Třinec – Chomutov 3:1 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 1:2 (kon.) | Liberec – Olomouc 3:2 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 1:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Sparta – Zlín 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 30.12.2016, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:35 Daniel RÁKOS - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Chomutov to zkusil s odkrytou bránou, ale při rozehrávce Piráti o puk přišli. Díky napadajícímu Krepsovi se dostal k DANIELU RÁKOSOVI, jehož první střelu ještě Flemming srazil do tyčky prázdné branky. Proti dorážce Rákose už ale neměl šanci – 3:1! Bez asistence.
    31:06 Vladimír ROTH - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Piráti se sice hned po vhazování osvobodili, jenže Oceláři se před Lacem později nastěhovali a z první střely v přesilovce pěti proti třem jdou do vedení. VLADIMÍR ROTH si udělal prostor na levém kruhu, zamíchal s pukem a nádhernou střelou jej poslal přímo do horního růžku! Roth se po návratu do sestavy trefil ve druhém zápase po sobě – 2:1! Asistence: Jakub Petružálek.
    28:06 Daniel RÁKOS - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se po vhazování usadili v útočné třetině a těsně před polovinou základní hrací doby vyrovnávají! Kreps získal kotouč za brankou a prodral se před Laca. Slovenský gólman vyrazil Krepsovu střelu k DANIELU RÁKOSOVI, a ten v pádu bekhendem dopravil puk do prázdné branky – 1:1! Asistence: Kamil Kreps, Tomáš Linhart.
    02:59 Nicolas HLAVA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov proměňuje signalizovanou výhodu a na konci třetí minuty se ujímá vedení! Piráti si vykoledovali faul a zamkli Oceláře v obranné třetině. Hamerlík vyrazil Slavíčkovu střelu před sebe, puk dojel NICOLAS HLAVA a bekhendem dorazil za záda třineckého gólmana – 0:1! Asistence: Bohumil Slavíček, Martin Šťovíček.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 29. Rákos (Kreps, Linhart), 32. Roth (Petružálek), 59. Rákos – 3. Hlava (Slavíček, Šťovíček)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Roth, Jank, Hrabal, M. Doudera, Nosek, Kania – Hrňa, Marosz, Petružálek (A) – Adamský (A), Kane, Irgl (C) – Rákos, Kreps, Dravecký – Sýkora, Špirko, Cienciala – Chmielewski. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Piráti Chomutov: Laco (Král) – Dlapa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek, Rutta, Havel – Tomica (A), Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, Růžička, Skokan – Poletín, Kämpf, Koblasa – Slavíček, Raška, Šťovíček – Hlava. Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Robert Čech, Roman Mrkva – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 5 054 (97 % celkové kapacity)
    thejrc.org