Wolfsberger – Austria 0:3 (kon.) | Salzburg – Admira 0:1 (kon.) | Rapid – Sturm Graz 1:2 (kon.)
konec
RZ Pellets Wolfsberger AC
0:3 (0:0)
FK Austria Vídeň
Neděle 27.11.2016, 14:00 • Lavanttal-Arena, Wolfsberg • Rakouská Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a přeji Vám pěkný zbytek dne! (15:51:34)
     
    Je dobojováno! Austria Vídeň nakonec vítězí na půdě Wolfsbergeru 3:0! V první půli se hrálo hodně bojovně a bylo k vidění minimum šancí. Domácí se sice dostali do vedení, ale Prosenikův gól nemohl kvůli ofsajdu platit! Po přestávce už na hrací ploše kralovala Austria! V 57. minutě poslal hosty pěknou střelou do vedení Tajouri. Domácí poté vrhli všechny síly do útoku, ale Venuto potrestal otevřenou obranu druhou brankou! Poté už si Austria náskok pohlídala a v závěru nastaveného času ještě přidal třetí branku Friesenbichler!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Kevin FRIESENBICHLER - 0:3
     
    90+2
    Austria právě vstřelila branku!
    Austria nakonec přidává i třetí branku! V samotném závěru utekl domácí obraně střídající KEVIN FRIESENBICHLER, jež potvrdil výhru hostujícího celku!
     
    90
    Nastavují se dvě minuty!
     
    89
    Závěr utkání už se pouze dohrává. Ani jeden z týmů už se nikterak nežene do útoku a Austria chce dohrát duel s míčem na kopačkách.
     
    88
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Holzhauser, přichází Windbichler.
     
    87
    Hostující kapitán Grunwald prošel s míčem na polovinu domácího celku, kde si povodil dva soupeře a poté přihrál zpět na své zadáky.
     
    86
    Centr od rohového praporku však nebezpečí pro branku Hadžikiće nepřinesl. Hostující brankář dával dobrý pozor a došel si pro balón na malé vápno.
     
    85
    Na druhé straně se do pokutového území prodíral střídající Jacobo. Domácí fotbalista prošel s míčem po pravé straně a vybojoval alespoň roh.
     
    84
    Hosté jsou stále mnohem aktivnějším celkem a drží se na polovině svého soupeře. Austria zatím s naprostým klidem kontroluje svůj náskok.
     
    83
    Domácí zahrávali rohový kop a bylo z toho nebezpečí pro branku Austrie! K hlavičce se totiž dostal Drescher, ale jeho pokus Hadžikić udržel na brankové čáře!
     
    82
    Hra je přerušena. Pires si v hlavičkovém souboji ve vlastním pokutovém území přivodil nějaký šrám a nyní bude muset být ošetřen.
     
    81
    Před branku hostujícího celku se snesl vysoký centr z pravé strany, za kterým se hnal Prosenik, nicméně hlavička domácího útočníka končí vysoko nad brankou.
     
    80
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Venuto, přichází Prokop.
     
    79
    Hosté už nikam nespěchají a naopak spíše vyčkávají na hru domácího celku. Brankář Hadžikić si dal nyní načas s rozehrávkou od branky.
    77. VENUTO - 0:2
     
    77
    Austria právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Austria navyšuje své vedení na 2:0! Hosté podnikli další výpad do otevřené obrany. Na přihrávku na malé vápno si naběhl LUCAS VENUTO, jež dopravil míč do odkryté branky!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 57. Tajouri, 77. Venuto, 90+2. Friesenbichler

    Karty:   31. Klem (WAC), 54. Sanogo (WAC) – 73. Kayode (AUV)


    RZ Pellets Wolfsberger AC: Dobnik – Wernitznig, Drescher, Rnić, Klem (55. Baldauf) – Standfest, Rabitsch, Offenbacher, Nutz – Sanogo (62. Jacobo), Prosenik
    Náhradníci: Baldauf, Topcagić, Hellquist, Jacobo, Tschemegg, Zundel, Kofler

    FK Austria Vídeň: Hadžikić – Larsen, Filipović, Rotpuller, Martschinko – Serbest, Holzhauser (88. Windbichler) – Venuto (80. Prokop), Grunwald, Pires – Kayode (76. Friesenbichler)
    Náhradníci: Windbichler, Mohammed, Tajouri, Friesenbichler, Prokop, Salamon, Pentz
    bahis siteleri