Kunlun – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 3:0 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 24.10.2016, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:50:15)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 12:20
     
    Střely na branku: 24 – 17
     
    Je konec! Spartak Moskva poráží na svém ledě Torpedo Nižnij Novgorod 3:0! Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si připisují tři body! Skóre zápasu otevřel po deseti minutách Ryan Stoa! Hosté chtěli zlepšit svůj výkon po přestávce, ale domácí je k ničemu nepustili a v polovině zápasu navíc obraně Torpeda ujel Šmoljov, jež si vychutnal hostujícího brankáře! V závěrečné periodě už domácí přidali pouze pojistku. Ve 43. minutě se po krásné akci prosadil Michail Plotnikov ! Třetí branku už nevydržel brankář Ilja Proskurjakov, jež své místo přepustil Kasutinovi! Hosté sice hráli aktivně, ale Markus Svensson uhájil čisté konto!
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    A toho se Svensson podle všeho dočká! Domácí obránci vybojovali puk v rohu obranného pásma a jednoduše jej vyhodili za modrou čáru. Diváci už začínají oslavovat.
     
    59:02
    Markus Svensson utěsnil mezírku u levé tyče své branky a vyrazil kotouč do rohu kluziště. Domácí brankář je blízko čistému kontu.
     
    58:10
    Daniil Iljin se otočil s pukem u mantinelu v útočném pásmu, obhodil si obránce, ale místo přihrávky před branku zvolil další kličku do rohu kluziště.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:20
    Domácí vybojovali puk a jednoduše jej vyhodili do středního pásma. Unavená pětice Spartaku stačila vystřídat a domácí navíc nasbírali další vteřinky.
     
    56:50
    Kirill Vorobjov míchal s pukem za brankou Spartaku Moskva. Hostující útočník hledal skulinku, kterou by procedil kotouč před branku, ale obránci byli dobře postavení.
     
    56:10
    Kirill Vorobjov mohl střílet od modré čáry, ale hostující zadák si netroufl na střelu přes clonícího obránce. Torpedo přesto zůstává nastěhováno v útočném pásmu.
     
    55:15
    Střídající brankář hostujícího celku raději pokryl nahození ze středního pásma. Kasutin však okamžitě vyklepal kotouč z rukavice a rozehrál na obránce.
     
    55:00
    Zakázané uvolnění ale přišlo také na druhé straně. Hostům už nezbývá moc času na zdramatizování dnešního souboje. Vhazuje se před Kasutinem.
     
    54:28
    Spartak se v posledních minutách pouze brání. Puk nyní vybojoval Arťom Voronin, který jej vyhodil přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Svenssona.
     
    54:00
    Kaspars Daugavinš držel puk za brankou Markuse Svenssona, zamíchal s ním, avšak velice nepřesnou přihrávkou vyhnal hostující hráče z útočného pásma.
     
    53:10
    Lukáš Radil dojel nahozený kotouč a bez váhání vyhodil kotouč do středního pásma. Za pobídkou českého útočníka nespěchal nikdo z domácích hráčů.
     
    52:37
    Viktor Bobrov uzmul puk na modré čáře, potáhl jej do obranného pásma a rozehrál na kolegu z obrany. Spartak s přehledem kontroluje vývoj utkání.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Stoa (Radil, Svensson), 30. Šmoljov (Nikoncev), 43. M. Plotnikov (Alexandr Vasiljev, A. Voronin)


    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Högström, Provolněv, Dyblenko, Kirillov, Bondarev, V. Sorokin – Glazačev, Stoa, Leščenko – Alexandr Vasiljev, A. Voronin, M. Plotnikov – Nikoncev, V. Berdnikov, Šmoljov – Radil, Bobrov, Bobyljov – N. Li.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (43. Kasutin) – I. Višněvskij, Jegoršev, K. Vorobjov, M. Osipov, Šulenin, Budkin, Al. Makarov, Kolganov – Žerděv, D. Sjomin, Daugavinš – Ashton, Rasskazov, Pettersson – A. Potapov, Gračjov, Šurakov – Urakov, D. Iljin, V. Kuljomin.

    Rozhodčí: Gebej, Odins – Lazarev, Sčeljanin
    thejrc.org