Barys – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Soči 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:3 (kon.)
HC Slovan – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 08.01.2017, 12:00 • New Ice Palace, Astana • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Barys Astana se v neděli představí pošesté v řadě doma, kde po prohře se Soči, které ukončilo jeho sérii tří vítězství v řadě, přivítá hokejisty Novgorodu. Oba týmy se v letošní sezóně KHL střetnou podruhé, přičemž první vzájemný duel vyzněl pro Torpedo.
     
    Barys Astana:

    Barys Astana vyhrál sedm z posledních deseti utkání a se ziskem 68 bodů mu patří ve Východní konferenci šesté místo zajišťující účast v playoff, přičemž na pátou Ufu ztrácí sedm bodů. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Nigel Dawes, který během 45 utkání vstřelil 29 gólů a zaznamenal 16 asistencí, celkem 45 bodů.
     
    Torpedo Nižnij Novgorod:

    Nižnij Novgorod v Západní konferenci marně nahání vedoucí duo CSKA Moskva s Petrohradem a s 86 body mu patří třetí příčka, na kterou si ovšem dělá zálusk čtvrtá Jaroslavl, která zaostává o pouhé čtyři body. Hostující celek v letošní sezóně spoléhá především na Dmitrije Sjomina, který během 44 zápasů vstřelil 12 gólů a zaznamenal 13 asistencí, celkem tedy 25 bodů.
    Jakub Jeřábek - Adam Polášek. Čtvrtý a pátý nejproduktivnější bek KHL!

    Gólová radost Kuby Jeřábka!???? #ccmhockey #madeofhockey (Repost @narodnitym)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    29.09.16 Nižnij Novgorod – Barys Astana 3:2
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Barys Astana: Poulin (H. Karlsson) – M. Semjonov (A), Dallman (A), Šalapov, Barker, Savčenko, Lipin, Trjasunov – Dawes, Bochenski (C), Boyd – Shinnimin, Puškarjov, St. Pierre – Chudjakov, Kučin, N. Ivanov – Grenc, Belgibajev, Trivino – Paňukov.

    Torpedo Nižnij Novgorod: M. Birjukov (Proskurjakov) – Želdakov, M. Osipov (A), Aljajev, Jegoršev, Šulenin, Barancev, Radionyčev – Gračjov, Ashton, Žerděv – Butler, Daugavinš, D. Sjomin (C) – Norman, Galuzin (A), McMillan – Urakov, Mozer, V. Kuľomin – A. Potapov.

    Rozhodčí: Alexej Belov, Anton Lavrentěv. Čároví: Roman Šichanov, Dmitrij Šišlo.
    Barys Astana věnoval před zápasem tradičně video fanouškům.
     
    Hokejisté obou týmů mají za sebou rozbruslení a v New Ice Palace zahaleného do tmavě modré barvy je vše připraveno k jejich nástupu na ledovou plochu.
    New Ice Palace v Astaně během znění hymny ruské federace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Utkání před pár okamžiky začalo a Nikolaj Žerděv na pravém křídle spěchal za prudkým nahozením, jenže se mu puk za bránou dobruslit nepodařilo.
     
    00:19
    Astana po levém křídle rychle zavezla puk do útočného pásma a její akci zastavilo postaveni mimo hru.
     
    00:54
    Michail Birjukov rychle přiložil hůl k ledu, aby nahození Astany z levého křídla vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    01:40
    Grigorij Želdakov se na levém křídle dostal k odraženému puku a od mantinelu ho nahazoval směrem na vzdálenější pravou tyč, kde Kevin Poulin kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    02:32
    Barys Astana se ocital mezi kruhy pro vhazování ve velké brankové příležitosti, následná střela ale byla zablokována a brankář Michail Birjukov zasahovat nemusel.
     
    03:25
    Nursultan Belgibajev byl hráčem, který si před pár okamžiky sjel z pravého křídla mezi kruhy pro vhazování a jeho následná střela trefila brusli clonícího hráče Novgorodu.
     
    03:57
    Nikita Ivanov si na levém křídle najel na krásnou přihrávku svého spoluhráče z pravé strany útočného pásma a zápěstím mířil na vzdálenější pravou tyč, jeho pokus byl ale tečován a zamířil mimo.
     
