Jihlava – Ústí n/L 4:0 (kon.) | Třebíč – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | Most – Kadaň 3:2 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (kon.) | Kladno – Prostějov 3:2 (2:1 po s.n.)
Slavia – Přerov 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 04.01.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava zvítězila nad ústeckým Slovanem 4:0 a připisuje si prvním utkání nového roku tři body, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:24:27)
     
    Třetí třetina už žádnou branku nepřinesla, Dukla si hlídala nejen čtyřbrankové vedení, ale hlavně čtvrtou nulu v sezoně. To se jí podařilo a nakonec skolila Slovan 4:0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Petr Šidlík byl jakožto zadák na ofenzívním výletě, ovšem ani on puk u levé tyče za záda Jakuba Soukupa neprotlačil.
     
    59:00
    Do konce zápasu chybí šedesát vteřin.
     
    58:45
    Adam Zeman byl ve dvou velkých šancích. Nejprve z mezikruží zasáhl proti jeho střele levým betonem Soukup, poté ústecký brankář zneškodnil dorážku stejného hráče u levé tyče.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:22
    Dukla vyhazuje přes všechny čáry na zákázané uvolnění. Moc icingů jsme v dnešním utkání neviděli.
     
    57:09
    Pohledným slalomem přes tři hráče se prezentoval Ladislav Gengel. Jsem si ale jistý, že nyní mohl z levé strany poblíž branky střílet a nikoliv přihrávat mezi kruhy na Daleckého, jelikož pas na jeho spoluhráče byl zblokován.
     
    56:19
    Hra se trošku vyostřuje, tentokrát jsme viděli dva zákroky na hraně na domácí borce v obranném pásmu Slovanu. Vypadá to, že sudí Kašík již za rozhodnutého stavu a před koncem zápasu vylučovat hokejisty nebude.
     
    55:56
    Jihlava i nadále pokračovala v útočení, ovšem ke střele se nedostala.
     
    54:55
    Richard Diviš jel s Adamem Zemanem v situaci dva na jednoho. Když se pokusil svého spoluhráče z útoku najít přihrávkou, prezentoval se dobrým obranným zákrokem David Bernad, který vleže zblokoval puk.
     
    54:35
    Domácí zavezli kotouč do středního pásma a jdou střídat, kus černé gumy je tak znovu za Soukupovou brankou v moci hostí.
     
    54:13
    Asi šest hráčů se přetlačovalo v levém rohu za brankou Svobody o puk, nakonec byla úspěšnější Dukla.
     
    53:45
    Už se opět pokračuje ve hře, Slovan rozehrává přes Martina Zdvořáčka zpoza své branky.
     
    52:50
    U jihlavské střídačky zůstává po zásahu jednoho z hráčů Dukly ležet Zdeněk Doležal a s bolestivou grimasou kulhá na svojí střídačku.
     
    52:38
    Utkání se v těchto momentech už opravdu dohrává, stav je rozhodnut, přesto ale nyní nebyla nouze o dva pořádně tvrdé zákroky. První za jihlavskou klecí, druhý u střídačky domácích.
     
    52:09
    Josef Skořepa obkroužil Soukupovu klec a z levého kruhu předal puk na střed pro Aleše Jergla, který si připravil kotouč na střelu, leč poté přes sražení jednoho z hráčů Ústí zamířil nad horní tyč do ochranné sítě.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Březina (Bilčík, Anděl), 3. Szathmáry (Čachotský), 4. Říha (Březina, F. Seman), 23. Říha (Čachotský, Šidlík)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Sáblík) – Kajínek, Říha, Půža, Bilčík, Kaláb (C), Šidlík, Dundáček, Dobrovolný, Szathmáry – Jergl, Skořepa (A), Důras – Anděl, F. Seman, Březina (A) – Diviš, Zeman, Čachotský – Stoklasa, Jícha.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – M. Vágner (C), Bernad, Husák, Kasík (A), Přindiš, Macek, M. Zdvořáček – Poulíček, Roubík (A), Melka – D. Merta, Vrdlovec, Z. Doležal – Moučka, Gengel, Dalecký – Navarra, Komárek, Markulinec.

    Rozhodčí: Kašík – Měkýš, Reich
    ocianews.com