Florida – Nashville 2:1 (kon.) | New Jersey – Toronto 2:4 (kon.) | Chicago – Carolina 2:1 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (po pr.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 4:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 07.01.2017, 22:15 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:15.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme v příznivý čas sledovat utkání mezi týmy Los Angeles Kings a Minnesota Wild.
     
    Los Angeles Kings

    Domácí Los Angels Kings jsou v tabulce Západní konference na osmém místě, zatím se tedy pohybují v pásmu postupu do vyřazovacích bojů, ale za nimi je minimální ztráta jejich soupeřů. Na svém kontě mají dvaačtyřicet bodů, které nasbírali v devětatřiceti utkáních. Poslední zápas na domácí půdě se Králům nepovedl, když padli 0:4 s Detroitem. A dnes na ně nečeká opět nic lehkého. Pokud chtějí i nadále sbírat body, aby si zajistili postup do play-off, měli by dnes doma rozhodně zabrat.

    Nejproduktivnější hráči Los Angeles
    Jeff Carter – 33 bodů (21+12)
    Alec Martinez – 21 bodů (6+15)
    Tyler Toffoli – 20 bodů (8+12)
     
    Minnesota Wild

    To hostující Minnesota je na tom rozhodně lépe. Ve stejné konferenci okupuje druhé místo s jednobodovou ztrátou na první Chicago. Dosud si připsala dvaapadesát bodů, když odehrála sedmatřicet zápasů. Divočáci měli dvanáctizápasovou vítěznou šňůru, kterou jim uťal až taktéž rozjetý Columbus. Další zápas ale měli opět vítězný, když si poradili se San Jose poměrem 5:4 na jeho ledě. A takto rozjetá Minnesota bude chtít body sebrat i domácím hokejistům. Bude znovu úspěšná?

    Nejproduktivnější hráči Minnesoty

    Eric Staal – 33 bodů (13+20)
    Charlie Coyle – 31 bodů – (12+19)
    Mikael Granlund – 31 (10+21)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly zatím jednou a úspěšnější v říjnu loňského roku byla Minnesota, která doma zvítězila 6:3. Domácí hráči tak mají svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Marián Gáborík (LAK)
    Peter Budaj (LAK)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Muzzin, Gravel, McNabb – J. Carter (A), Kopitar (C), Pearson – D. Brown, Dowd, Gáborík – Nolan, N. Shore, King – Andreoff, Lewis, Clifford – Setoguchi.

    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Brodin, Folin, Spurgeon, Suter (A), Dumba, Prosser, Scandella – Niederreiter, E. Staal (A), Parise – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Coyle, Haula, Pominville – Graovac, Stewart, Gabriel.

    Rozhodčí: Dan O’Halloran, Frederick L’Ecuyer – Vaughan Rody, Jonny Murray.
     
    Jak je v zámoří takřka tradicí, utkání začne s menším zpožděním.
     
    Staples Centrem už zní americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Folan vyslal hned v úvodu utkání prudkou střelu z prostoru levého kruhu, ale Budaj se zaskočit nenechal a kotouč zachytil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:01
    Po ztrátě kotouče domácích se do rychlého brejku dostala Minnesota a další střelu vyslal Haula, ale jeho rána skončila pouze na boční síti branky domácího celku.
     
    01:34
    Šance také na druhé straně, ale Gáborík svůj projektil uspěchal a kotouč tak skončil jen vysoko nad ochrannou sítí.
     
    02:15
    Gabriel nestihl kotouč a poté narazil Forborta na mantinel, vše ale bylo v rámci pravidel a vylučovat se tedy nebude.
     
    03:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají účet dnešního utkání. MIKKO KOIVU potrestal chybnou rozehrávku domácích ve středním pásmu a poté si sjel k levému kruhu, odkud vystřelil a Alec Martinez lehce kotouč tečoval a ten tak skončil ve vlastní brance – 0:1. Bez asistence.
    03:12 Mikko KOIVU - 0:1
     
    03:35
    Zatím jsou hosté aktivnější a i nyní se dostali do blízkosti Budaje, ten ale tentokráte nemusel zasahovat, neboť mu pomohla pozorná obrana.
     
    04:25
    Kuemper šel do pokleku a po střele Kinga pak zachytil kotouč někde na své hrudi.
     
