Třinec – Vlašim 1:3 (kon.) | Sokolov – Frýdek-Místek 3:3 (kon.) | Táborsko – Pardubice 0:2 (kon.)
Vítkovice – Opava 0:1 (kon.)
konec
FK Třinec
1:3 (1:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Sobota 22.10.2016, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek všechno. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji dobrou chuť k obědu a hezký zbytek víkendu. (12:14:47)
     
    Vlašim vyhrála popáté v řadě a posunula se na 5. místo. Příští týden se Středočeši představí v sobotu 29. října od 14:30 na domácí půdě proti Žižkovu. Třinec nastoupí ve stejný den v 18:00 na hřišti Opavy, kde odehraje slezské derby.
     
    Třinci nevyšel ani vstup do druhého poločasu a už po třech minutách inkasoval. Po rohu Frizoniho se protlačil k míči Vyhnal a zblízka prostřelil Palečka. Po hodině hry vlašimský náskok ještě navýšil Nečas. Ten pláchl třinecké obraně po rohovém kopu Slezanů, poradil si s Palečkem a celé sólo zakončil střelou do prázdné branky. Středočeši pak měli ještě několik šancí vstřelit čtvrtou branku, ale žádnou nevyužili. Deset minut před koncem se ještě nechal vyloučit domácí Ižvolt a podtrhl celkovou frustraci Třineckých.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nad rámec druhého poločasu se nastavuje jediná minuta. Slezané dohrávají utkání na útočné polovině, ale už s výsledkem nic neudělají.
     
    90
    Hloch už nepustil Jíchu u postranní čáry k míči, Joukl otáčí hru na Malcharka. To už běží poslední minuta základního hracího času.
     
    89
    Michal Stříž vybojoval průnikem po levé straně a odrazem míče o Piška rohový kop. S centrem Joukla si hosté poradili a Hašek byl faulován.
     
    88
    Třinecká obrana je v naprostém rozkladu a koleduje si o čtvrtou branku. Kučera po Jíchově přihrávce v dobré pozici přestřelil.
     
    87
    Kučera se na pravém křídle hned dostal do hry, s vlašimským centrem si ale třinecká obrana poradila. Neustále se hraje před Palečkem.
     
    85
    Poslední střídání v zápase patří Vlašimi. Ze hřiště odešel střelec dvou branek Jakub Nečas, kterého nahradil Adam Kučera.
     
    84
    Janda pronikl po pravé straně a odcentroval na zadní tyč. Centr byl však na Vondru až příliš dlouhý a k ohrožení Palečkovy brány nedošlo.
     
    82
    Středočeši si hýčkají dvoubrankový náskok a podruhé v zápase střídají. Travnatou plochu opustil Pavel Vyhnal, novým mužem na hřišti je Jan Jícha.
     
    81
    Teplý se dostal do úniku po pravé straně, ale proti vlašimské přesile neměl příliš šancí na úspěch. Centr z úhlu skončil za brankou.
     
    80
    Další rána pro třinecké mužstvo. Matej Ižvolt (TRI) obdržel po faulu a nepřístojných řečech směrem k rozhodčímu červenou kartu!
     
    79
    Paleček udržel rozdíl na dvou gólech! Reiter si vyměnil balon s Nečasem a octl se sám před brankou. Třinecký brankář vyrazil jeho střelu na roh a náležitě seřval spoluhráče.
     
    78
    Rozhodčí Pechanec musel popohnat Středočechy při autovém vhazování. A tak ho poslechli a dostali se do další šance. Hašek střílel těsně vedle.
     
    77
    Poprvé v zápase střídá také hostující trenér Hašek. Ze hry je stažen Brazilec Bernardo Frizoni, kterého na hřišti střídá Ladislav Janda.
     
    76
    Vlašim mohla vést o tři branky! Hašek se uvolnil na středu hřiště a z hranice šestnáctky vypálil. Michal Stříž může být rád, že se o něj míč otřel a zamířil na roh.
     
    75
    Třinečtí neskládají zbraně a stále se snaží se zápasem něco udělat. V rámci jejich posledního střídání odešel Marek Čelůstka, zahraje si Jakub Teplý.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 7. Joukl – 6. Nečas, 48. Vyhnal, 63. Nečas

    Karty:   37. Avdić (TRI), 49. M. Čelůstka (TRI) – 34. Piško (VLA), 57. Kavka (VLA), 72. Vyhnal (VLA)   80. Ižvolt (TRI)


    FK Třinec: Paleček – Hloch, Reintam, Avdić (54. Bedecs), Stříž – Joukl, M. Čelůstka (75. Teplý), Motyčka (C), Janoščín (54. Ižvolt) – Malcharek, Dedič.
    Trenér: Jiří Neček.

    Náhradníci: Adamuška – Samiec, Janošík, Bedecs, Ižvolt, Tobiáš, Teplý.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Nguyen – Breda (C), Kavka, Piško, Vondra – Reiter, Hašek, Kulhánek, Frizoni (77. Janda) – Nečas (85. Kučera), Vyhnal (82. Jícha).
    Trenér: Martin Hašek.

    Náhradníci: Le Giang – Jícha, Štochl, Janda, Kučera, Tusjak, Liener.

    Rozhodčí: Ondřej Pechanec – Václav Kubec, Adam Horák

    Diváci: 256 (13 % celkové kapacity)
    ocianews.com