Perm – Samara 0:0 (kon.) | Kazaň – Tomsk 2:1 (kon.)
konec
FK Amkar Perm
0:0 (0:0)
FK Křídla Sovětů Samara
Pondělí 26.09.2016, 16:00 • Stadion Zvezda, Perm. Kapacita: 19,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (17:55:10)
     
    Statistiky dnešního zápasu

    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:1.
    Střely mimo: 7:5.
    Rohy: 3:2.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 14:11.
     
    Dnešní utkání branku nepřineslo! Pro domácí Amkar to bude určitě ztráta, když před domácím publikem bere jen jeden bod s posledním týmem tabulky. Amkar se navíc mohl dostat až na třetí místo v tabulce, ale nyní bude ztrácet. Po Samaru to je bod po třech prohrách a dnes je to zasloužený bod především za druhý poločas, kde byla Samary aktivnější směrem dopředu. Žádný tým si nevytvořil stoprocentní brankovou příležitost a oba brankáři měli jeden z těch klidnějších zápasů.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V poslední minutě zápasu měla Samara k dispozici volný přímý kop. Ten ještě na hranici vápna přizvedl Koncedalov, ale na zadní tyči již nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    90+1
    Už v nastaveném čase tu byla možnost pro domácí, ale Pavel Komolov neprošel u postranní lajny okolo obránce a rychle se musel vracet zpět.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje ve druhém poločase dvě minuty.
     
    89
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Jerry Mbakogu, přichází Sjarhej Kornilenko.
     
    88
    V posledních minutách zápasu se hraje hodně riskantně na obou stranách. Do vápna se opět dostali hráči Samary. Konkrétně Mollo byl ve střelecké pozici, ale znovu byl ubráněn.
    87. Rychlý protiútok hostujícího týmu
     
    87
    Mohlo být rozhodnuto. Hosté se dostali do brejku, který se dostal až do vápna. V něm ale fantasticky zasáhl již v jasné brankové příležitosti skluzem Nikolaj Zajcev a zblokoval tak střelu, která mířili do odkryté branky.
     
    86
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Sergej Tkačjov, přichází Jevgenij Baškirov.
     
    84
    Domácí přitlačili soupeře ve vápně, ale ani průniková přihrávka na Bodula nebyla přesná, ani následný pokus z odraženého míče nesměřoval do branky.
     
    83
    Míč se z rohového kopu dostal jen k prvnímu bránícímu hráči Samary. Ivan Taranov odhlavičkoval míč daleko od svého vápna.
     
    82
    Nyní se na levé straně rozeběhl do slibné pozice Kosťukov, ale ani jeho pas nebyl přesný. Ještě se však dostal k míči Komolov, který vybojoval rohový kop.
     
    81
    Domácí chtějí ještě zazlobit v útoku. Střídající Pavel Komolov se opřel do míče z dobrých pětadvaceti metrů, ale mezi tři tyče se netrefil.
     
    80
    Posledních zhruba deset minut pro oba týmy, aby vstřelili branku a z tohoto zápasu si připsaly všechny tři body.
     
    78
    Hosté jsou v posledních minutách velmi aktivní směrem dopředu. Další akce mohla vzniknout při spolupráci Molla s Pasquatem, ale druhý jmenovaný byl nachytán v ofsajdu.
     
    77
    Darko Bodul byl blízko míče, který směřoval do vápna, ale skvěle vyběhl Giorgi Loria a jeho akci zmařil ještě před střelou.

    Vít Schück

    Branky:

    Karty:   65. Džikija (AMP) – 11. Mbakogu (KSS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:11.
    FK Amkar Perm: Selichov – Miljković, Zajcev, Džikija, Zanev (C) – Idowu, Gol – Prokofjev (64. Kosťukov), Ogude, Balanovič (75. Komolov) – Bodul.
    Náhradníci: Budakov, Chomič – Konde, Šynder, Šavajev, Anene, Gigolajev, Komolov, Čerenčikov, Churcidze, Kosťukov, Salugin.

    FK Křídla Sovětů Samara: G. Loria – Callagov, Bateau, Nadson, Taranov (C), Jatčenko – Tkačjov (86. Baškirov), Koncedalov, Pasquato – Mbakogu (89. Kornilenko), Mollo.
    Náhradníci: Pavlov, Konjuchov – Baškirov, Čočijev, Kornilenko, Zinkov, Margasov, Božin, Viznovič.
    bahis siteleri