Lille – PSG 0:1 (kon.)
konec
Lille OSC
0:1 (0:0)
Paris Saint-Germain
Pátek 28.10.2016, 20:45 • Stade Pierre-Mauroy • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (22:39:58)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 6:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 21:17.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec své těsné vedení uhájili až do konce, i když měli další šance na zvýšení stavu skóre. Domácí však také měli šance, které mohly vést k vyrovnání, ale nestalo se tak. Paris Saint-Germain si tak připisují tři body do tabulky a půjdou na druhé místo před Monaco. To ovšem má zápas k dobru, takže to tak nakonec být nemusí. Záleží, jakým výsledkem zápas Monaca o víkendu skončí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Thomas Meunier našel ještě zbytek sil, nahrál míč do pokutového území, kde na něho ale Cavani nedosáhla. Následně pak ho domácí odkopli za zadní čáru. Hosté tak zahrají rohový kop a po něm už hlavní sudí zřejmě ukončí tento zápas.
     
    90+2
    Pařížané mají míč na svých kopačkách a v druhé minutě nastavení se řítí na polovinu svého soupeře. Tam se pak ke střele dostal znovu Cavani, ale opět jeho střela mezi tři tyče nezamířila.
     
    90+1
    Younousse Sankharé se dostal ke střele z hranice velkého vápna, ale ten Aréola vyboxoval do bezpečí. Následně pak z úniku mohl skórovat znovu Edinson Cavani, ale nakonec svou střelu znovu pokazil.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Blaise Matuidi si naběhl před velké vápno, kde z otočky chtěl z dálky překvapit brankáře Enyeamu, ale ten se zaskočit nenechal. Přebírá si míč do svých rukavic a následně pak ho odkopne od vlastní branky.
     
    89
    Zápas se pomalu chýlí ke svému konci a zatím to vypadá, že své těsné vedení hosté ubrání. Jsou více u míče a jen tak ho ze svých kopaček nepouštějí.
     
    87
    Hatem Ben Arfa hledal svou přihrávkou Thiaga Mottu, ten ale nedokázal míč dobře zpracovat a ten tak končí znovu na kopačkách domácích fotbalistů.
     
    85
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Hatem Ben Arfa.
     
    85
    Na opačnou stranu poté zamířili hosté, kteří chtěli rozhodnout, ale ani oni nebyli úspěšní.
    83. Velká šance domácích k vyrovnání nevedla.
     
    83
    Ve velké šanci se pak dostal bývalý hráč PSG Younousse Sankharé, který chtěl před brankářem hostů poslat míč za záda brankář Aréoly, jenže ten nakonec míč chytá!
     
    82
    Morgan Amalfitano byl hned faulován a jeho tým bude zahrávat volný přímý kop. Jeho exekutorem by měl být znovu Sébastien Corchia.
     
    81
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Stoppila Sunzu, přichází Morgan Amalfitano.
     
    80
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Lucas Moura, přichází Jesé.
     
    79
    Renato Civelli zahrával standardní situaci a poslal balón na Sébastiena Corchiana, který pálil k pravé tyči branky hostů, tam byl ale připraven Aréola.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 65. Cavani (Di María)

    Karty:   54. Mavuba (LIL), 78. Civelli (LIL) – 45. Kurzawa (PSG)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 6:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 21:17.
    Lille OSC: Enyeama – Corchia, Sunzu (81. Amalfitano), Civelli, Soumaoro, Béria – Mavuba (C) (68. Bissouma), Amadou, Sankharé, J. Palmieri (68. Sliti) – Éder.
    Náhradníci: Maignan – Terrier, Mothiba, Bissouma, Koné, Amalfitano, Sliti.

    Paris Saint-Germain: Aréola – Meunier, Marquinhos, Silva (C), Kurzawa – Verratti (60. Rabiot), Motta, Matuidi – Lucas Moura (80. Jesé), Cavani, Di María (85. Ben Arfa).
    Náhradníci: Trapp – Krychowiak, Maxwell, Ben Arfa, Jesé, Rabiot, Augustin.

    Rozhodčí: Bastien – Henninot, Saint-Cricq Lompre
    bahis siteleri