Jihlava – Kladno 4:3 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:5 (po pr.) | Most – Benátky n/J 3:2 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 0:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Přerov 3:2 (2:1 po s.n.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
4:5 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:1)
AZ Havířov
Pondělí 05.12.2016, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    I po úvodním vedení Třebíče, se kterým nastoupila do třetí třetiny a dokonce ho i navýšila, se dokázal Havířov neskutečně poprat a nakonec v prodloužení dokonce otočit utkání ve svůj prospěch v podobě Mikulášské nadílky dvou bodů. Dnešní onlajn přenos končí. (20:02:55)
     
    Konec zápasu.
     
    62:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov si šel za svým a dokázal protlačit puk i když s trochou štěstí za záda Jekela. Střelcem se stal MARCEL PETRAN. Asistence: Radek Hubáček.
     
    61:55
    Třebíč se dokázala dostat za záda Laca, odkud se hra opět přesouvá před bránu domácích.
     
    60:51
    Několikrát se podařilo vystřelit na Jekela Hásovi, třebíčský brankář měl i s dalšími střelami hostů potíže. Zatím hrají v prodloužení aktivněji hosté.
     
    60:11
    Do prodloužení se vstupuje s vyloučením na obou stranách.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Vhazování před Jekelem vyhráli hosté, kteří se přesouvají za záda brankáře domácích, odkud se v posledních sekundách pokusili změnit stav utkání, to se jim nepodařilo a normální hrací doba končí bitkou za zády Jekela.
     
    59:48
    Havířov se nyní drží ve třetině domácích, u pravé tyče likviduje Pavel Jekel nepřijemný šourák, vhazovat se bude před jeho bránou.
     
    58:40
    Vhazování před Lacem si bere Erat, který se pokusil o střelu bekendem z hodně ostrého úhlu, se kterou neměl brankář hostů větší problém.
     
    58:38
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:24
    Snaha obou týmů o vstřelení rozhodující branky otevírá hru na obou stranách, oba brankáři musí být ve střehu.
     
    58:05
    Dvě minuty před koncem utkání tu máme ofsajd domácích a hra zůstává ve středním pásmu.
     
    57:30
    Hezkou střelu od modré ukázal i obránce Lojek.
     
    56:07
    Po vhazování před Jekelem se aktivity chápou domácí, vyrazili směrem k Lacovi, následně se snaží ve středním pásmu založit efektivní akci, což se v tuto chvíli téměř podařilo duu Wasserbauer a Raška.
     
    55:28
    Momentálně je na ledě první třebíčská formace. David Dolníček našel v mezikruží šikovně postaveného Pekra, ale ten nedokázal puk usměrnit za záda Laca.
     
    54:05
    V okamžiku, kdy už se fanoušci i hráči těšili, že si doma oloupou čokoládového Mikuláše se hra opět zrychluje a hraje se s podobnou intenzitou jako v první části utkání. V tuto chvíli to vypadá, že se bude prodlužovat.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 8. Kristl (Lojek, Čejka), 12. Mrázek, 28. Kristl (R. Zohorna, Kusko), 44. T. Havránek (Psota, Malec) – 11. L. Doudera (Kanko), 38. Gřeš (Hubáček, Kotala), 49. Štumpf (Gřeš), 50. Kanko, 63. Petran (Hubáček)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Niko, J. Zdráhal, Koch, Bartejs, Lojek, Čejka, D. Mikyska – Pekr, Dolníček, R. Erat – Mrázek, Raška, Jan Wasserbauer – Kristl, R. Zohorna, Kusko – Psota, T. Havránek, Malec – Huňa.
    AZ Havířov: M. Laco (K. Šimeček) – L. Doudera, Petran, Chroboček, Lenďák, D. Seman, Korím, Dudek – Dvořáček, Haas, Kalus – Štumpf, Hubáček, Gřeš – Kanko, Hlinka, Maruna – Kotala, Bednář, Pořízek.

    Rozhodčí: Bejček – Belko, Klouček.

    Diváci: 1050
    thejrc.org