Vítkovice – Olomouc 6:5 (kon.) | Jihlava – Zlín 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 1:0 (kon.)
Kladno – Chomutov 5:4 (po pr.) | HC Plzeň – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 2:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 9:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 4:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:4 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
5:4 (0:0, 3:1, 1:3 - 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 01.10.2016, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas nám nabídl vskutku nevídané drama. Kladenští v jednu chvíli sice vedli už 4:1, jenže Piráti dokázali srovnat na 4:4. V prodloužení si ale vzal slovo domácí nejproduktivnější muž Krešimir Schildhabel, který vystřelil Rytířům druhý bod! (14:16:07)
     
    Konec zápasu.
     
    60:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se dokázal z vyrovnání oklepat, následně rozhodl hned na začátku prodloužení! O tom, že bod navíc zůstane na Kladně rozhodl svým druhým dnešním gólem KREŠIMIR SCHILDHABEL. Asistence: Dominik Havelka.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme viděli skvělý finiš chomutovských Pirátů, díky kterému je nyní stav nerozhodný 4:4. Nejprve posunul Kladno do tříbrankového náskoku Krešimir Schildhabel, následně ale už úřadovali hosté. Branky Josefa Rindoše, Jana Svobody a Tamáse Részegha zapříčinily to, že nyní uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    55:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je trestuhodné, domácí promarnili třígólový náskok. O vyrovnání se postaral svým druhým zásahem v utkání TAMÁS RÉSZEGH. Asistence: Petr Chlán.
     
    53:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Schyluje se na Kladně k velkému dramatu? Ještě před chvílí ztráceli Piráti tři góly, nyní jim k vyrovnání chybí jediný! Po přihrávce Paličky dokázal překonat bezmocného Stahla JAN SVOBODA. Asistence: Filip Palička, Daniel Šilar.
     
    48:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští sice přesilovou hru 5 na 3 nevyužili, po jejím konci se jim ovšem podařilo stáhnout náskok svého soupeře na dvě branky. O druhý gól chomutovských Pirátů se postaral JOSEF RINDOŠ. Asistence: Tom Polák, Daniel Novák.
     
    47:08
    Domácí v plném počtu.
     
    46:30
    Rytíři jsou z nejhoršího venku, nyní už hrají ve čtyřech.
     
    45:08
    Rytíři si vše zbytečně komplikují. Š. Bláha (KLA) nabídl soupeři přesilovku 5 na 3, provinil se proti pravidlům nedovoleným bráněním.
     
    44:30
    Janeček (KLA) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    44:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že i dnes budou brát Rytíři tři body. Do tříbrankového vedení Kladno posílá jeho nejproduktivnější muž – KREŠIMIR SCHILDHABEL. Asistence: David Chládek, Michal Kučera.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nám nabídla skvělou gólovou podívanou na první branku Petra Patyka ještě dokázal zareagovat Tamás Részégh, jenže následně si slovo vzal Vincent Keszi, díky jehož dvou gólech Kladno vede 3:1.

    Další třetina začne přibližně v 13:33.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Opověď Pirátů nedorazila, branková síť se ale vlní v bráně Pavláta. Předchozí gólovou kombinaci si zopakovali opět Patyk s Kezsim. Střelcem byl opět VINCENT KESZI, který si připisuje do kanadského bodování dnes už třetí bod. Tři body má také Patyk, který jeden gól vstřelil a na dva další asistoval. Asistence: Petr Patyk.
     
    36:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenský ČEZ stadion opět jásá! Aktéři prvního gólu Kladna si tentokrát jen vyměnili role.Patyk nahrával na VINCENTA KESZIHO, který vrací Rytířům vedení. Odpoví Chomutov? Asistence: Petr Patyk, Štěpán Bláha.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 21. Patyk (Keszi, Š. Bláha), 37. Keszi (Patyk, Š. Bláha), 40. Keszi (Patyk), 45. Schildhabel (Chládek, Kučera), 61. Schildhabel (Havelka) – 24. Részegh (Buchtela), 49. Rindoš (Polák, Novák), 54. J. Svoboda (Palička, Šilar), 56. Részegh (Chlán)


    Rytíři Kladno: Stahl (L. Svoboda) – Havelka (A), Kiml, Chládek, Šíma, Zelingr, Malý – Vach, Cibák Piovarči, Patyk (C), Š. Bláha, Borkovec, Schildhabel (A), Janeček, Řepka, Keszi, Kučera, Kalaj
    Piráti Chomutov: Pavlát (Skokan) – Buchtela, Kopic, Gröger, Novák, Lidák (C), Smutný, Běhula, Hajič – Polák, Niňaj, Palička, Részegh, Rindoš (A), Chlán, J. Svoboda, Šilar, Adámek

    Rozhodčí: Jílek – Svobodová, Huryta
    bahis siteleri