Tisková konference AC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
Tisková konference FC Inter Milán (kon.) | Tisková konference PAOK Soluň (kon.)
Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
konec
Tisková konference PAOK Soluň

Středa 28.09.2016, 18:00Tiskové konference
     
    To je vše, díky za pozornost a u dalších onlajnů na shledanou. (19:30:04)
     
    Vladimir Ivič o ne příliš dobré fomě: Samozřejmě se někdy stane, že někdo nepředvede stoprocentní výkon, ale to se stává všem týmům na světě. Důležité je, že když prohrajeme, jsme z toho všichni smutní.
     
    Vladimir Ivič o problémech Jindřicha Trpišovského se skládáním týmu: Něco mi říká, že už má sestavu v hlavě, ale vyčkává.
     
    Vladimir Ivič: Snažím se hráčům pomáhat i za situace, kdy se nám třeba tolik nedaří. Atmosféra v týmu je velmi pohodová. Snad se to odrazí na hřišti.
     
    Vladimir Ivič: Pořád jsme ještě na začátku soutěže. Všechny čtyři týmy mají po bodu a hra postup je stále otevřená. Jsme připraveni vyhrát, ale uvidí se až na hřišti.
     
    Vladimir Ivič: Vůbec jsme nepřemýšleli o tom, že by se nemělo hrát. Možná Liberecké jejich problémy nakopnou. Moje mužstvo rozhodně nepovolí.
     
    Gary Rodrigues o rozdílných stadionech: Hřiště je pokaždé stejné. Všichni máme stejné podmínky a na rozdíly se nemůžeme vymlouvat.
     
    Gary Rodrigues: V každém zápase máme hodně šancí, ale bohužel se nám je nedaří proměňovat. To se stává. Samozřejmě se snažíme to zlepšit a doufáme, že se to brzy odrazí na trávníku.
     
    Gary Rodrigues: Mužstvo je v dobrém rozpoložení, věříme, že se zvedneme.
     
    Gary Rodriguez: O problémech Liberce jsme slyšeli, ale předpokládám, že budou připravení dobře. Je zapotřebí předvést náš nejlepší fotbal.
     
    Tiskové konference se účastní trenér Vladimir Ivič a záložník Gary Rodrigues.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.

    Jan Kousal

    thejrc.org