    04:34
    Michail Birjukov na přední tyči zastavil s problémy nahození Astany z pravého kruhu pro vhazování a před jeho bránou se vzápětí strhla menší potyčka.
     
    05:11
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    MAXIM OSIPOV si na útočné modré čáře srovnal puk na hůl a poté ho krásnou střelou zápěstím nad pravým betonem Kevina Poulina poslal ke vzdálenější levé tyči. Torpedo z ničeho nic udeřilo a vede na ledě Astany 1:0! Asistence: Alexej Potapov a Viačeslav Kuľomin.
    05:11 Maxim OSIPOV - 0:1
     
    05:29
    Astana se pokusila rychle odpovědět a střela domácích hokejistů po ledě mířila z pravého křídla mezi betony Michaila Birjukova, brankář Torpeda ji ale dokázal vyrazit!
     
    06:11
    Denis Barancev dostal menší trest za faul kolenem a Barys Astana má po minutě od inkasovaného gólu k dispozici první přesilovou hru.
     
    06:54
    Domácí hokejisté od modré čáry dvakrát nahazovali puk směrem na bránu, Michail Birjukov ale ani v jednom případě zasahovat nemusel. Puk byl sražen mimo.
     
    07:52
    Brendan Shinnimin na pravém křídle vypálil z kruhu pro vhazování, Michail Birjukov byl ale na přední tyči připraven a po rychlém zakleknutí puk ukryl ve svém náručí.
     
    08:11
    Vyloučený Denis Barancev naskočil zpět na led a Novgorod úspěšně přečkal první hru v oslabení.
     
    08:50
    Barys to opět zkoušel střelou z pravého křídla, na přední tyči byl ale znovu připraven Michail Birjukov, který po snadném zákroku hru přerušil.
     
    09:28
    Nikolaj Žerděv vypálil na opačné straně ledové plochy z levého kruhu pro vhazování a Kevin Poulin puk našel ve svém náručí.
     
    10:13
    Hokejisté Nižnije Novogorod nahodili puk do útočného pásma a kompletní pětice vzápětí rychle odjela střídat.
     
    10:44
    Maxim Osipov vypálil z pravého kruhu pro vhazování na přední tyč, kde byl připravený Kevin Poulin a podruhé v zápase zatím neinkasoval. Skóre zůstává 0:1.
     
    11:11
    Viačeslav Kuľomin chtěl na levém křídle zachytit puk v útočném pásmu, což se mu sice podařilo, jenže ho sevřel v ruce a dostal dvouminutový trest.
     
    11:59
    Martin St. Pierre na levém křídle v prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila mezi betony Michaila Birjukova, brankář Novgorodu šel ale rychle do kolen a zastavil ji!
     
    12:48
    John Norman mohl udeřit během oslabení, když se v levém kruhu pro vhazování ocitl ve velmi slibné střelecké pozici, jeho následný pokus ale našel pouze hruď brankáře Kevina Poulina, který ho vyrazil!
     
    13:06
    Brendan Shinnimin dostal dvouminutový trest za držení hole a pět sekund se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    13:11
    Viačeslav Kuľomin naskočil zpět na led a začíná přesilová hra Torpeda, která potrvá 1 minutu a 55 sekund.
     
    13:45
    Torpedo tvrdě vypálilo z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování, následná střela s příklepem ale zamířila pouze doprostřed brány, kde stál připravený Kevin Poulin.
     
    14:29
    Maxim Chudjakov na levém křídle nabral velkou rychlost a v oslabení se řítil do slibné šance, kterou zakončil na vrcholu kruhu pro vhazování krásnou diagonální střelou! Michail Birjukov ji ale na vzdálenější pravé tyči těsně nad ledem ukryl v lapačce a připsal si skvělý zákrok.
     
    15:06
    Vyloučený Brendan Shinnimin naskočil zpět na led a také Astana úspěšně přečkala hru v oslabení.
     
    16:19
    Bobby Butler se ocital před bránou ve slibné šanci, jenže prudkou kolmou přihrávku svého spoluhráče z pravého křídla nedokázal zpracovat a ke střele se nedostal.
     
    17:00
    Viačeslav Kuľomin si před bránou krásně vyměnil puk s jedním ze svých spoluhráčů a v blízkosti levé tyče mířil do odkryté brány, jenže Kevin Poulin předvedl úžasný tygří skok, po kterém kotouč čepelí hole vyrazil mimo!
    17:00 Spektakulární zákrok Kevina Poulina čepelí hole!
     
