Jihlava – Liberec 1:0 (kon.) | Brno – Karviná 1:1 (kon.) | Sparta – Teplice 2:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Plzeň 0:0 (odl.)
odloženo
Bohemians Praha 1905
0:0 (-:-)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 03.12.2016, 19:45ePojisteni.cz liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    S konstatováním, že duel Bohemians Praha 1905 – FC Viktoria Plzeň se dnes hrát nebude se loučíme a přejeme hezký zbytek sobotního večera. (19:51:30)
     
    Hrací plocha na první pohled vypadá v pořádku, po bližším zkoumání je však vidět, že povrch je hodně tvrdý a hráči měli problém s pohybem.

    Podle vyjádření z obou táborů by se zápas dal odehrát, ale ani jeden tým na druhou stranu nechce riskovat zranění hráčů.
     
    Hlavní rozhodčí Radek Příhoda rozhodl, že dnešní utkání se kvůli nezpůsobilému terénu hrát nebude!
     
    Podle aktuálních informací to vypadá, že dnes se v Ďolíčku hrát nebude! Důvodem je promrzlý trávník, na kterém hrozí zranění hráčů. Osud zápasu má ve svých rukou hlavní sudí Radek Příhoda spolu s delegátem Jiřím Kurešem a technickou delegátkou Adrianou Trešlovou!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Náhradníci:

    Bohemians Praha 1905: Fryšták – Křapka, Bartek, Berger, P. Buchta, Kuchta, M. Hašek.

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Matějů, Kopic, Poznar, Bakoš, Suchan, Baránek.
     
    Základní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Budinský – Dostál, Krch (C), Šmíd, Havel – Hubínek, Jindřišek, Gajič, Jirásek, Luts – Mašek.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hubník (C), J. Kovařík – Petržela, Hořava, Hrošovský, Zeman – Krmenčík, Ďuriš.


    Rozhodčí: Příhoda – Moláček, Peřina.
     
    FC Viktoria Plzeň
    Tým trenéra Pivarníka má před sebou předposlední letošní duel, neboť ve čtvrtek se bude proti Austrii Vídeň pokoušet alespoň o čestný úspěch na rozloučení s Evropskou ligou. Dnes mají Západočeši před sebou výzvu v podobě navýšení náskoku před zimní přestávkou na čtyři body před druhou Slavií.

    V Ďolíčku VIktoria v posledních letech není úplně úspěšná, když v posledních pěti duelech zde vyhráli Západočeši jen jedinkrát. Pro poslední ligový duel by Západočeši měli být téměř kompletní, dohromady už se dal také stoper a kapitán Roman Hubník.
     
    Bohemians Praha 1905

    Hráči Bohemians jsou momentálně na osmém místě v ligové tabulce, ovšem střed je hodně zahuštěný a na třinácté Slovácko mají náskok jen tří bodů. Svěřenci kouče Koubka v posledních dvou zápasech prohrách bez vstřelené branky chtějí zabrat, proti Plzni to však nebude nic lehkého.

    Klokani se chtějí pokusit navázat na první vzájemné střetnutí na začátku sezóny, ve kterém se zrodila remíza 1:1. Trenér Koubek využil znalosti ze své plzeňské štace, což by mohla být velká výhoda i dnes, jenže chybět bude několik hráčů. Nejisté jsou starty Krcha a Havla, útočník Holenda nemůže naskočit kvůli dohodě klubů, neboť je v Bohemce na hostování z Viktorie.
     
    Hezký sobotní večer všem fotbalovým příznivcům. ePojisteni.cz liga má za sebou polovinu soutěže a před sebou poslední várku zápasů v podzimní části soutěže. V rámci 16. kola přivítají Bohemians Praha 1905 na svém trávníku v Ďolíčku hráče vedoucího týmu tabulky FC Viktoria Plzeň.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.

    Jakub Vais

    Branky:


    Bohemians Praha 1905: Budinský – Dostál, Krch (C), Šmíd, Havel – Hubínek, Jindřišek, Gajič, Jirásek, Luts – Mašek.
    Náhradníci: Fryšták – Křapka, Bartek, Berger, P. Buchta, Kuchta, M. Hašek.

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hejda, Hubník (C), J. Kovařík – Petržela, Hořava, Hrošovský, Zeman – Krmenčík, Ďuriš.
    Náhradníci: Sváček – Matějů, Kopic, Poznar, Bakoš, Suchan, Baránek.

    Rozhodčí: Příhoda – Moláček, Peřina.
    thejrc.org