Havlíčkův Brod – Pelhřimov 5:1 (kon.) | Nymburk – Písek 5:3 (kon.) | Nový Jičín – Poruba 2011 5:3 (kon.)
Kopřivnice – Technika Brno 2:8 (kon.) | Opava – Vsetín 1:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 5:4 (po pr.)
Kolín – David Servis 6:1 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 2:1 (po pr.) | Tábor – Jindř. Hradec 6:1 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 8:3 (kon.) | Kobra – Sokolov 9:3 (kon.) | Jablonec n/N – Klášterec nO 6:2 (kon.)
Trutnov – Řisuty 3:4 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Sobota 03.12.2016, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Bruslaři se vrátili na led na druhou děkovačku a Kotlinou zní z hrdel domácích fanoušků pokřik "derby je naše". Teď už mi dovolte, abych se s vámi rozloučil a popřál vám hezký zbytek víkendu. U dalších onlajnů s vámi těším na počtenou. (19:26:26)
     
    Utkání se nakonec v pořádku dohrálo a Bruslaři si už užívají děkovačku se svými fanoušky. Ve třetí třetině totiž přidali další dvě branky a dokráčeli si pro jednoznačné vítězství. V závěrečném dějství se dvakrát prosadil domácí kapitán Miroslav Třetina.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Rozhodčí rozdělil tresty následovně. Marek Hadrava (PEL) dostává 5 minut + do konce utkání za úder do oblast halvy a krku, Vladimír Port (PEL) osobní 10 minutový trest a Tomáš Chlubna (HBR) 2 minuty za hrubost.
     
    59:57
    Bude se znovu vylučovat po ostrém zákroku na havlíčkobrodského útočníka. V hledišti planou emoce, rozhodčí řeší tresty se střídačkami, na ledě zůstali jenom brankáři, kteří se baví po svém a posílají si přihrávky přes celé hřiště.
     
    59:43
    Ještě se bude vylučovat, hodně za hrubost putují na trestnou lavici Lukáš Křížek (HBR) a Martin Vysloužil (PEL).
     
    59:26
    Další šance hostů, kteří se dostali do přečíslení 2 na 1, proti Martinu Vysloužilovi se ovšem skvěle přesunul Čeněk Novák a vyrazil puk pravým betonem!
     
    59:06
    Vladimír Port nejprve od modré čáry vysoko přestřelil, pak měl ale šanci na reparát a z levého kruhu nasměroval puk přesně do bližšího horního rohu, tam ale ale zjevila blesková lapačka Čeňka Nováka!
     
    58:34
    Miroslav Třetina byl v další šanci, když dorážel z pravé strany. Nakonec by ale branka stejně neplatila, protože zahrál vysokou holí.
     
    58:11
    Patrik Přidal si všiml rozjetého Lukáše Endála, přihrávku na něj přes dva obránce ale nedostal.
     
    56:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dnes v přesilových hrách doslova řádí a využili další z nich. Lukáš Endál hrál s pukem v rohu kluziště, trpělivě počkal, až před bránu najede MIROSLAV TŘETINA, kterému předložil kotouč a domácí kapitán jej bez přípravy dostal za záda pelhřimovského brankáře! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    55:22
    Hosté hru přiostřili a jdou domácím více do těla, Petr Votápek (PEL) se teď ale provinil podražením.
     
    53:45
    Richard Adam vystřelil od modré čáry, proti jeho pokusu ale Novák nastavil lapačku a puk v ní zmizel.
     
    52:45
    Hájek opouští trestnou lavici, Pelhřimov byl sice pod tlakem, do lepší pozice ale svého soupeře nepustil.
    Šarvátky dostanou diváky vždy do varu!

     
    52:38
    Také zbytek přesilové hry se nesl v podobném duchu, několik sekund před jejím vypršením se Lední Medvědi znovu osvobozují.
     
    51:58
    Bruslaři se dlouhou dobu drželi v útočném pásmu, do lepší pozice se ale nedostali. Nakonec jejich kombinaci hosté přerušili a vyhodili puk přes všechny čáry, aby mohli vystřídat.
     
    50:45
    Aleš Hájek (PEL) se provinil sekáním a přesilovou hru si zahrají také domácí.
     
    50:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Klasické hokejové pravidlo – nedáš... Ani nemusím pokračovat, všichni ho znáte. Tomáš Semrád vypálil od modré čáry ještě neúspěšně, po něm se z dorážky neprosadil ani Patrik Přidal, puk se ale dostal ještě k MIROSLAVU TŘETINOVI, který zblízka přehodil beton ležícího gólman! Asistence: Patrik Přidal, Tomáš Semrád.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 18. Endál (Třetina, T. Semrád), 28. Endál (Třetina, T. Semrád), 31. M. Semrád (Endál, Novák), 51. Třetina (Přidal, T. Semrád), 57. Třetina (Endál, Přidal) – 11. Plachý (Vysloužil)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacena, Vala, Kulhánek, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Voříšek, Michálek – Navrátil, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Křížek
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Groh (Černý) – Kubát "C", Port, D. Kasalý, Jelínek, Hájek, Adam, Wasserbauer – Marek Hadrava, F. Kasalý, Martin Hadrava, Bezděk, Votápek "A", Kopic, Plachý "A", Vysloužil

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Martin Maťašovský, Roman Komínek

    Diváci: 742
    ocianews.com