    05:12
    Nick Shore číhal na přihrávku v levém kruhu, té se ovšem nedočkal a na opačnou stranu tak zamířila znovu aktivní Minnesota.
     
    06:18
    Série nepřesností nyní bylo k vidění na obou stranách. Kotouč už ale mají na svých holích znovu hráči Minnesoty, kteří míří do rychlého protiútoku.
     
    07:06
    Před Budajem vznikla obrovská skrumáž, ale ani Staal či Pominville se nedokázali před domácí brankou prosadit. Následuje první komerční přestávka a po ní se pak bude vhazovat v blízkosti Budaje.
     
    07:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do dvoubrankového vedení. Hned po vhazování v útočném pásmu si kotouč převzal Pominville, objel branku Kings a poté poslal kotouč před branku, kde byl připravený CHARLIE COYLE, který poslal kotouč v pádu mezi betony Budaje, jenž tak musí už podruhé lovit puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Jason Pominville.
    07:27 Charlie COYLE - 0:2
     
    08:17
    Na druhé straně se pokoušel najít odpověď na inkasovanou branku Anže Kopitar, ale jeho přízemní střelu zablokovala pozorná hostující obrana.
     
    09:14
    Clifford si nabruslil k levé tyčce branky Minnesoty, ale ke střele se nakonec vůbec nedostal. Znovu zapracovala obrana Divočáků a nic takového nepovolila.
     
    10:10
    Jeff Carter se nyní ocitl v dobré šanci, když těsně před hostující brankou střílel na Kuempera. Ale ten včas sklapl své betony a podržel náskok Wild. Následuje další komerční přestávka.
     
    10:28
    Kings propadli ve vlastním obranném pásmu a toho využila Minnesota, která se nadechla k dalšímu útoku. Před Budajem ale Granlund střílel nepřesně.
     
    11:37
    Scandella střílel od modré čáry, ale obrana domácích kotouč zachytila a poté ho vyvezla do středního pásma.
     
    12:25
    Další rána od modré čáry, tentokráte z hole domácího Martineze, ale Kuemper v rozkleku vytěsnil puk svým pravým betonem do bezpečí.
     
    13:05
    Kotouč je za domácí brankou a hráči Kings tak rozvíjejí svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    13:37
    Doughty se uvolnil ke střele v mezikruží, ale nakonec mířil nepřesně. Kotouč mezi třemi tyčemi neskončil a Minnesota tak jde znovu do útoku.
     
    14:38
    Anže Kopitar přenechal kotouč Mariánu Gáboríkovi, který se okamžitě napřáhl ke střele, ale znovu byl Kuemper pozorný.
     
    14:50
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    15:14
    Náznak šance Los Angeles, ale Pearsonovi utekl kotouč, který pak převzal obránce Minnesoty Suter a okamžitě ho poslal do středního pásma.
     
    16:16
    Doughtyho střelu se snažil tečovat těsně před hostující brankou King, ale nakonec se vůbec ke kotouče nedostal. Znovu tak hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    17:03
    Domácí Kings jsou v tuto chvíli aktivnější, alespoň co se střel týče, na ty vedou 9 – 5, zatím to ale nedokázali potvrdit prvním brankou. Hosté tak stále vedou o dva góly.
     
    18:04
    Zach Parise se natlačil před Budaje, ale jeho přízemní střelu dokázal Budaj vytěsnit vedle své branky a podržel tak svůj tým.
     
    18:47
    Domácí hráči znovu selhali, Anže Kopitar se napřáhl ke střele z levého kruhu, jenže tu znovu zachytila obrana Minnesoty, která zatím pracuje na jedničku.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:07
    Eric Staal dostal přihrávku do předbrankového prostoru Los Angeles, ale svou přízemní střelu poslal jen těsně vedle Budajovy svatyně.
     
    19:45
    Ještě střílel z levé strany Nolan, ale už se nic nestane. Kotouč má ve své moci Kuemper a pošle ho do bezpečí. První dějství tak pomalu, ale jistě spěje do svého konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Máme za sebou první třetinu tohoto zápasu. V ní se hosté ujali vedení už ve čtvrté minutě, kdy Mikko Koivu potrestal chybné rozehrávky domácích ve středním pásmu a z levého kruhu vyslal střelu, kterou si nešťastně do vlastní branky srazil obránce Alec Martinez. Hosté byli dále hodně aktivní a v osmé minutě zvýšil na 2:0 Charlie Coyle, jenž prostřelil Budaje mezi betony. Domácí sice měli více střel na branku než Minnesota, nic méně v produktivitě zatím doslova tápou. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně ve 23:10.
     