    17:46
    Astaně se na opačné straně ledové plochy nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    18:14
    Nigel Dawes na pravém křídle podél hrazení pronikal do útočného pásma a z boku byl podražen Dmitrijem Šuleninem, který dostal v závěru první třetiny dvě minuty.
     
    18:30
    Barys Astana v levém kruhu pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která byla sražena mimo, a v hledišti to jen zahučelo.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:05
    Domácí hokejisté nyní nahazovali puk před bránu na pravém křídle z ostrého úhlu, Michail Birjukov ale ani tentokrát zasahovat nemusel.
     
    19:44
    Jegor Šalapov na levém křídle promeškal ideální moment pro zakončení a jeho zpětná přihrávka skončila v neutrální zóně poté, co ji jeden z jeho spoluhráčů nedokázal zapracovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Astana vykročila do zápasu v domácím New Ice Palace lépe a byla střelecky aktivnější, jenže na opačné straně jako blesk z čistého nebe udeřil Maxim Osipov, jehož nahození od modré čáry nad pravým betonem Kevina Poulina zaplulo do brány. Skóre po první třetině: Barys Astana 0 Nižnij Novgorod 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 12:55.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 18-14; Střely na bránu: 9-6; Vhazování: 5-16; Zablokované střely: 5-4; Hity: 5-10; Fauly: 1-2; Trestné minuty: 2-6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    V New Ice Palace v Astaně právě začala prostřední část utkání, ve které domácí dohrávají přesilovou hru.
     
    20:14
    Vyloučený Nigel Dawes se vrátil z trestné lavice zpět na led a Astana nevyužila ani třetí přesilovou hru.
     
    20:31
    Brandon Bochenski se snažil v blízkosti levé tyče vehementně dostat k dorážce, jenže brankář Michail Birjukov předvedl skvělý reflex a vleže puk ukryl pod lapačkou.
     
    21:45
    Přihrávka Astany podél střídačky sice byla příliš dlouhá, zakázané uvolnění se ale proti domácímu týmu nepískalo, což ovšem neplatilo vzápětí na opačné straně v podání Torpeda.
     
    21:54
    Konstantin Puškarjov byl během úniku po pravém křídle na útočné modré čáře podražen, faul se ovšem nepískal.
     
    22:17
    Torpedu se nepodařilo opět rozehrát a puk během pár sekund podruhé zamířil na zakázané uvolnění.
     
    22:46
    Michail Birjukov se na brankové čáře rychle zvedal a poté šel opět do kolen, domácí hokejisté se ale i přes obrovskou snahu ke střele na jeho bránu nedostali.
     
    23:25
    Barys z pravého křídla a ostrého úhlu nebezpečně nahodil puk před bránu, kde se jeden z domácích hráčů ocitl v obrovské šanci, jenže na vzdálenější levé tyči bránu z blízkosti minul!
     
    24:54
    Cam Barker na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, jenže jeho následná střela s příklepem zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Michail Birjukov.
     
    25:23
    Zajímavá situace nastala za bránou Astany, kde jeden z hráčů zboural čárového rozhodčího.
     
    26:02
    Maxim Osipov si v levém rohu obranného pásma nekomplikoval situaci a pod tlakem rozehrál bekhendem podél hrazení za svou bránu.
     
    26:38
    Brandon Bochenski si najel před bránu na nádhernou přihrávku z levého křídla a z blízkosti mířil těsně nad ledem k pravé tyči, jenže Michail Birjukov se na brankové čáře roztáhl jako guma a levým betonem jeho pokus vleže vyrazil! Neskutečný zákrok.
    26:38 Michail Birjukov předvedl vleže senzační zákrok!
     
    27:35
    Kevin Poulin ukryl nahození Torpeda z levého křídla v lapačce a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.
     
    27:49
    Astaně se nepodařilo rozehrát na pravém křídle a puk podél hrazení zamířil na zakázané uvolnění.
     
    28:01
    Domácí hokejisté v blízkosti střídaček zaváželi puk do útočného pásma, jenže jejich akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    28:25
    Konstantin Puškarjov narazil ve snaze tečovat střelu od modré čáry do brankáře Michaila Birjukova a dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    28:59
    Kaspars Daugavinš na levém křídle z ostrého úhlu mířil do odkryté části brány a Kevin Poulin ležel na boku, přesto jeho pokus dokázal vleže fantastickým zákrokem vyrazit!
    28:59 Poulin na pravém boku zneškodnil Daugavinšův pokus.
     
