Třinec – Chrudim 1:6 (kon.) | Slavia – Vysoké Mýto 2:2 (kon.) | Litoměřice – Hradec Králové 8:1 (kon.)
Zruč n/S – Interobal Plzeň 7:0 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
8:1 (4:0)
MADOS MT Hradec Králové
Pátek 11.11.2016, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Litoměřic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (22:09:20)
     
    Zápas osmého kola je u konce. Litoměřičtí v něm potvrdili roli favorita a po dalších čtyřech brankách berou zaslouženě tři body za vítězství v poměru 8:1. Ve druhém poločase vstřelil každý hráč po jedné brance. Nejvíce se v zápase dařilo Lukáši Krokovi, který si připsal dvě branky a na další dvě přihrál a také Johnemu, který pro své spoluhráče připravil tři branky a jednu sám vstřelil. Litoměřice díky tomuto vítězství stoupají tabulkou vzhůru a Hradec Králové naopak zůstává nadále předposlední.
     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Krok ještě v poslední sekundě prověřil pozornost Ondráčka, který si připisuje další zákrok.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
     
    38:47
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak to byla futsalová nádhera v podání Litoměřic. Tři křižné přihrávky stačily, aby se objevil FRANTIŠEK SEDLÁČEK ve stoprocentní šance u levé tyče, ze které dokázal zvýšit vedení svého celku opět na rozdíl sedmi branek. Asistence: Lukáš Krok.
     
    37:52
    Krok se snažil nabídnout míč Sedláčkovi, který to měl ovšem k míči až příliš daleko.
     
    37:25
    Dělovou ránu Silvy dokázal nohou zblokovat jeden z bránících hráčů. Následně hosté faulovali a načetl se jim již druhý akumulovaný faul.
     
    36:20
    Veliký potlesk hlediště a hvizd si vysloužil Johan Vavrek, brankář domácích, který po úniku hostujících hráčů 2 na 1 dokázal zlikvidovat střelu Habrmana, který už zakončoval takřka do prázdné brány. Jenže kde se vzal, tu se vzal domácí brankář, který dokázal vyrazit zakončení na roh!
     
    35:26
    Žlutou kartu dostává Martin Šejvl (MADOS MT Hradec Králové).
     
    34:21
    Skóre se mohlo opět měnit. Silva v rychlostním souboji treácel se soupeřem, ale i tak dokázal na dlouhou nohu poslat míč milimetrově na nohu Žampy. Druhý jmenovaný z vyložené šance a z bezprostřední blízkosti netrefil prostor tří tyčí.
     
    33:52
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Tentokrát se poprvé mohou radovat z branky hráči Hradce Králové. Nedorozumění v obraně dokázal využít ROMAN DĚDEČEK, který po narážečce s Chromkem poslal z prvního doteku míč za bezmocného Vavreka. Asistence: Adam Chromek.
     
    32:47
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Hradci ještě více Litoměřice unikají po další trefě. Hrdý poslal příliš dlouhý míč LUKÁŠI KROKOVI, který zpracovával míč na dlouhou nohu. Do míče se ale z druhého doteku opřel tak, že míč orazítkoval tyč, aby následně zapadl do brány. Asistence: Lukáš Hrdý.
     
    32:29
    Krok si pohrál snad se všemi hráči soupeře, ale až poslední bránící hráč ho dokázal zastavit, když mu zakopl míč od nohy do autu.
     
    30:25
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak zde už se dá hovořit o debaklu, pokud se hosté nikterak střelecky nezvednou. JOHNE si to namířil středem hrací plochy směrem k brankovišti. Na hranici brankovišti vyslal střelu, která prošla Ondráčkova mezi nohama. Asistence: Rafael Silva.
     
    29:46
    Chromek vyzkoušel své střelecké štěstí z půlící čáry. Nevšiml si totiž nabíhajícího spoluhráče po čáře. Jeho zakončení bylo až příliš nepřesné.
     
    29:13
    Po narážce Žampy se k zakončení odhodlal Danilinho, ale bránící hráči odvrátili míč aspoň do autu.
     
    28:32
    Silva si naváděl míč na svoji silnější levou nohu, ale byl velmi dobře bráněn jedním z protihráčů, který ho přiměl k přihrávce. Příhra ale byla příliš nepřesná. K míči se tak dostávají hosté velmi snadno.
     
    27:30
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice zvyšují své vedení na pět branek. Když už to vypadalo, že z protiútoku domácí nic nevybojují, Johne vyzkoušel pozornost Ondráčka, který pouze zmírnil střelu domácího hráče. Míč se ale odrazil na vzdálenější tyč, kde byl připraven s dorážkou VIKTOR ŽAMPA. Asistence: Johne.

    Josef Cestr

    Branky: 5. Krok (Sedláček), 6. Sedláček (Krok), 14. Danilinho (Johne), 20. Danilinho (Johne), 28. Žampa (Johne), 31. Johne (Silva), 33. Krok (Hrdý), 39. Sedláček (Krok) – 34. Dědeček (Chromek)

    Karty:   6. Krok (GRD) – 36. Šejvl (SLM)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Bartůněk) – Blažek, Hrdý, Žampa, Léo, Filinger (C), Silva, Danilinho, Krok, Macháček, Sedláček, Johne.
    MADOS MT Hradec Králové: Ondráček – Beran, Friedl, Habrman, Chromek, Ordelt, Semerád (C), Šejvl, Zdržálek, Bůžek, Dědeček, Fenz.

    Rozhodčí: Tomáš Markovský, Jiří Šmíd.
    Delegát: Michal Chyba
    ocianews.com