Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.) | Toronto – Montreal 3:5 (kon.) | Florida – Boston 0:4 (kon.)
New Jersey – Edmonton 1:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 4:5 (kon.) | Ottawa – Washington 0:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 4:3 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Vancouver 3:1 (kon.)
San Jose – Detroit 6:3 (kon.) | Carolina – Boston 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:3 (3:1, 0:0, 3:2)
Detroit Red Wings
Neděle 08.01.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:46 Andreas ATHANASIOU - 6:3
     
    53:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! ANDREAS ATHANASIOU neměl příliš mnoho práce, pouze mu stačilo doklepnout puk do prázdné branky poté, co obrdržel nečekanou přihrávku z hole Ouelleta. Asistence: Xavier Ouellet a Thomas Vanek.
    50:31 Joe PAVELSKI - 6:2
     
    50:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE PAVELSKI se dočkal ještě dnes a svým druhým gólem zaznamená svůj 600. bod v NHL! Tentokrát se dostal ke střele z pravého kruhu a trefil přesně horní část branky. Asistence: Joe Thornton, Dylan DeMelo.
    44:43 Anthony MANTHA - 5:2
     
    44:43
    Detroit právě vstřelil branku!
    Miller vystřelil od modré čáry, jeho ránu ještě vyrazil Jones před sebe, kde stál pohotový ANTHONY MANTHA, který neváhal a poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Drew Miller.
    44:11 Mikkel BØDKER - 5:1
     
    44:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose poprvé v sezóně dokázalo nastřílet některému soupeři pět branek! Burns tentokrát střílel od mantinelu a MIKKEL BOEDKER se postaral o další pěknou teč. Mrázek neměl šanci zareagovat. Asistence: Brent Burns, Paul Martin.
    41:50 Joe PAVELSKI - 4:1
     
    41:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci ukazují, jak jednoduchý může být hokej. Burns vypálil od modré čáry a jeho střelu tečoval mistr tečí JOE PAVELSKI. Sharks vedou již o tři branky. Asistence: Brent Burns, Timo Maier.
    19:32 Patrick MARLEAU - 3:1
     
    19:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks předvádí parádní obrat a vedou již o dvě branky. Tato však jde na vrub gólmana hostí, protože PATRICK MARLEAU na něj vyslal poměrně jednoduchou střelu z vrcholu kruhu, ale gólmanovi puk prošel vedle lapačky. Asistence: Joel Ward a Paul Martin.
    17:29 Mirco MÜLLER - 2:1
     
    17:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Aktivita se domácím vyplácí. Po dlouhém pobytu v útočném pásmu napřáhl od modré čáry mladý Švýcar MIRCO MÜLLER a jeho střela byla tak přesná, že zapadla do horního růžku branky. Asistence: Dylan DeMelo a Joel Ward.
    15:59 Joonas DONSKOI - 1:1
     
    15:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks vyrovnávají stav zápasu, a to po nešťastném odrazu od těla vlastního hráče. JOONAS DONSKOI se puku dotkl jako poslední, a tak je mu připsána branka. Rozhodčí jde ještě na video, protože si Detroit vyžádal výzvu. Asistence: Tommy Wingels a Mirco Müller.
    12:49 Thomas VANEK - 0:1
     
    12:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté nebyli lepším týmem, přesto jdou do vedení. THOMAS VANEK chtěl přihrát, ale jeho přihrávku tečoval bruslí jeden z obránců Sharks tak nešťastně, že puk prošel pod betonem Jonese až za brankovou čáru. Asistence: Frans Nielsen a Andreas Athanasiou.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 16. Donskoi (Wingels, Müller), 18. Müller (DeMelo, J. Ward), 20. Marleau (J. Ward, P. Martin), 42. Pavelski (Burns, Meier), 45. Bødker (Burns, P. Martin), 51. Pavelski (J. Thornton, DeMelo) – 13. Vanek (Nielsen, Athanasiou), 45. Mantha (D. Miller), 54. Athanasiou (Ouellet, Vanek)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Dillon, Braun, Müller, DeMelo – Meier, J. Thornton, Pavelski (C) – Labanc, Couture, Donskoi – Marleau, Tierney, J. Ward – M. Karlsson, Wingels, Bødker.
    Detroit Red Wings: Coreau (21. Mrázek) – Jensen, DeKeyser, Marčenko, Ericsson, Sproul, Ouellet – Mantha, Zetterberg (C), Tatar – Vanek, Nielsen, Athanasiou – Sheahan, D. Larkin, Nyquist – Ott, Glendening, D. Miller.
    thejrc.org