    29:38
    Carter Ashton dostal dvě minuty za podražení a přesilová hra Torpeda je u konce. Hrát se bude ve hře 4 na 4.
     
    30:25
    Vyloučený Konstantin Puškarjov naskočil zpět na led a začíná krátká přesilová hra domácího Barysu.
     
    31:38
    Carter Ashton se vrátil z trestné lavice a oba týmy hrají po krátké přesilové hře v plném počtu.
     
    32:18
    Roman Savčenko na levém křídle prudce vypálil od mantinelu a jeho krásná střela zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Michail Birjukov se za střelou jen ohlédl.
     
    33:06
    Barys v blízkosti levé tyče zpoza brány posílal před brankoviště nebezpečnou zpětnou přihrávkou, hosté se ji ale zmocnili a domácí celek do zakončení nepustili.
     
    34:55
    Brendan Shinnimin v pravém rohu útočného pásma bojoval o puk, zatímco jeden z jeho spoluhráčů v brankovišti narazil do Michaila Birjukova a hra byla přerušena. Byl v tom ovšem nevinně, protože zezadu ho na něj narazil Brandon McMillan.
     
    35:50
    Čároví rozhodčí signalizoval postavení mimo hru a hokejisté Barysu Astana museli vyklidit útočné pásmo.
     
    36:12
    Kevin Dallman na levém křídle tvrdě vypálil od mantinelu před pár okamžiky, Michail Birjukov ale jeho pokus hrudí vyrazil před sebe a poté holí puk odpálil do bezpečí.
     
    36:46
    Kevin Poulin vyjel za svou bránu, aby zastavil nahození Torpeda z levého křídla a přenechal puk jednomu ze spoluhráčů, který se ujal rozehrávky.
     
    37:17
    Ivan Kučin zpoza brány přihrával do pravého kruhu pro vhazování, jenže jeho pas vystihl jeden z hráčů Torpeda a domácí hráči se do zakončení nedostali.
     
    37:54
    Kevin Poulin v blízkosti své pravé tyče při rozehrávce zaváhal a málem z toho byl kuriózní gól, nakonec ale situaci ustál a zvládl na druhý pokus rozehrát!
     
    38:25
    Brandon McMillan objížděl bránu Astany a vzápětí byl zezadu podražen Maximem Semjonovem, který dostal dvě minuty, a hosté mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:24
    Brandon McMillan nabral na levém křídle velkou rychlost, zpracovat puk v kruhu pro vhazování se mu ale nepodařilo.
     
    39:44
    Carter Ashton se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže neměl čas mířit a mezi betony Kevina Poulina nepřekonal!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Kevin Poulin a Michail Birjukov ve druhé třetině zamkli své brány na sto západů a oba si připsali jeden senzační zákrok, kterým podrželi svůj tým nad vodou. Na domácí straně Barysu nejprve neuspěl Brandon Bochenski, zatímco v dresu Torpeda střelou z ostrého úhlu vzápětí Kaspars Daugavinš. Skóre po druhé třetině: Barys Astana 0 Torpedo Nižnij Novgorod 1.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 13:45.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 36-24; Střely na bránu: 21-11; Vhazování: 16-21; Zablokované střely: 9-7; Hity: 13-15; Fauly: 3-3; Trestné min.: 6-8.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Kaspars Daugavinš vyhrál úvodní vhazování třetí třetiny a mezi nohama Ivana Kučina nahodil puk okamžitě do útočného pásma.
     
    40:25
    Maxim Semjonov se vrátil zpět na led a Barys Astana přečkal úspěšně další oslabení.
     
    40:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    CARTER ASHTON si najel před bránu na krásnou přihrávku Jevgenije Gračjova z pravého křídla a vzápětí ho mezi pravým betonem a vyrážečkou roztaženého Kevina Poulina poslal k levé tyči. Asistence: Jevgenij Gračjov a Nikolaj Žerděv.
    40:57 Carter ASHTON - 0:2
     
    41:35
    Brandon McMillan dostal dvě minuty za vražení na hrazení a Astana má k dispozici pátou přesilovou hru.
     
