Lipt. Mikuláš – Trenčín 8:3 (kon.) | Poprad – Žilina 6:3 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 3:4 (kon.)
Košice – Nitra 1:4 (kon.) | Nové Zámky – Martin 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (1:2, 2:0, 3:1)
MsHK Žilina
sk Úterý 03.01.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina skvelo vyšla Popradu. Domáci postupne zvýšili svoj náskok. V 46. minúte skóroval Štrauch, potom pridali góli Svitana a Fabian. Skóre za hostí skorigoval Handlovský.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekbý zvyšok večera. (19:19:44)
     
    Koniec zápasu.
    60:00 FABIAN - 6:3
     
    60:00
    Poprad dal gól!
    Kamzíkom sa to napokon podarilo! Strela z hokejky ŠTEFANA FABIANA od modrej čiary skončila v bránke! Gól však musel uznať videorozhodca. Po následnom góle sa už oba tímy radovali pri bránke, no rozhodca musí ešte hodiť buly.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    59:55
    Trojica Žilinčanov v tejto chvíli bráni svoju bránku, Popradčania sú totižto v útočnom pásme a snažia sa skórovať.
     
    59:07
    Domáci hokejisti však zvyšok zápasu zvládajú bez chýb. Žilinčanov vytláčajú do rohov klziska a von do stredného pásma. Tomek je na striedačke znovu.
    58:10 HANDLOVSKÝ - 5:3
     
    58:10
    Žilina dala gól!
    Vlci ešte neskladajú zbrane! Po ľavom krídle prenikol do pásma Rogoň. Následne sa obzrel smerom k bráne, kde prihrávkou našiel nakorčuľovaného LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO. Na jeho strelu z prvej Šúrek nemal šancu.
    Asistencie: Patrik Rogoň, Marek Hovorka.
    57:01 SVITANA - 5:2
     
    57:01
    Poprad dal gól!
    Kamzíci zvyšujú svoje vedenie a tri góly už bude pre súpera veľa! Štrauch získal puk pri zadnom mantineli a ihneď si všimol pred bránkoviskom úplne nepokrytého PATRIKA SVITANU. Ten stihol ešte aj porozmýšľať, kde puk usmerniť a nakoniec to urobil bez chyby, triafal ponad Tomekovu lapačku!
    Asistencie: Andreas Štrauch, Samuel Mlynarovič.
     
    56:40
    Tomek sa musí vrátiť do brány. Žilinčania sa totiž dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    56:20
    Guliajev zachytil rozohrávku súpera. Posunul puk v strednom pásme Troligovi, ktorý však až príliš dlho váhal, čo s pukom. Nakoniec ho vystrelil, ale do ruky ho zachytil žilinský hráč.
     
    55:44
    Žilinský tréner Jančuška sa už rozhodol odvolať brankára Tomeka. Hostia hrajú v šestici, majú puk v moci v útočnom pásme.
     
    55:30
    Oddychový čas pre Žilinu!
     
    55:19
    Za Pokovičovým nahodeným pukom do útočného pásma Zagrapan tak aktívne nekorčuľoval. Žilinčania následne rozohrali. Húževkov pokus skončil v Šúrekovej lapačke.
     
    53:40
    Žilinčanom teraz dvakrát po sebe príliš nevyšla rozohrávka smerom dopredu. Domáci teda bezpečne puk poslali až k Tomekovi.
     
    52:50
    Novotný prenechával puk na pravom kruhu Juríkovi, pred ktorým sa otvoril priestor, no zakončenie už nebolo úspešné.
     
    51:38
    Žilinčania sa po dlhšom čase dostali do útočného pásma. Holovič nahodenou strelou od modrej preveril Šúreka, ktorý puk bezpečne zachytil do výstroja.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 658 divákov.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 15. Henderson (Zagrapan, Lichanec), 32. Lichanec (Zagrapan, Henderson), 40. Zagrapan (Guliajev, Pokovič), 46. Štrauch (Svitana, Fabian), 58. Svitana (Štrauch, Mlynarovič.), 60. Fabian (Svitana) – 4. Stupka (Konečný, Holovič), 6. Stupka (Konečný, Novotný), 59. Handlovský (Rogoň, Hovorka)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Guliajev, Fabian (A), Ježek, Dinda, Krempaský, Postnikov, Vašaš, Pokovič – Lichanec, Zagrapan, Henderson – Kroták (C), Troliga, Matúš Paločko – Bondra, Murček, Matej Paločko – Svitana, Mlynarovič, Štrauch
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – D. Brejčák (A), Juraško, Gutwald, Rehák, Drábek, Prokop, Váňa, Mendrej – Handlovský, Hovorka (C), Matis – J. Jurík, Húževka, Novotný – Konečný, Holovič, Stupka (A) – Rogoň, Ondruš, Švihálek

    Rozhodčí: Jura – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1 658
    thejrc.org