Chrudim – Hradec Králové 8:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
8:2 (4:1)
MADOS MT Hradec Králové
Středa 26.10.2016, 20:00Pohár FAČR • Osmifinále
     
    Chrudim suverénním způsobem poráží před vlastními fanoušky Hradec Králové a postupuje do čtvrtfinále Poháru FAČR, kde se utká s týmem Rádio Krokodýl Helas Brno! Z Chrudimi je to vše, přejeme příjemnou dobrou noc! (21:35:56)
     
    Konec zápasu.
     
    39:08
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    DOMINIK ZDRŽÁLEK začal letošní ročník v Chrudimi, posléze odešel na hostování do Hradce Králové a nyní se prosazuje! Využil Beranovy přihrávky a přesnou ranou propálil Davida Šimona – 8:2!
     
    38:13
    A Lukasova one-man-show mohla pokračovat! Skvěle se uvolnil na levé straně, následně ale jen o kousek přestřelil Ordeltovu klec!
     
    37:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    První střídání přináší pro MARKA LUKASE ihned premiérovou trefu! Koudelkova přihrávka před odkrytou branku byla ukázková, nadějný chrudimský mladík již jen pohodlně poslal míč do sítě soupeře – 8:1!
     
    37:02
    Na hřišti se objevuje Marek Lukas, který ihned svedl souboj s Dominik Zdržálkem. Trochu specificky, protože oba začínali jako junioři sezónu v Chrudimi.
     
    36:13
    Chrudimští již zkouší různé technické finesy. Slováček svůj postup zakončoval lobem, spolu s Ordeltem ale minul celou hradeckou branku!
     
    35:47
    Čas do konce utkání se krátí, o vítězi a postupujícím do čtvrtfinále je ale již dávno rozhodnuto.
     
    34:25
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vzápětí se již Chrudimští prosazují po vlastní ose! Romanem Mareš ukázkově rozkombinoval hostující obranu s DAVIDEM DROZDEM, který pohodlně do prázdné branky vstřelil sedmý gól Chrudimi – 7:1!
     
    34:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    David Drozd vracel Felipemu jeho pobídku, míč si však srazil do sítě srazil MARTIN ŠEJVL, který tak navyšuje vedení soupeře na 6:1!
     
    33:12
    Zakončení Berana sice propadlo až k Šimonovy, ten ale jeho tečovanou střelu ukrotil v rukavicích.
     
    32:55
    Nyní však Chrudimští dvakrát Šimonovi přihráli a to nabízí pro hosty slušnou příležitost! Kouč Hradce si bere oddechový čas.
     
    32:00
    A další výměna v chrudimské brance! Premiéru v dresu ERA-PACKu si odbývá David Šimon!
     
    31:13
    Friedlova střela z volného přímého kopu mířila do míst, kde byl připraven Jakub Žďánský.
     
    31:11
    ERA-PACK Chrudim právě dosáhl pátého akumulovaného faulu, to přináší pro hosty dobrou příležitost.
     
    30:40
    Matěj Slováček prudkou ranou z voleje orazítkoval tyčku hradecké branky!
     
    29:48
    Parádní útočná akce v podání Matěje Slováčka a Tomáše Koudelky, druhý jmenovaný ale technickou střelou jen těsně minul branku MADOSu!
     
    28:49
    Tomáš Koudelka útočil na hattrick, jeho prudké zakončení však Ordelt fantasticky zlikvidoval!

    Petr Dejnožka

    Branky: 10. D. Drozd, 16. Koudelka (Slováček), 16. Slováček (Koudelka), 16. Felipe, 22. Koudelka, 35. Šejvl (vla.), 35. D. Drozd (R. Mareš), 38. Lukas (Koudelka) – 17. Beran, 40. Zdržálek (Beran)


    FK Chrudim: Carlos (21. Žďánský, 32. Šimon) – Záruba, R. Mareš, Koudelka, D. Drzod, Lukas, Ricardinho, Rešetár, Slováček, Felipe
    MADOS MT Hradec Králové: Ordelt – Beran, Friedl, Habrman, Hloušek, Chromek, Ondráček, Šejvl, Zdržálek, Dědeček, Fenz, Holubec

    Rozhodčí: Cílek, Lafek
    thejrc.org