Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 2:3 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 06.01.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Pavel Kubiš následně naprosto zbytečně krosčekoval snad třikrát Kämpfa do zad. Inkasuje tedy dvouminutový trest.
     
    53:48
    A opět přesilovka Zlína končí. Robert Říčka opustil trestnou lavici a hned se tam vrací. Na modré čáře zahrál vysokou hokejkou. Inkasuje nakonec čtyřminutový trest.
     
    53:02
    A další trest. Petr Koblasa za brankou zahrál vysokou holí a míří tak na trestnou lavici. Zlín má tedy ještě nějakou šanci.
     
    51:34
    Síly na ledě se vyrovnají! Robert Říčka dostává dvě minuty poté, co za brankou Laca zahákoval Bretta Flemminga. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    51:08
    Šance pro Zlín! Dávid Skokan zahrál ve středním pásmu vysokou hokejkou a míří tak na lavici hanby. Přijde snížení stavu?
     
    27:54
    Tresty jsou rozdány – Ondřej Dlapa i Zdeněk Okál inkasují dlouhé tresty za bitku. 10+2+2 minuty za hrubost. Ondřej Dlapa dostane i trest za hit.
     
    24:14
    Tomáš Žižka následně podrazil zkušeného Humla a míří na trestnou lavici i on. Uvidíme tak druhou přesilovku této třetiny.
     
    21:26
    Následně právě Raška podrazil hostujícího Žižku a míří tak na trestnou lavici.
     
    15:35
    Piráti se dostávali do šance, Ivan Huml byl ale před brankou faulován. Oldrich Kotvan míří na trestnou lavici za hákování.
     
    14:30
    Michal Popelka nestíhal rychlonohého Rašku. Hostující hráč tak chomutovského hráče podrazil. První přesilovka také pro domácí celek.
     
    03:53
    První šanci na skórování mají hosté nyní. Ondřej Dlapa usedá na lavici hanby za podražení pronikajícího hráče Ševců.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Poletín (Rutta, Koblasa), 17. Skinner (Huml, Vondrka), 36. Raška (Kudělka, Sklenář) – 30. Říčka (P. Holík, Blaťák)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Dlapa, Flemming, Skinner, Valach, Kudělka, Rutta, L. Chalupa, R. Havel – Tomica (A), Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, Raška, Skokan – Poletín, Kämpf, Koblasa – Lauko, Šťovíček, Hlava.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Kotvan, Marušák (A), Žižka (A), Řezníček, Gazda, Blaťák – Bukarts, P. Holík, Říčka – Šťastný, Popelka, Kubiš – Okál, Chytil, O. Veselý (C) – Gago, R. Vlach, Maruna.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Roman Svoboda, Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda

    Diváci: 3892
    ocianews.com