    Střely na branku: 9 – 6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Carter hledal svou přihrávkou Pearsona, ale tomu kotouč sjel z čepele a ke střele se tak vůbec nedostal.
     
    21:09
    Martinez střílel z velké dálky, přesto donutil Kuempera k zákroku. Ten pak raději přerušil hru a vhazovat se bude v jeho těsné blízkosti.
     
    21:45
    Odkrytou klec Minnesoty minul svou střelou King a hosté si tak mohli oddechnout. Stále tak vedou o dvě branky.
     
    22:44
    Jason Zucker se málem dostal ke kotouči v útočném pásmu. Ale nestalo se tak a Budaje tak neohrozil. Domácí zamířili ke svému dalšímu útočnému tažení.
     
    23:58
    Od tyčky k tyčce se nyní přesouval Kuemper, jenž tak znovu podržel svůj tým a nedovolil domácím dostat se na dostřel jediného gólu.
     
    24:37
    Hosté se nadechují k dalšímu útoku z hloubi vlastního obranného pásma. Minnesota tak dostřídala a už se natlačila před Budajovu klec.
     
    26:02
    Stewart střílel z levé strany, Martinez ale jeho akci zastavil svým obranným zákrokem a poslal kotouč směrem dopředu.
     
    26:48
    A znovu se domácí snažili operovat před brankou Minnesoty, jenže jejich střela znovu byla nepřesná.
     
    27:24
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    27:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se dostávají Minnesotě na dostřel jediného gólu. JEFF CARTER sebral kotouč v obranném pásmu, nabral rychlost a podél pravého mantinelu si nabruslil k levému kruhu, odkud svou střelou dokázal prostřelit Kuempera a kontaktní branka je tedy na světě – 1:2. Asistence: Jake Muzzin.
    27:39 Jeff CARTER - 1:2
     
    28:42
    Kings ožili a další střelu na Kuempera vyslal z vrcholu kruhů Nick Shore, jenže Kuemper byl na svém místě.
     
    29:49
    Mikko Koivu přenechal kotouč Zuckerovi, který si nabruslil blíže domácí brance, ale svou střelu poslal přímo do hrudi Budaje.
     
    30:16
    A nyní znovu přichází další komerční pauza.
     
    30:29
    Agilní Jeff Carter znovu střílel na hostující branku, ale z prakticky stejného místa, z jakého snížil na rozdíl jediné branky, se nyní netrefil.
     
    31:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další vlastenec v dnešním utkání, tentokráte na straně Minnesoty. MARIÁN GÁBORÍK z bekhendu střílel na Kuempera a Ryan Suter si kotouč srazil do vlastní brány – 2:2. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
     
    32:30
    Před Budajem se vytvořila skrumáž, Gabriel se snažil jako první dostat ke kotouči, ale prostrčit mezi betony domácího brankáře se mu nepodařilo.
     
    32:36
    Tvrdý projektil od Dumby málem skončil za zády Budaje, ale nakonec se kotouč zastavil těsně před brankovou čárou.
     
    33:14
    Hráčů domácích je nyní plné kluziště, cítí šanci strhnout vedení na svou stranu a na Kuempera mířily další tři střely, ale ani jedna z nich mezi tři tyče nezamířila.
     
    34:35
    Jeff Carter se dostal do prostoru mezi kruhy, odkud stahovačkou střílel na Kuempera a díky jeho zákroku je stále nerozhodný stav. Domácí nyní nebyli vůbec daleko od strhnutí vedení na svou stranu. Nyní přichází komerční přestávka.
     
    34:48
    Hosté jsou u puku a míří s ním do útočného pásma. I oni se budou snažit dostat své vedení zase zpátky.
     
    35:29
    Kuemper se dostal ke kotouči a poslal ho Brodinovi, který už ho zaváží do útočného pásma.
     
    36:06
    Muzzin nahodil puk do útočného pásma ze středu hřiště, ale nikdo z domácích tam nebyl připraven ho převzít. Na opačnou stranu tak znovu míří Minnesota.
     
