven Defour, který si dnes připsal dvě gólové asistence a dočkal se velkého potlesku. Na poslední minuty přichází Arfield!
     
    81
    Teď mělo Burnley další šanci na navýšení skŕe! Před vápnem se odrazil míč k Defourovi, který našel ve vápně Warda. Domácí obránce však jakoby se šance zalekl, jeho centr měl hledal před brankou Vokese, avšak Gomes míč tečoval, a ten skončil v zámezí!

    Jan Havlovic

    Branky: 38. Hendrick (Defour), 50. M. Keane (Defour)

    Karty:   45+2. Lowton (BLY) – 21. Pereyra (WAT), 37. Holebas (WAT), 66. Success (WAT)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 11:10. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 11:15.
    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, Mee, M. Keane, S. Ward – Gudmundsson (90+3. Kightly), Hendrick, Defour (83. Arfield), Marney, Boyd – Vokes.
    Náhradníci: Robinson – Flanagan, Kightly, Bamford, Tarkowski, Arfield, O'Neill.

    Watford FC: Gomes – N. Amrabat (58. Success), Britos, Cathcart (46. Zúñiga), Prödl, Holebas – Pereyra (75. Kenedy), Capoue, Behrami, Ighalo – Deeney (C).
    Náhradníci: Pantilimon – Kaboul, Success, Kenedy, Guedioura, Zúñiga, Watson.

    Rozhodčí: Mike Jones – Scholes, Cann (vš. Anglie)
    bahis siteleri