Olomouc – Chodov 0:9 (kon.) | Vítkovice – Bohemians - NE 8:1 (kon.) | Liberec – Královské Vinohrady 5:3 (kon.)
konec
FBS Olomouc
0:9 (0:1, 0:3, 0:5)
FAT PIPE Florbal Chodov
Pátek 28.10.2016, 14:30 • SH Čajkaréna, Olomouc • ČEZ Extraliga žen • 8. kolo
     
    Z tohoto duelu je to vše, přeji Vám pěkný zbytek svátečního dne. (16:31:38)
     
    Nejproduktivnější hráčky:
    • M. Klímová – 3 body (2+1)
    • M. Řepková – 3 body (2+1)
    • A. Jůzová – 2 body (2+0).
     
    Je dobojováno! Olomouc proti favorizovaným Pražankám držela krok přes polovinu zápasu, po třetí inkasované brance z 32. minuty už její odpor ale malinko opadl a Chodov nakonec jednoznačně zvítězil devítibrankovým rozdílem bez toho, aby jedinkrát inkasoval.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je pro Olomouc hodně kruté. Zřejmě poslední hřebíček do domácí rakve přidala ADÉLA JŮZOVÁ. Asistence: Petra Beránková.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí už rezignovaly na jakýkoliv odpor a během necelých dvou minut inkasují už třetí branku, jejíž autorkou je TEREZA PITTERLINGOVÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    57:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Uteklo jen pár sekund a domácí opět inkasují, tentokrát po pasu Beránkové a povedené střele ADÉLY JŮZOVÉ. Asistence: Petra Beránková.
     
    56:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Žádná dramatická zápletka se ale konat nebude, Chodov uniká do vedení 6:0, když se po přihrávce od Urbánkové prosadila střelou k tyči MAGDALENA KLÍMOVÁ. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    55:55
    Domácí tým se zjevně ještě nechce vzdát, čtyři minuty před koncem třetí periody si bere oddechový čas.
     
    55:10
    Vůbec špatně si dnes ale nepočíná ani strážkyně domácí branky, která před Urbánkovou na poslední chvíli zastavila balónek před brankovou čarou.
     
    54:30
    V koncovce zápasu už jde jenom o to, zda Hana Ranochová udrží čisté konto. Zatím to tak vypadá, neboť si teď poradila i se střelou Pavlíkové.
     
    53:47
    Opět v akci aktivní Sklenářová, která se znovu prezentovala povedenou individuální akcí, jenže také v tomto případě nezamířila přesně.
     
    52:15
    S výrazně nepříznivým stavem z olomouckého pohledu nic neudělala ani Alena Sklenářová, která šikovně prošla do palebné pozice, jenže vzápětí zakončila nad.
     
    51:30
    Chodov si necelých devět minut před koncem třetí periody svůj náskok zkušeně hlídá, nic nenasvědčuje tomu, že by si měl cestu za dnešní výhrou nějak zkomplikovat.
     
    50:30
    Po nepříjemném střetu zůstala mimo palubovku ležet Tereza Mošťková, která se zvedla a vypravila na střídačku až za asistence doktora. Doufejme, že domácí hráčka bude v pořádku.
     
    48:15
    Po klidnější pasáži vznikla u Kluzové menší skrumáž, ve které si však bránící hráčky Olomouce poradily.
     
    45:42
    Na druhé straně zajímavě zakončila Pitterlingová, jenže balónek letěl mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    44:50
    Pavlíková zkusila překvapit hostující brankářku střelou z minusového úhlu, ovšem Ranochová si celou situaci pohlídala a stále drží nulu.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 17. Plášková (Klímová), 24. Řepková (Tožičková), 32. Tožičková, 35. Řepková (J. Vávrová), 44. Klímová (Urbánková), 57. Klímová (Urbánková), 58. Jůzová (Beránková), 59. Pitterlingová (Řepková), 60. Jůzová (Beránková)


    FBS Olomouc: Kluzová – Stiskálková, Václavíková, Sedláková – Reimerová, Pavlíková, Suchánková – Bouchalová, Oháňková, Mošťková – Sklenářová, Fleischmannová, P. Grufíková.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová – Pitterlingová, Tožičková, Vrbová – Suchá, Lacková, Klímová – Urbánková, Plášková, Řepková – T. Pilíková, J. Vávrová, Jůzová – Beránková, Syslová.

    Rozhodčí: Drška, Meisner

    Diváci: 81
    thejrc.org