    37:17
    Je tu vůbec první vyloučení v dnešním utkání. Eric Staal zahrál vysokou holí a už sedí na trestné lavici. Přesilovka pro Los Angeles.
     
    37:29
    Po vhazování v pásmu Minnesoty se hosté dokázali osvobodit a kotouč tak letí až před Budaje.
     
    37:58
    Další osvobození hostů a znovu tak budou muset domácí hráči zakládat svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    38:37
    Z pravé strany střílel Doughty, ale levý beton Kuempera byl na svém místě. Hosté se osvobozují.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:17
    Eric Staal skáče na ledovou plochu a hosté jsou tedy v plném počtu.
     
    39:26
    Pominville vyslal na Budaje prudkou střelu, která skončila na pozorném Budajovi. Hra je přerušena a poté se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    39:42
    Dumba poslal puk do útočného pásma, ale bylo to spíše takové nahození. Domácí se pak dostali do přečíslení dva na jednoho, ale skóre se už neměnilo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní domácí dokázali dvěma brankami Cartera a Gáboríka srovnat s Minnesotou krok a jistě nás čeká ještě zajímavá třetí třetina. Rozhodne o vítězi základní hrací doba nebo se dočkáme prodloužení či samostatných nájezdů? Nechme se překvapit. Třetí třetina začne přibližně v 0:05.
     
    Střely na branku: 25 – 16
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Spurgeon dostává dvě minuty za krosček a domácí hráči si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    40:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. JAKE MUZZIN se z levého kruhu napřáhl ke střele a prostřelil tak Kuempera. Los Angeles tak strhávají vedení poprvé v dnešním utkání na svou stranu – 3:2. Asistence: Drew Doughty, Jeff Carter.
    40:54 Jake MUZZIN - 3:2
     
    42:03
    Na druhé straně pálil zblízka Coyle, ale druhý přesný zásah v utkání nepřidal. Vhazovat se za malou chvilku bude po levici Budaje.
     
    42:34
    Z levé strany pálil na Kuempera Clifford, ale brankář hostů byl ve svém brankovišti připravený.
     
    43:26
    Znovu se domácí natlačili před branku Kuempera, před ním pak střílel Nolan, ale svou střelu poslal pouze vedle hostující branky.
     
    44:17
    Hosté se ve třetí části hry zatím hledají a marně dobývají domácí branku. Budaj je nyní ve svých zákrocích jistý a drží těsný náskok svého celku.
     
    45:15
    Nahození kotouče do útočného pásma a hosté jdou střídat. Kotouč si tak převzali domácí a už se nadechují k dalšímu útoku.
     
    46:23
    Hosté hráli v šesti a dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Folin. Domácí si zahrají další přesilovou hru. To vše ale až po komerční přestávce.
     
    46:46
    Carter se snažil dorážet střelu Doughtyho od modré čáry, ale obrana hostů byla pozorná a nic takového nedopustila.
     
    47:22
    Minnesota se osvobozuje a kotouč letí až před brankáře Budaje.
     
    48:01
    Dowd dostává dvě minuty za nedovolené bránění a síly na ledě se tak srovnají. Uvidíme tak krátkou hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    48:23
    Folin je na ledě, hosté jsou tedy kompletní a čeká je tak zkrácená přesilová hra.
     
    48:54
    Domácí se za vlastní brankou dostali ke kotouči, který okamžitě vyhazují do bezpečí. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    49:52
    Eric Staal operoval před brankou, nechal puk Dumbovi, před kterým zívala částečně odkrytá domácí branka, ale Dumba ji přestřelil.
     
    49:55
    Na řadě je další komerční přestávka.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:01
    Domácí hráči jsou už v plném počtu.
     
    50:36
    Hosté měli slibně se rozvíjející akci před sebou, ale tu zastavilo postavení mimo hru. Ta se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    50:53
    Hosté se uhnízdili v pásmu Kings, ale na Budaje nešla nakonec ani jedna střela. Martinez si tak převzal kotouč do své moci a už s ním uhání do útočného pásma.
     
    51:24
    Shore inkasuje dvě minuty za sekání a hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    51:51
    Domácí se dostali na puk ve vlastním pásmu a poté ho vyhazují do bezpečí.
     
