FC Ferreira – Boavista 2:1 (kon.)
konec
FC Paços Ferreira
2:1 (2:0)
Boavista FC
Pondělí 05.12.2016, 21:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira (kapacita: 6.452 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:57:02)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 20:21.
     
    Je dobojováno! Ferreira nakonec na svém stadionu poráží Boavistu a získává důležité tři body! Domácí celek vlétl do utkání opravdu dobře. Už v 19. minutě se Ferreira ujala vedení zásluhou Baixinha a o deset minut později přidal druhou trefu Welthon. Po přestávce ale Boavista dokázala zápas zdramatizovat. Vieira se v pokutovém území dopustil faulu a po druhé žluté navíc musel pod sprchu. Pokutový kop proměnil Renato Santos, ale domácí si i v desíti poradili a Boavistu už do šancí nepustili.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Brankář Agajev sebral ze vzduchu vysoký centr od rohového praporku. Hosté mají podle všeho čas na poslední útočnou akci dnešního utkání.
     
    90+2
    Na levé straně pokutového území si dělal prostor k odcentrování hostující Correia. Fotbalista Boavisty ale neposlal míč před branku kolem jednoho z obránců.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Medeiros (Boavista FC).
     
    89
    Schembri si sice na hranici pokutového území přehodil jednoho z domácích fotbalistů, avšak připravený Goís odkopl míč do bezpečí. Hostům se krátí čas.
     
    88
    Obraně domácího celku navíc pomáhá fantastický Defendi. Strážce domácí branky nyní skvěle přečetl úmysl soupeře a došel si pro nepřesnou kolmici.
     
    87
    Další centrovaný míč před domácí branku si na malém vápně pohlídal stoper Ricardo. Domácí znovu odvrátili nápor Boavisty a stále se brání.
     
    86
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Welthon, přichází Valente.
     
    85
    Boavista se dožadovala rohového kopu, nicméně podle rozhodčích ještě míč nepřekročil celým objemem postranní čáru a jeden z obránců odkopl balón do bezpečí.
     
    84
    Ani z dalšího útoku Boavisty nebezpečí pro domácí branku nevzejde. Nepřesnou přihrávku na levou stranu přečetl Osei, jež odkopl míč na polovinu hostů.
     
    83
    Osei navíc zatáhl balón až k pokutovému území hostujícího celku. Domácí fotbalista nasbíral cenné vteřinky. Ferreira zůstává na polovině soupeře.
     
    82
    Ani střídající Idelino nenašel recept na skvěle se pohybující obranu domácího celku. Hosté jsou hrou Ferreiry poněkud frustrovaní a nemohou se prodrat do šancí.
     
    81
    Domácím fotbalistům se daří kouskovat hru. Na trávníku nyní zůstává ležet Welthon, jež schytal nějaký zásah do levé nohy.
     
    80
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Talocha, přichází Correia.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Baixinho, 27. Welthon – 55. Renato (pen.)

    Karty:   9. Vieira (FER), 78. Osei (FER) – 38. Tengarrinha (BOA), 64. Sampaio (BOA), 76. Medeiros (BOA), 90. Medeiros (BOA)   54. Vieira (FER)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 20:21.
    FC Paços Ferreira: Defendi – Santos, Ricardo, Vieira, Goís – Baixinho, Andrezinho (67. Silva) – Rodrigues, Moreira, Gleison (67. Osei) – Welthon (86. Valente)
    Náhradníci: Monteiro, Henrique, Minhoca, Silva, Osei, Pinho, Valente

    Boavista FC: Agajev – Machado, Sampaio (75. Idelino), Lucas, Talocha (80. Correia) – Tengarrinha, Carraca – Renato, Medeiros, Samú (57. Mahmudov) – Schembri
    Náhradníci: Correia, Idelino, Mahmudov, Carlos, Carvalho, Meira, Digas
    bahis siteleri