Los Angeles – Minnesota 4:3 (po pr.) | Toronto – Montreal 3:5 (kon.) | Florida – Boston 0:4 (kon.)
New Jersey – Edmonton 1:2 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 4:5 (kon.) | Ottawa – Washington 0:1 (kon.)
St. Louis – Dallas 4:3 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Vancouver 3:1 (kon.)
San Jose – Detroit 6:3 (kon.) | Carolina – Boston 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Tampa 6:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:2 (0:0, 2:1, 4:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 08.01.2017, 23:15 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:20 Kris LETANG - 6:2
     
    57:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem početní výhody přidávají domácí hokejisté šestou branku! Po rychlé kombinaci se prosadil střelou od modré KRIS LETANG. Vasilevskému puk vypadl, toto se dalo chytat. Asistence: Justin Schultz a Matt Cullen.
    47:50 Phil KESSEL - 5:2
     
    47:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Branky ve třetí třetině ovšem padají i nadále! Conor Sheary střílel na branku, ale jeho pokus byl vyražen. Po závaru se tak kotouč dostal až na zadní tyč, kde jej do branky procpal PHIL KESSEL! Asistence: Sidney Crosby a Conor Sheary.
    45:40 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 4:2
     
    45:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se z přesilovky prosazují a alespoň částečně se vrací do utkání! Jonathan Drouin poslal od levého kruhu přihrávku před branku, kde se do kotouče opřel VLADISLAV NAMĚSTNIKOV! Ruský forvard následně překonal Fleuryho. Asistence: Jonathan Drouin a Anton Strålman.
    43:28 Scott WILSON - 4:1
     
    43:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je z toho další branka! Tampě se nepovedlo vhazování, SCOTT WILSON obral o kotouč obránce a hnal se sám na branku. Svůj únik zakončil bekhendovým pokusem – domácí vedou již o tři branky! Bez asistence.
    42:33 Chris KUNITZ - 3:1
     
    42:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do obléhání branka a nakonec z toho je třetí branka! Vasilevskij sice první střelu vyrazil, ale poté inkasoval. Olli Määttä našel mezi kruhy CHRISE KUNITZE, který se štěstím prostřelil ruského brankáře potřetí. Asistence: Olli Määttä a Nick Bonino.
    31:14 Eric FEHR - 2:1
     
    31:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hned po přežití oslabení se domácí celek dostává do vedení! Opět to byla dvojice Cullen – Fehr. Matt Cullen projel po pravé straně a přihrávkou v ideální dobu našel ERICA FEHRA. Zkušený forvard se na střelu připravil a následně Vasilevského překonal! Asistence: Matt Cullen.
    26:44 Conor SHEARY - 1:1
     
    26:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nyní už vyrovnáno je! Andrej Vasilevskij neudržel střelecký pokus Bryana Rusta a kotouč mezi jeho nohy pronikal za čáru. Pojistku zajistil ještě CONOR SHEARY, jenž klouzající kotouč doklepl za záda bezmocného ruského brankáře! Asistence: Bryan Rust a Sidney Crosby.
    22:19 Jonathan DROUIN - 0:1
     
    22:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Což se také daří! Hosté vstupují do druhé třetiny vedoucí brankou. JONATHAN DROUIN na pravé straně nejdříve netrefil odkrytou branku, ale pár sekund na to se k puku v totožné situaci dostal podruhé, a to už se nemýlil. Asistence: Valtteri Filppula a Victor Hedman.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Sheary (Rust, Crosby), 32. Fehr (Cullen), 43. Kunitz (Määttä, Bonino), 44. S. Wilson, 48. Kessel (Crosby, Sheary), 58. Letang (J. Schultz, Cullen) – 23. Drouin (Filppula, Hedman), 46. Naměstnikov (Drouin, Strålman)


    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Jarry) – Letang, Daley, J. Schultz, Cole, Oleksy, Määttä – Rust, Crosby, Sheary – Hörnqvist, Malkin, Hagelin – Kessel, Bonino, Kunitz – Fehr, Cullen, S. Wilson.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Wilcox) – Šustr, Hedman, Strålman, Nestěrov, Witkowski, Garrison – Kučerov, Naměstnikov, Drouin – Peca, T. Johnson, Palát – Bournival, Filppula, Killorn – Condra, Paquette, Erne.

    Rozhodčí: Hebert, Charron – Sericolo, Mach

    Diváci: 18 633
    bahis siteleri