    52:35
    A znovu se hráči Los Angeles osvobozují a posílají kotouč až před brankáře Kuempera. Zatím své oslabení hrají velmi dobře.
     
    53:24
    Domácí hráči jsou už v plném počtu.
     
    54:00
    Scandella to zkoušel z velké dálky a neuspěl. Budaj podržel kotouč a poté ho poslal mezi své spoluhráče.
     
    54:56
    Je před námi poslední pětiminutovka třetí třtiny a domácí stále vedou o jedinou branku. Podaří se Minnesotě vyrovnat?
     
    55:28
    Domácí hráči spěchali za kotoučem, neboť se do útočného pásma prodral Mikko Koivu, ale nakonec vše vyřešili a už jsou na cestě do útočného pásma.
     
    56:28
    A znovu se hosté nedostali ke střele a domácí hokejisté se tak znovu ujali kotouče, se kterým míří ohrozit branku Minnesoty.
     
    57:29
    Hosté hrají powerplay.
     
    58:41
    Při ponechané výhodě pálil Pominville z pravé strany a Budaj si připsal veledůležitý zákrok.
     
    58:43
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Drew Doughty – 2 min., podražení).
     
    58:48
    Domácí vyhazují kotouč až před opuštěnou hostující klec. Jsou v oslabení, takže o zakázané uvolnění jít nemůže.
     
    59:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! ZACH PARISE se ocitl v předbrankovém prostoru domácích a poté dokázal prostřelit Budaje – 3:3. Takže to vypadá, že zápas opravdu dojde do prodloužení – 3:3. Asistence: Eric Staal, Mikko Koivu.
    59:17 Zach PARISE - 3:3
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba nám vítěze neurčila, na řadu tak přijde atraktivní prodloužení ve třech hráčích na obou stranách.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:22
    Coyle převzal přihrávku od Brodina, ale poté s pukem dobře nenaložil a ten tak skončil na hokejce Anže Kopitara.
     
    61:10
    Pearson našel před brankou Martineze, ten ale Kuempera překonat nedokázal.
     
    61:38
    Na druhé straně chytil střelu Sutera Budaj a opět tak podržel svůj tým. Nyní se do útoku vydají domácí hokejisté.
     
    62:18
    Haula se dostal do blízkosti Budaje, Marián Gáborík ho ale ke střele nepustil. Kotouč pak míří do středního pásma a za ním spěchají hráči Los Angeles.
     
    63:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je konec. V prodloužení rozhoduje o dvou bodech pro Los Angeles TANNER PEARSON, který dorazil za záda Kuempera střelu Aleca Martineze – 4:3. Hosté si tak připisují jeden bod. Asistence: Alec Martinez, Anže Kopitar.
    63:32 Tanner PEARSON - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté nakonec vítězí v prodloužení a připisují si tak veledůležité dva body do tabulky. Hosté z Minnesoty si odvezou alespoň jeden bod.
     
    Střely na branku: 36 – 23
     
    Toto utkání sledovalo 18 230 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jeff Carter (LAK) 1+2
    2. Drew Doughty (LAK) 0+2
    3. Mikko Koivu (MNS) 1+1
     
    Československá stopa v utkání

    Marián Gáborík (LAK) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 15:24
    Peter Budaj (LAK) – 63:14 minut, 21 zákroků, 2 góly, 87,5%
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek sobotní noci a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (01:03:02)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. J. Carter (Muzzin), 32. Gáborík (J. Carter, Doughty), 41. Muzzin (Doughty, J. Carter), 64. Pearson (Martinez, Kopitar) – 4. M. Koivu, 8. Coyle (Pominville), 60. Parise (E. Staal, M. Koivu)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Muzzin, Gravel, McNabb – J. Carter (A), Kopitar (C), Pearson – D. Brown, Dowd, Gáborík – Nolan, N. Shore, King – Andreoff, Lewis, Clifford – Setoguchi.
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Brodin, Folin, Spurgeon, Suter (A), Dumba, Prosser, Scandella – Niederreiter, E. Staal (A), Parise – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Coyle, Haula, Pominville – Graovac, Stewart, Gabriel.

    Rozhodčí: Dan O’Halloran, Frederick L’Ecuyer – Vaughan Rody, Jonny Murray

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri