Kladno – Letohrad 4:2 (kon.) | Plzeň – Hr. Králové 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Kovo Praha 2:3 (3:4 po s.s.)
Kert Park Praha – Most 1:2 (kon.) | Pardubice – Sudoměřice 3:1 (kon.)
konec
HBC Kladno
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
SK Hokejbal Letohrad
Pátek 28.10.2016, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK Extraliga • 12. kolo
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (12:42:03)
     
    Kladenští hráči se prakticky dvě třetiny proti dobře hrajícímu a běhavému Letohradu trápili. Nakonec však poslední dějství jasně ovládli a třemi brankami strhli vítězství na svou stranu. Hosté se každopádně nemají za co stydět, na ledě lídra extraligy odehráli dobré utkání.

    Střely na branku ve 3. třetině: 14:3
     
    Konec zápasu.
     
    44:20
    Čtyřicet vteřin do konce. O vítězi tohoto duelu je rozhodnuto.
     
    43:49
    Tohle sólo se dalo zakončit určitě lépe. Kohout se řítil sám na Šimaru, snažil se ho překonat bekhendovou kličkou, nicméně hostující gólman včas použil svou hůl a šanci mu zlikvidoval.
     
    43:32
    Lajčiak je asi nejnebezpečnějším hráčem hostujícího celku. Je akrivní, podniká odvážné výpady, navíc se i snaží zakončovat. Ostatně jako v tomto případě, byť jeho počínání nebylo přesné.
     
    43:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    42:01
    Barnošák nabyl D. Hnízdilovi, jeho pokus ovšem Šimara vykryl. Kladno jinak v pohodě udržuje dvoubrankový náskok. Letohrad jako by fyzicky odpadl.
     
    41:15
    Schnaubelt předal míček Haismanovi, ten vypálil z první, jenže střela mu vůbec nesedla. Zamířil vlastně jen do rohu hřiště k mantinelu.
     
    40:33
    Dědičova dělovka! Domácí kapitán se dnes nedostal ke své oblíbené disciplíně střelbě z dálky. Tentokráte zamířil jen vedle Šimarovy svatyně.
     
    39:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka domácího celku. Pliml se svou střelou z pravého kruhu na Šimaru nevyzrál, nicméně míček se odrazil na hokejku DANIELA HNÍZDILA, který už uklidil za brankovou čáru. Asistence: František Pliml.
     
    39:06
    Plim krásnou přihrávkou našel R. Soukupa. Ten se hezky otočil s míčkem, ten mu však nakonec unikl, takže ani nezakončil.
     
    38:21
    Vyloučení v týmu SK Hokejbal Letohrad (J. Lux – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle byla hodně šťastná branka pro ALPIQ. Barnošák přihrál do středu pole na nabíhajícího RADKA SOUKUPA, ten vystřelil a možná od Kohouta se míček odrazil přesně mezi betony zkoprnělého Šimary. Trefa každopádně připsána Soukupovi. Asistence: Dominik Barnošák, Daniel Hnízdil.
     
    36:50
    Domácí v plném počtu.
     
    36:20
    Velká škoda pro Kladno, že Šrámek nedosáhl na tuhle přihrávku. Míček mu unikl, takže nemohl ani vystřelit. Jinak to klidně mohla být branka v oslabení.
     
    35:35
    Lajčiak poslal jen takovou lehkou navštívenku ze střední vzdálenosti na Jirotku. Domácí gólman si připsal druhý úspěšný zákrok.
     
    34:50
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Kohout – 2 min., podražení).
     
    34:39
    Šícha byl trefen Anýžem do holeně. Tohle muselo hodně bolet. Nyní je to nahoru, dolů. I Letohrad si vytvořil své první šance třetí třetiny.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Kudela (Kohout), 32. Ogurčák (Barnošák), 38. Soukup (Barnošák, Hnízdil), 40. Hnízdil (Pliml) – 13. Válek (Halbrštát, Lajčiak), 26. Lajčiak (O. Lux, Košťál)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – R. Soukup, Pliml, Dědič, Šícha, Kudela, Haisman – Martykán, Fenyk, D. Hnízdil, Barnošák, Pražák, Špaček, Šrámek, Ogurčák, Kohout, Novák, Schnaubelt, Procházka
    SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Šupík) – Švec, F. Lux, Věchet, Adamec, Vychytil, J. Hejtmánek – Škabraha, Halbrštát, Lajčiak, Válek, O. Lux, J. Lux, Košťál, Böhm, Anýž

    Rozhodčí: Danylec, Pečený

    Diváci: 73
    bahis siteleri