Třinec – Liberec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:5 (po pr.)
Chomutov – Sparta 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 8:2 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 0:3 (kon.)
Olomouc – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 11.11.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek pátečního večera. Příště se těším, na počtenou! (19:31:50)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Kometa vede nad Karlovými Vary už o tři branky a je velmi pravděpodobné, že předskočí Oceláře na čele tabulky. Liberec se díky šestému vítězství v řadě posunul na čtvrtou příčku a bude čekat na výsledek z Hradce Králové, kde Litvínov vede 2:0. Mountfield je totiž momentálně dva body za Libercem.

    V dalším kole budou hrát Oceláři v neděli 13. listopadu od 15:00 znovu na domácím ledě, střetnou se s Olomoucí. Liberec přivítá v ten samý den v 16:00 pod Ještědem Zlín.
    Bílí Tygři vrátili Ocelářům porážku ze zářijového zápasu v Liberci. Dvěma góly vystřelil šestou výhru v řadě Šimek.

     
    Statistiky po skončení utkání:

    Střely: 27 (13, 9, 5) – 25 (5, 11, 9)
    Střely mimo: 9 (1, 4, 4) – 8 (4, 1, 3)
    Hity: 12 (4, 5, 3) – 8 (3, 4, 1)
    Vhazování: 32/66 (11, 9, 12) – 34/66 (18, 8, 8)
    Úspěšnost na vhazování: 48 % – 52 %
    Trestné minuty: 10 (2, 4, 4) – 10 (2, 8, 0)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Šimon Hrubec – TRI (23 úspěšných zákroků)
    Radim Šimek – LIB (2+0)
     
    Utkání Třince s Libercem končí, Bílí Tygři vítězí v extralize pošesté v řadě. Do třetí třetiny vstupovali s hubeným náskokem, který dokázali uhájit až do konce. Slezané se ve třetí části nemohli dostat do tlaku, také kvůli tomu, že Rákos byl dvakrát po sobě vyloučen a Oceláři se museli bránit v oslabení.

    V závěrečných minutách Třinečtí riskovali a často nechávali otevřená zadní vrátka. Hrubec si poradil se šancemi Bartoviče i Vitáska, na druhé straně zasáhl v třinecké hře bez gólmana proti Rákosově příležitosti Will. Radivojevič sice v posledních sekundách odkrytou klec těsně minul, ale to už na rozdělení bodů nic nemění. Bílí Tygři pokračují ve skvělé sérii, Oceláři doma podruhé v sezoně odevzdali všechny body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Třineckým byl odpískán ofsajd a s libereckými nadějemi na tři body to vypadá čím dál lépe. Na buly jdou Polanský a Bulíř.
     
    59:07
    Noskova tvrdá rána vyskákala pryč z útočného pásma. Oceláři se trápí při rozehrávce s prázdnou brankou v zádech jsou napadáni Bílými Tygry.
     
    58:46
    Třinec si vybírá oddechový čas, do konce utkání zbývá minuta a čtrnáct sekund. Dnešní utkání sleduje 4 873 diváků.
     
    58:46
    Třinec to zkouší bez Hrubce a se šesti bruslaři v poli! Odražený puk před Willem skončil u Rákose, který ale střelou z mezikruží jen nechal vyniknout libereckého gólmana.
     
    58:14
    Oceláři ztratili kotouč a Vitásek jel úplně sám na Hrubce! Příliš brzy se snažil bekhendem zasunout puk mezi jeho betony, třinecký gólman mezeru ucpal.
     
    57:55
    Bílí Tygři hrají velmi účelně a posouvají kotouče po mantinelu do středního pásma. Do konce třetí třetiny už zbývají jen dvě minuty.
     
    57:30
    Svačina unikl po pravém křídle a přihrál do druhé vlny Vlachovi. Ten si nabruslil od mantinelu více ke středu, pak ovšem jeho střelu zastavil Hrubec.
     
    56:57
    Jelínek uspěl a odrazil kotouč do středního pásma. Liberečtí pak zachytili také Rothův pas a znovu posunuli hru směrem dopředu.
     
    56:47
    Vitásek poslal puk po mantinelu přes všechny čáry až na zakázané uvolnění. Na buly po pravici Willa zkříží hole Kreps a Jelínek.
     
    55:47
    Bartovič se za modrou čárou elegantně vyhnul Petružálkovi a střílel z mezikruží na Hrubce! Třinecký gólman vytěsnil puk na zadní mantinel.
     
    55:09
    Vlach s Vantuchem zavezli puk do útočného pásma, kde je o něj připravil Polanský. Irglova přihrávka pak ale zamířila znovu na liberecké hole.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 27. Dravecký (M. Doudera, Kreps) – 12. R. Šimek (Hrabík, J. Vlach), 36. R. Šimek (Svačina, Vantuch)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, M. Doudera, Hrabal, L. Doudera, Nosek, Jank, Galvas – Petružálek (A), Marosz, Martin Růžička – Rákos, Kreps, Dravecký – Adamský (A), Polanský, Irgl (C) – Sýkora, Špirko, Jašek. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Kváča) – Ševc (A), Šimek, Derner, Mojžíš (A), Vitásek, Jánošík, Pyrochta – Krenželok, Jelínek, Lakatoš – Radivojevič (C), Bulíř, Bartovič – Ordoš, Vantuch, Svačina – Vlach, Hrabík, Stránský – Špaček. Trenér: Filip Pešán.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Oldřich Hejduk – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 4 873 (94 % celkové kapacity)
    bahis siteleri