CSKA Moskva – Monaco 1:1 (kon.) | Leverkusen – Tottenham 0:0 (kon.) | Sporting – Dortmund 1:2 (kon.)
Real Madrid – Legia 5:1 (kon.) | Leicester – Kodaň 1:0 (kon.) | Club Brugge – Porto 1:2 (kon.)
Dinamo Záhřeb – Sevilla 0:1 (kon.) | Lyon – Juventus 0:1 (kon.)
konec
Real Madrid
5:1 (3:1)
Legia Varšava
Úterý 18.10.2016, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na vás těšit zase u některého z dalších zápasů v evropských pohárech. (22:44:48)
     
    V dnešním zápase potvrdil bílý balet roli papírového favorita, když porazil Legii 5:1. Sledovali jsme kvalitní utkání, které přineslo spoustu šancí na obou stranách. Ovšem tempo hry diktoval Real, jenž ukázal kvalitu ve všech aspektech hry. Musíme pochválit také polský celek, jenž se nebál a po několika protiútocích se dostal k nebezpečným zakončením.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hráč čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Po rohovém kopu mohlo být v ochozech ještě veseleji. Hlavička Ronalda se dostala na hranici malého vápna, kde byl Karim Benzema, jehož pokus hlavou šel ve vyložené šanci jen nad bránu.
     
    89
    V akci je opět Ronaldo, ale také tentokrát balon do branky nedostane. V tomto okamžiku se jeden z nejlepších hráčů planety netrefil ani do branky.
    88.
     
    88
    Cristianu Ronaldovi dnes prostě není přáno. Další pěkné zakončení domácí hvězdy dokázal ještě lepším zákrokem vytěsnit na roh Arkadiusz Malarz.
     
    87
    Keylor Navas si na konci utkání připisuje ještě jeden zákrok do statistik. Domácí brankář si musel poradit s nepříjemný pokusem z kopačky Nikoliće, jenž mířil z pravé strany pokutového území k přední tyči.
    84. Álvaro Morata (REA) - 5:1
     
    84
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že brankostroj Realu bude polský tým zastavovat jen těžko. Bílý balet se dostal do rychlého protiútoku, který táhl Cristiano Ronaldo. Ten zasekávačkou oklamal bránícího hráče a následnou přihrávkou našel ÁLVARA MORATU. Střídající hráč se zachoval jako zkušený střelec a zakončením k přední tyči dává pátý gól.
     
    83
    Neskutečné, co nyní spálila portugalská hvězda v dresu Realu! Karim Benzema se pro dnešek proměnil ve dvorního nahrávače Ronalda, jenž dostal balon do pokutového území. Ovšem jeho pokus mířící k zadní tyči byl nepřesný.
     
    82
    Sledujeme výborný fotbal, který doplňují i skvělý fanoušci. Oba tábory se neustále překřikují a kulisa je doslova báječná. U balonu je opět Real, jenž okupuje pokutové území soupeře.
     
    81
    Střídání v týmu Legia Varšava: ze hřiště odchází Thibault Moulin, přichází Michał Kopczyński.
     
    80
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Mateo Kovačić.
     
    79
    Domácí tým předvádí další kombinaci před šestnáctkou soupeře. Míč se dostal ke Karimu Benzemovi, do jehož tvrdé přihrávky vložil nohu Ronaldo. Od portugalské hvězdy mířil balon jen vedle brány.
     
    78
    Na Realu už je cítit, že má nahráno a ke kombinaci na polovině domácího celku se dostává Legie. Míč putoval na levou stranu, kde byl v ofsajdovém postavení přistižen Adam Hloušek.
     
    77
    Na levé straně přešel přes soupeře Adam Hloušek, jehož centr zamířil na hlavu spoluhráče. Ovšem zakončení Nikoliće šlo pouze vedle brány Realu.
     
    74
    Střídání v týmu Legia Varšava: ze hřiště odchází Guilherme, přichází Valerij Kazajšvili.

    Michal Luxa

    Branky: 16. Bale, 20. Jodłowiec (Marcelo) (vla.), 37. Asensio (Ronaldo), 68. L. Vázquez (Morata), 84. Morata (Ronaldo) – 22. Radović (pen.)

    Karty:   63. Ronaldo (REA) – 51. Moulin (LEG), 62. Radović (LEG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 8:7. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:8.
    Real Madrid: Navas – Danilo, Pepe, Varane, Marcelo (C) – Asensio (80. Kovačić), Kroos, James Rodríguez (63. L. Vázquez) – Bale (64. Morata), Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Carvajal, Nacho Fernández, Kovačić, L. Vázquez, Morata, Isco.

    Legia Varšava: Malarz – Bereszyński, J. Czerwiński, Rzeźniczak (C), Hloušek – Jodłowiec, Moulin (81. Kopczyński) – Guilherme (74. Kazajšvili), Odjidja-Ofoe, Kucharczyk – Radović (74. Nikolić).
    Náhradníci: Cierzniak – M. Dąbrowski, Kazajšvili, Nikolić, Kopczyński, Hämäläinen, Broź.

    Rozhodčí: Ruddy Buquet – Frédéric Cano, Cyril Gringore (všichni FRA)
    bahis siteleri