Opava – Val. Meziříčí 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 5:2 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 1:2 (kon.)
Písek – Žďár n/S 3:7 (kon.) | Bílina – Řisuty 4:10 (kon.) | Sokolov – Jablonec n/N 0:5 (kon.)
David Servis – Mor. Budějovice 6:5 (kon.) | Pelhřimov – Nymburk 6:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Havlíčkův Brod 5:6 (kon.)
Děčín – Kobra 3:6 (kon.) | Vrchlabí – Klatovy 3:0 (kon.)
konec
HC Děčín
3:6 (1:1, 0:2, 2:3)
HC Kobra Praha
Sobota 10.12.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:19:31)
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec s Kobrou padli 3:6 a v utkání si nepřipsali ani bod. V tabulce klesli na šesté místo, naopak Kobra si upevnila místo na první pozici.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    A hosté pečetí své vítězství. Jakub Jedlička udělal za prázdnou brankou Děčína krok zpět a přihrál kotouč na pravý kruh volnému ŠIMONU ANTONČÍKOVI, jenž trefuje zařízení přesně – 3:6. Asistence: Jakub Jedlička.
     
    58:54
    Děčínská branka je prázdná a Medvědi to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:54
    Domácí celek si bere oddechový čas.
     
    58:40
    Medvědi vrhají své poslední síly do útoku. Václav Racek zblízka pálil na Bílka, ale ten byl znovu na svém místě.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. JAKUB JEDLIČKA se prosmýkl před děčínským brankovištěm a našel skulinku mezi pravým betonem a pravou tyčkou Lavingerovy branky a dokázal tak procedit kotouč mezi tři tyče – 3:5. Asistence: Jiří Jakeš.
     
    55:23
    Medvědi zamkli svého soupeře v jeho pásmu a na Bílka letěla další střela. Tu ale znovu brankář hostů dokázal pokrýt a podržel vedení svého celku.
     
    54:17
    Blízko vyrovnání byli znovu domácí hráči. Kotouč, který ležel těsně před brankovou čárou, se snažil doklepnout do hostující sítě Václav Racek, ale nakonec se jeden z obránců stihl vrátit a puk svou holí poslal mimo ohrožení branky Kobry.
     
    52:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    Jenže Kobra jde znovu do vedení. LUBOŠ VACEK vyslal od modré čáry takovou lehčí střelu, kterou také domácí brankář moc dobře neviděl a kotouč mu tak propadl za jeho záda 3:4. Hosté si tak berou vedení zase zpátky. Asistence: Daniel Vlach, Martin Matějček.
     
    51:58
    Ondřej Sýkora ujel podél pravého mantinelu a z pravého kruhu vyslal prudkou ránu na Bílka, který opět srazil kotouč do ochranné sítě.
     
    50:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další přesilovka na straně domácích je využita. Od modré čáry vyslal dloubáček DOMINIK MÁLEK, Pavel Bílek přes klubko clonících hráčů neviděl jeho střelu a ta propadla za jeho záda – 3:3. Je tedy znovu srovnáno a začíná se opět od začátku. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    49:46
    A další vyhození kotouče daleko od vlastní branky a hosté tak šetří cenné vteřiny svého oslabení.
     
    49:19
    Hosté se ale dokázali osvobodit a vyhazují tak kotouč až před brankáře Lavingera. Domácí tak musí další útočnou akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    48:45
    Luboš Vacek dostává dvě minuty za krosček a je tu další přesilovka pro domácí celek.
     
    48:38
    Po střele Tomáše Faigla z pravé strany zaduněly betony Pavla Bílka. Následně pak znovu na brankáře hostů střílel Michal Oliverius, ale Bílek opět fantasticky podržel svůj tým efektním semaforem.
     
    47:51
    Radim Vacek nahodil puk před branku, kde se ho snažil doklepnou do branky hostů Radek Fojt, ale Pavel Bílek si znovu dokázal poradit.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Fojt (Chmel), 42. Oliverius (Sýkora, Faigl), 51. Málek (Volráb, Hašek) – 18. Vlach (Antončík, Jakeš), 29. Jakeš (Jedlička), 36. Jedlička (Jakeš, Antončík), 53. Vacek (Vlach, Matějček), 57. Jedlička (Jakeš), 60. Antončík (Jedlička)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Vaněk, Molnár, Chmel, Málek, Saska, Hucek – Hašek, Volráb, Zajan – Faigl, Racek, Oliverius – Fojt, Vacek R., Sýkora – Chovanec, Kopta
    HC Kobra Praha: Bílek P. (Ponikelský) – Švaříček, Bílek D., Semrád, Vacek L., Verbík, Cafourek – Antončík, Jakeš, Jedlička – Tuma, Matějček, Vlach – Hlinka, Kuchta, Kučera – Pulkrab, Šteiner

    Rozhodčí: Hlinka – Votrubec, Ševic
    thejrc.org