Florida – Nashville 2:1 (kon.) | New Jersey – Toronto 2:4 (kon.) | Chicago – Carolina 2:1 (kon.)
Colorado – NY Islanders 2:1 (po pr.) | Vancouver – Calgary 4:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:2 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 4:3 (kon.) | Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 07.01.2017, 22:15 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:32 Tanner PEARSON - 4:3
     
    63:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je konec. V prodloužení rozhoduje o dvou bodech pro Los Angeles TANNER PEARSON, který dorazil za záda Kuempera střelu Aleca Martineze – 4:3. Hosté si tak připisují jeden bod. Asistence: Alec Martinez, Anže Kopitar.
    59:17 Zach PARISE - 3:3
     
    59:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! ZACH PARISE se ocitl v předbrankovém prostoru domácích a poté dokázal prostřelit Budaje – 3:3. Takže to vypadá, že zápas opravdu dojde do prodloužení – 3:3. Asistence: Eric Staal, Mikko Koivu.
    40:54 Jake MUZZIN - 3:2
     
    40:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. JAKE MUZZIN se z levého kruhu napřáhl ke střele a prostřelil tak Kuempera. Los Angeles tak strhávají vedení poprvé v dnešním utkání na svou stranu – 3:2. Asistence: Drew Doughty, Jeff Carter.
     
    31:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další vlastenec v dnešním utkání, tentokráte na straně Minnesoty. MARIÁN GÁBORÍK z bekhendu střílel na Kuempera a Ryan Suter si kotouč srazil do vlastní brány – 2:2. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
    27:39 Jeff CARTER - 1:2
     
    27:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se dostávají Minnesotě na dostřel jediného gólu. JEFF CARTER sebral kotouč v obranném pásmu, nabral rychlost a podél pravého mantinelu si nabruslil k levému kruhu, odkud svou střelou dokázal prostřelit Kuempera a kontaktní branka je tedy na světě – 1:2. Asistence: Jake Muzzin.
    07:27 Charlie COYLE - 0:2
     
    07:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do dvoubrankového vedení. Hned po vhazování v útočném pásmu si kotouč převzal Pominville, objel branku Kings a poté poslal kotouč před branku, kde byl připravený CHARLIE COYLE, který poslal kotouč v pádu mezi betony Budaje, jenž tak musí už podruhé lovit puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Jason Pominville.
    03:12 Mikko KOIVU - 0:1
     
    03:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají účet dnešního utkání. MIKKO KOIVU potrestal chybnou rozehrávku domácích ve středním pásmu a poté si sjel k levému kruhu, odkud vystřelil a Alec Martinez lehce kotouč tečoval a ten tak skončil ve vlastní brance – 0:1. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. J. Carter (Muzzin), 32. Gáborík (J. Carter, Doughty), 41. Muzzin (Doughty, J. Carter), 64. Pearson (Martinez, Kopitar) – 4. M. Koivu, 8. Coyle (Pominville), 60. Parise (E. Staal, M. Koivu)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Muzzin, Gravel, McNabb – J. Carter (A), Kopitar (C), Pearson – D. Brown, Dowd, Gáborík – Nolan, N. Shore, King – Andreoff, Lewis, Clifford – Setoguchi.
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Brodin, Folin, Spurgeon, Suter (A), Dumba, Prosser, Scandella – Niederreiter, E. Staal (A), Parise – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Coyle, Haula, Pominville – Graovac, Stewart, Gabriel.

    Rozhodčí: Dan O’Halloran, Frederick L’Ecuyer – Vaughan Rody, Jonny Murray

    Diváci: 18 230
    thejrc.org