David Servis – Česká univerzitní reprezentace 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC David Servis Č. Budějovice
4:3 (0:2, 0:1, 3:0 - 1:0)
Česká univerzitní reprezentace
Pondělí 05.12.2016, 17:20 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Zajímavou podívanou, kterou si však nenechalo ujít jen opravdu málo fanoušků, jsme dnes viděli v domovském stánku českobudějovického Motoru. Univerzitní výběr ovládl první i druhou třetinu, kdy byl jasně lepším týmem, a vytvořil si zdánlivě bezpečný tříbrankový náskok. David Servis však ve třetí třetině sebral všechny zbývající síly a předvedl nevídaný obrat. Během necelých dvou minut vstřelil tři góly a vyrovnal!

    Českobudějovickým po gólech narostla křídla a akademici museli začít od začátku. I přes velké šance v posledních okamžicích základní hrací doby, kterých bylo na obou stranách hodně, se šlo na prodloužení.

    V něm měla šanci na skórování obě mužstva, ale rozhodující trefu si pro sebe uzmul David Servis. Obránce Lukáš Chaloupka svým druhým dnešním gólem sekundu a půl před koncem prodloužení zařídil, alespoň dle průběhu prvních dvou třetin nečekanou, výhru domácího celku. (19:31:07)
     
    Konec zápasu.
     
    64:59
    David Servis právě vstřelil branku!
    Jak už to tak v poslední minutě vypadalo, servismanům se povedlo skórovat a utkání rozhodnout. A to sekundu a půl před koncem prodloužení! Hrdinou zápasu se stává zkušený obránce LUKÁŠ CHALOUPKA, který si vybruslil s pukem mezi kruhy a pěknou střelou propálil brankáře univerzitního celku. Asistence: Adam Vylíčil a Milan Šesták.
     
    64:15
    Jiří Hanzal mohl rozhodnout! Dostal puk do dobré pozice a se svým zakončením si ještě chvilku počkal. Chtěl totiž přihrát na hůl spoluhráče před odkrytou klec, ten byl ale dobře hlídaný.
     
    62:56
    Střela Ladislava Marka z dobré pozice trefila gólmana univerzitního týmu jen do masky.
     
    62:26
    Šestákovo nahození od levého mantinelu bylo hodně nebezpečné. Jen těsně vedle tyče Kubáňovy svatyně letělo.
     
    61:40
    Vysokoškoláci jsou v útočné třetině, ale zatím neohrozili Kůdelu. Hraje se v poměrně vysokém tempu.
     
    60:46
    Střela akademiků byla vyražena do ochranné sítě. Vhazování před Kůdelou.
     
    60:31
    Ladislav Marek velkou rychlostí vlétl do útočné třetiny, ale žádná šance z toho nakonec nebyla.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Poslední minuty v Budvar aréně nabídly opravdu zajímavou podívanou. Vyhrát mohly nakonec oba týmy, rozhodnou ale bude muset až prodloužení tři na tři, případně nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Neuvěřitelné! Servismani mohli vyhrát zápas, ale nyní ho málem prohráli. Trestuhodně totiž nechali hned po buly proniknout Davida Zachara až k brance. Ten si už poněkolikáté dnes dokonale roztáhl gólmana, ale znovu za něj nezvládl dostat puk. Následně vracel vyražený kotouč do brankoviště, a ten se po odrazu od brusle Davida Ballnera jen se štěstím pro domácí nedostal do sítě!
     
    59:30
    Hraje se na druhé straně. Po střele akademiků se vhazuje po levici Kůdely.
     
    59:02
    Josef Matoušek pěkně vybídl střílenou přihrávkou ke skórování Patrik Zaymla a kotouč už byl za vyjetým Kubáněm. Přesto se nějakým způsobem nedostal do klece!
     
    58:21
    David Servis cítí šanci a na hřiště poslal čtyři útočníky a jediného obránce Matouška. Málem se to vyplatilo, Patrik Zayml si nabruslil mezi kruhy a jeho střela mohla klidně skončit v síti!
     
    57:23
    Zadák Josef Matoušek zkoušel překvapit Kubáně střelou hned po vhazování. Brankář České reprezentace ale zasáhl úspěšně lapačkou.
     
    56:46
    Hosté jsou teď v útoku a mohlo dojít k velké šanci, kdyby přihrávka Davida Zachara na nabízejícího se obránce nebyla moc rychlá...

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 47. L. Chaloupka (Pessr), 48. Šesták (Zayml, Marek), 49. Marek (Šesták), 65. L. Chaloupka (Vylíčil, Šesták) – 12. Ballner (Zachar, Hlaveš), 13. Brzobohatý (Kadlec), 31. Blažek (Brzobohatý)


    HC David Servis Č. Budějovice: Kůdela – Matoušek, Čanda, Pessr, L. Chaloupka, Břečka, Kozák, Cikán – Vylíčil, Suchánek ml., Ferebauer – Marek, Zayml, Šesták – Jiří Bárta, Hanzal, Volf. Trenéři: Suchánek st., Fedur
    Česká univerzitní reprezentace: J. Novák (31. Kubáň) – Hlaveš, Bail, Polesný, Baca, Saňa, M. Novák, P. Chaloupka, T. Semrád – Kafka, Zachar, Ballner – Müller, Jan Bárta, Kadlec – Brzobohatý, Štrunc, Blažek – Sklenička, Krpata, Gelnar. Trenér: Liška

    Rozhodčí: S. Mertl, Šesták

    Diváci: 60
    bahis siteleri