Slavia – Č. Budějovice 2:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
2:0 (1:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Čtvrtek 01.12.2016, 11:00 • UMT Eden, Praha. • Juniorská liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne!
     
    Rozhodčí Pavel Orel foukl do píšťalky a ukončil utkání, které nabídlo dvě branky. Z vítězství 2:0 se raduje domácí Slavia, která přezimuje na osmé příčce tabulky. Nutno podotknout, že Dynamo jí bylo důstojným soupeřem, ale nedokázalo si poradit s její pevnou defenzivou.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Dokonce zakončila akci střelou z hranice velkého vápna, pro kterou musel jít na zem brankář Rotbauer.
     
    90
    Tohle Slavii vyhovuje. Aktuálně vhazuje u rohového praporku Českých Budějovic a nemá kam spěchat.
     
    89
    Udeřit navíc mohla Slavia, která málem potrestala další rychlý protiútok, jenže s centrem do vápna si bez problémů poradil brankář Rotbauer, ačkoliv míč dobíhal jeden z útočících borců.
     
    88
    Útočná snaha Dynama je poněkud bezzubá. Jihočeši to tentokrát zkoušeli na pravé straně, kdy za sebe prodloužil vhazování jeden z hostujících borců, ale v prostoru mezi obránci sešívaných nestál žádný z jeho spoluhráčů. Zbytečně ztracený míč.
     
    87
    Slavia střídá. Ze hřiště odchází Patrik Gilián, jehož místo převezme Muhammet Tektas. Pro Slavii jsou to čerstvé síly a další rozkouskování hry.
     
    86
    Slavia se nakonec zkoušela prosadit centrem z pravé strany, pro který si musel dojít Rotbauer a ukryl ho do svých rukavic.
     
    85
    Druhá žlutá karta už svítí na kontě Slavie. Jmenovitě ji za útočný faul obdržel Ondřej Žežulka (SLA).
     
    85
    Dynamo drželo míč na útočné polovině a snažilo se zaútočit, jenže podobně jako v několika předchozích případech ztratilo míč ještě v blízkosti půlící čáry a musí o něj znovu bojovat.
     
    84
    V závěru zápasu dostane příležitost Martin Fišer, který střídá Lukáše Bálka.
     
    83
    Vysoký míč ale pouze proletěl nad hlavami hráčů a doskákal až za brankovou čáru. Brankář Řehák tedy může našetřit další cenné vteřiny.
     
    82
    Po obranném faulu na půlícím kruhu se však bude kopat směrem k brance domácích. To je šance pro Dynamo.
     
    82
    Slavia opět sáhla ke střídání. Mario Telnar si dnes připsal jen žlutou kartu a na poslední minuty pouští na hřiště Daniela Havlinu.
     
    81
    Bojovný výkon hostů pokračuje, ale zatím to na odměnu v podobě branky nestačí. Jihočeši mají problémy s pozornou defenzivou Slavie, která je do velkých šancí nepouští.
     
    79
    Necelých šest desítek fanoušků jen zahučelo po další akci Slavie, která zakončila svůj útok centrem na zadní tyč, kde se dostal k zakončení domácí útočník, ale míč trefil až za čárou.
     
    78
    Ještě před jeho rozehrávkou hosté podruhé vystřídají. Místo Jakuba Křiváčka, držitele žluté karty, si zahraje Jan Kubata.

    Daniel Ryl

    Branky: 37. Broukal, 67. Vávra

    Karty:   62. Telnar (SLA), 85. Žežulka (SLA) – 38. Křiváček (CEB), 58. Hric (CEB)


    SK Slavia Praha: Řehák – Broukal, Gilián (87. Tektas), Hönig, Král, Pelyak, Schulz, Telnar (82. Havlina), Vávra (73. Sulík), Vavrouš, Žežulka.
    Náhradníci: Lisa – Havlina, Sulík, Tektas, Zajac

    SK Dynamo Č. Budějovice: Rotbauer – Bálek (84. Fišer), Blažek, Frnoch, Hric, Krejčí (64. Chylík), Křiváček (78. Kubata), Řezáč, Švantner, Tomášek, Vaněk.
    Náhradníci: Luksch – Fišer, Chylík, Kubata.

    Rozhodčí: Orel – Arnošt, Vlček

    Diváci: 57
    thejrc.org