Astana – Young Boys 0:0 (kon.) | Qäbälä – Mohuč 2:3 (kon.) | Ajax – Standard 1:0 (kon.)
Celta Vigo – Panathinaikos 2:0 (kon.) | Gent – Konyaspor 2:0 (kon.) | Šachtar – Braga 2:0 (kon.)
Schalke – Salzburg 3:1 (kon.) | FK Krasnodar – Nice 5:2 (kon.) | Fiorentina – Karabach 5:1 (kon.)
Liberec – PAOK 1:2 (kon.) | Sparta – Inter 3:1 (kon.) | Curych – Osmanlispor 2:1 (kon.)
FCSB – Villarreal 1:1 (kon.) | Beer Ševa – Southampton 0:0 (kon.) | Fenerbahce – Feyenoord 1:0 (kon.)
Manchester Utd. – Zorja Luhansk 1:0 (kon.) | Olympiakos – APOEL 0:1 (kon.) | Saint-Étienne – Anderlecht 1:1 (kon.)
Zenit – Alkmaar 5:0 (kon.) | Dundalk – Maccabi Tel Aviv 1:0 (kon.) | Austria – Plzeň 0:0 (kon.)
AS Řím – Astra Giurgiu 4:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Rapid 1:0 (kon.) | Genk – Sassuolo 3:1 (kon.)
konec
FK Krasnodar
5:2 (2:1)
OGC Nice
Čtvrtek 29.09.2016, 19:00 • Stadion Kubaň, Krasnodar. Kapacita: 32,000 diváků. • Evropská liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuj Vám za pozornost a někdy příště se u dalších online přenosů budu těšit na počtenou! (21:10:51)
     
    Je dobojováno, Krasnodar zvládl i své druhé utkání v základní skupině Evropské ligy, a na svém kontě tak má plný počet šesti bodů – naopak Nice stále zůstává na nule! Sledovali jsme divoké utkání, gólový účet ve dvaadvacáté minutě otevřel Fjodor Smolov, o jedenáct minut později vedení Býků navýšil rychlonohý Joãozinho. V závěru první půle se fotbalisté OGC zásluhou parádní rány Maria Balotelliho dostali zpět do hry. Druhý poločas nabídl další čtyři góly, nejprve se z pokutového kopu prosadil Joãozinho, Les Aiglons však neskládali zbraně a zásluhou Wylana Cypriena dokázali znovu snížit! The Black-Greens ale dokázali těsné vedení uhájit, po přežití několik minut trvajícího tlaku jim definitivní pojistku, vlastně hned dvě, na dnešním vítězství dal Ari!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Ari (KRS) - 5:2
     
    90+3
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Tohle je pro Nice trochu kruté, domácí totiž přidávají už pátou branku! Hosté už zřejmě vyhlíželi hvizd hlavního sudího a zcela zapomněli bránit standardní situaci svého soupeře. Po pravé straně se až k centru propracoval Laborde, který přesně našel na penaltovém puntíku číhajícího ARIHO a ten z první zamířil přesně pod břevno Cardinaleovy pokladnice!
     
    90+2
    Kouassi Eboue ve snaze obhodit si Waltera nepříjemně podklouzl a velice nešťastně si sám ublížil. Vzhledem k tomu, že do konce utkání už zbývá méně jak minuta, se ale žádného ošetření nedočkáme.
     
    90+1
    Hosté už se nenachází v ideální psychickém rozpoložení, na jejich herním projevu je to jasně znatelné. Dante opět chyboval při rozehrávce, načež se kupředu hodlal Joãozinho, chybu svého kolegy z obranné linie ale smazal Ricardo.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se chorvatští sudí rozhodli nastavit tři minuty! Povede se Nice závěr utkání ještě zdramatizovat?
     
    89
    Hostující fotbalisté se v samotném závěru tohoto duelu ještě dožadovali odpískání pokutového kopu. V šestnáctce se totiž po souboji s Naldem k zemi poroučel Wylan Cyprien, na jeho hereckou etudu ale sudí neskočil.
    87. Žlutá karta

     
    87
    Vstřelení své branky se brazilský útočník Ari rozhodl oslavit svlečením dresu, vzápětí mu tedy byla udělena žlutá karta.
    86. Ari (KRS) - 4:2
     
    86
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Krasnodar přidává už čtvrtou trefu a dle mého názoru je o vítězi tohoto mače rozhodnuto! Hosté veškeré zbylé síly vrhli do útoku, o balon ale přišli, a svému soupeři tak nabídli možnost další protiakce, na jejímž konci nahrál Joãozinho ARIMU, který nekompromisní ranou do protipohybu propálil Cardinalea!
     
    85
    Krátce nato Belhanda pro OGC vydřel další kop od rohového praporku, i tentokráte si ale domácí defenziva počínala bezchybně, o odkopnutí balonu do bezpečné vzdálenosti od branky se nakonec postaral Joãozinho.
     
    84
    Poté se navíc museli bleskově vracet zpět do defenzivy! Domácí se totiž vrhli do přečíslení tří proti dvěma, Ari roztáhl hru na Joãozinha, ten byl ale včas dostoupen Bayssem a jeho pokus o centr tak nikoho z kolegů neoslovil.
     
    83
    Cardinale ukázal, že je mužem klidných nervů, když si ve vápně proti napadajícímu Arimu dovolil velice drzou kličku. Po jeho nákopu vybojovalo Nice roh, k žádnému zakončení se ale hosté nepropracovali.
     
    82
    Eboue poslal balon k Tolbinskému, který nijak neváhal a dlouhým nákopem na útočnou polovinu zkusil najít nabíhajícího si Gazinského, ten byl ale u balonu o chvíli později než včas vybíhající Yoan Cardinale.
     
    81
    Domácí jsou už nějaký čas zabydleni pouze na své obranné polovině a odolávají jednomu ataku svého soupeře za druhým. Valentin Eysseric nyní vycítil za obranu si sbíhajícího Belhandu, ten se ale k balonu díky důraznému Naldovi nedostal.
     
    80
    Alassane Pléa se vyšponoval do vzduchu a v hlavičkovém souboji jasně předčil Granqvista. Poté se rozhlédl kolem sebe a nahrál Belhandovi, který se rozhodl mu tuto laskavost oplatit, jeho úmysl ale přečetl Naldo.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 22. Smolov (Jędrzejczyk), 33. Joãozinho, 65. Joãozinho (pen.), 86. Ari (Joãozinho), 90+3. Ari (Laborde) – 43. Balotelli (M. Sarr), 71. Cyprien (Eysseric)

    Karty:   50. Naldo (KRS), 55. Granqvist (KRS), 87. Ari (KRS) – 45+1. Seri (NIC), 64. Baysse (NIC), 70. Cardinale (NIC)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 20:13.
    FK Krasnodar: Kricjuk – Jędrzejczyk, Granqvist (C), Naldo, Torbinskij – Eboue, Podběrezkin (74. Laborde), Kaboré – Achmedov (59. Gazinskij), Smolov (29. Ari), Joãozinho.
    Náhradníci: Sinicyn – Izmajlov, Martynovič, Gazinskij, Ari, V. Kalešin, Laborde.

    OGC Nice: Cardinale – Ricardo, Baysse (C), Dante, M. Sarr, Dalbert (66. Cyprien) – Belhanda, Koziello (79. Walter), Seri, Eysseric – Balotelli (46. Pléa).
    Náhradníci: Hassen – Souquet, Lusamba, Pléa, Walter, Donis, Cyprien.

    Rozhodčí: Ivan Bebek – Tomislav Petrović, Miro Grgić (všichni Chorvatsko)
    bahis siteleri