Martin – Žilina 1:3 (kon.) | Zvolen – Nitra 5:4 (kon.) | Trenčín – Košice 1:3 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 2:6 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 7:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
7:2 (4:0, 3:1, 0:1)
HK Poprad
sk Pondělí 26.12.2016, 17:15Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    HC Mikron Nové Zámky prežili krásny Štefanský večer a Poprad ovplyvnený neskorým príchodom vyhorel. Hlavne v prvej tretine, potom prehral aj druhú a tretia sa iba dohrávala. (19:32:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Posledná minúta zápasu, Nové Zámky si užijú standing ovation.
    58:03 BONDRA - 7:2
     
    58:03
    Poprad dal gól!
    Hostia ešte korigujú, aj keď im to k ničomu nebude. Po nastrelení do bránkoviska sa Chovan niekoľkokrát dobre ukázal zákrokmi, ale nakoniec puk DÁVID BONDRA za čiaru dostal.
    Asistencie: Michal Murček, Filip Vašaš
     
    57:07
    Cardwell si vo vlastnej tretine splnil obranné povinnosti a následne prešiel dopredu, kde spravil krásnu sťahovačku, no Šúreka neprekonal.
     
    55:43
    Čaládi krásnou prihrávkou našiel Brabenca pred Šúrekom, ale český útočník nedokázal zareagovať a tak gólman Popradu aj s problémami zakročil.
     
    54:21
    Cardwell tvrdo napriahol od modrej. Šúrek na celú situáciu videl a puk aspoň dostal na ochrannú sieť.
     
    53:36
    Zápas má naozaj charakter dohrávania, pretože už nik na ľade neverí, že by sa niečo zmenilo a ani domáci nejavia snahu silou-mocou dávať ďalšie góly.
     
    51:39
    Mlynarovič sa cez dvoch obrancov súpera dostal k strele, ale Chovan nemal so zákrokom problém. Puk len betónmi tečoval do rohu brány.
     
    50:19
    Hudec poslal zaujímavú prihrávku do bránkoviska, lenže jeden z jeho spoluhráčov nedokázal tečovať, takže Šúrek zasahovať nemusel.
     
    50:09
    Zaujímavé, že v tretej tretine sme ešte nevideli gól, aj keď Poprad vyzerá, že tu nechce byť a nevie, čo v Nových Zámkoch hľadá. Najradšej by už jeho hráči boli niekde doma s rodinami.
     
    48:25
    Skvelá prihrávka našla v jazde Sandgrena, ktorý si nakorčuľoval pred bránu a vystrelil smerom k žrdi, no bránu minul.
     
    47:20
    Hudec sa dostal do zakončenia z ihlu, ale Šúrek si aj tak musel postrážiť bližšiu tyčku, pretože puk mohol narobiť veľké problémy. To sa nestalo, v ofenzíve pokračujú domáci.
     
    45:38
    Dlhšie sa hralo bez prerušenia, ale ofsajd zastavil akciu Nových Zámkov, takže oba tímy môžu prestriedať. Tempo hry má však len exhibičný charakter. Už teraz sa len dohráva.
     
    44:17
    Tvrdá strela od mantinelu skončila na betónoch Chovana a puk sa dostal okamžite do kontry, avšak Tibenský puk nasmeroval iba do tela Šúreka.
     
    43:13
    Mlynarovič čakal pred bránou súpera, no prihrávka v k nemu neprišla a tak šikovný útočník zakončovať nemohol.
     
    42:24
    Veľmi zlá rozohrávka Krempaského, ktorý prihrával takmer cez celé ihrisko a spoluhráča sa mu nájsť nepodarilo, takže je to zakázané uvoľnenie.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 4. Čaládi (Cardwell), 9. Brabenec (Čaládi, Sandgren), 14. Sandgren (Čaládi, Bahenský), 15. Paulovič (Fábry), 28. Čaládi (Pitule), 30. Tibenský (Hudec, Mäkinen), 31. Lavrovs (Pitule, Sandgren) – 24. Lichanec (Zagrapan), 59. Bondra (Murček, Vašaš)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Sandgren, Čížek, Drtina, Cardwell, Mäkinen, M. Chovan, Maier – Bahenský, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Paulovič, Kytnár, Fábry – Lavrovs, Pitule, Rehák – Lelkeš
    HK Poprad: Šúrek – Guljaev, Fabian, Suchý, Dinda, Krempaský, Postnikov, Bagin, Pokovič – Mlynarovič, Zagrapan, Ježek – Paločko, Troliga, Kroták – Vašaš, Murček, Bondra – Štrauch, Lichanec, Václav

    Rozhodčí: Konc – Synek, Gegáň
    thejrc.org