    42:02
    Astana právě vstřelila branku!
    Brandon Bochenski se za bránou pomazlil s pukem a nádhernou přihrávkou zpoza ní našel mezi kruhy pro vhazování DUSTINA BOYDA, který bez přípravy po ledě zamířil k pravé tyči. Barys využil přesilovou hru a je zpět v zápase! Asistence: Brandon Bochenski a Nigel Dawes.
    42:02 Dustin BOYD - 1:2
     
    44:00
    Ze třetí třetiny jsou odehrány čtyři minuty, během nichž jsme na obou stranách byli svědky jedné branky.
     
    44:22
    Barysu Astana se nepodařilo rozehrát a puk zamířil vedle pravé tyče brány Torpeda na zakázané uvolnění.
     
    45:11
    Cam Barker dostal dvouminutový trest za krosček a Torpedo má možnost získat zpět dvoubrankové vedení.
     
    45:49
    Kaspars Daugavinš krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování, na přední tyči byl ale připraven Kevin Poulin, který pravým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    46:24
    Brandon McMillan byl podruhé v zápase vyloučen a tentokrát k dvouminutovému trestu za sekání ještě dostal desetiminutový disciplinární trest za nesportovní chování.
     
    47:11
    Vyloučený Cam Barker je zpět na ledě a začíná zkrácená přesilová hra domácího Barysu Astana.
     
    48:06
    Michail Birjukov rychle skočil po nahození Barysu z pravého křídla a vleže puk ukryl pod lapačkou.
     
    48:24
    Dvouminutový trest Brandona McMillana uběhl hodně rychle a Torpedo hraje opět v plném počtu.
     
    49:36
    Kaspars Daugavinš v pravém kruhu pro vhazování pálil z otočky zápěstím, jenže mu v rozhodující chvíli sjel puk z čepele hole.
     
    50:36
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých deset minut a Torpedo po přečkání horkých chvil stále vede 2:1.
     
    51:14
    Michail Birjukov si hravě poradil s nahozením Barysu od modré čáry a puk letící těsně nad ledem pravým betonem vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    51:49
    Roman Savčenko na levém křídle napřáhl k ostré střele s příklepem, která od modré čáry mířila těsně nad ledem k bližší tyči, Michail Birjukov ji ale vyrážečkou přiloženou k pravému betonu fantasticky vyrazil!
     
    52:55
    Nigel Dawes na levém křídle nabral velkou rychlost, v blízkosti hrazení se ale pod tlakem ke střele nedostal.
     
    53:37
    Maxim Osipov mohl pálit od modré čáry, jenže mu nevyšlo zpracování a rozhodl se pro přihrávku.
     
    54:16
    Čas nyní pro Barys Astana ubíhá velice rychle a domácí hokejisté se zatím marně snaží vyrovnat.
     
    54:52
    Dustin Boyd na pravém křídle nedokázal proniknout do útočného pásma a puk skončil na střídačce.
     
    56:00
    Do konce utkání zbývají odehrát přesně čtyři minuty. Torpedo drží těsný náskok a vede v Astaně stále 2:1.
     
    56:55
    Jegor Šalapov byl zřejmě hráčem, který od modré čáry střelou po ledě mířil k levé tyči, Michail Birjukov ale jeho pokus pravým betonem vyrazil!
     
    58:06
    Barys Astana napálil puk do útočného pásma, jenže ho vzápětí nedokázal nikdo z domácích hráčů dobruslit.
     
    58:47
    Barys odvolal brankáře a Kevin Poulin je na střídačce! Domácí to zkouší při hře bez brankáře.
     
    58:57
    Domácí hráči se v blízkosti pravé tyče dostali k nebezpečné střele, která po ledě mířila mezi betony Michaila Birjukova, brankář Torpeda ji ale vyrazil!
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Napadající Dmitrij Sjomin vystihl rozehrávku domácího Barysu, čehož dokonale využil CARTER ASHTON a střelou zápěstím od modré útočné čáry zamířil přes jednoho z domácích hráčů do prázdné brány. Asistence: Dmitrij Sjomin.
    59:39 Carter ASHTON - 1:3
     
    Konec zápasu.
     
    Maxim Osipov necelých šest minut před koncem první třetiny otevřel v New Ice Palace skóre a v úvodu závěrečné části na jeho gól po pouhých 57 sekundách navázal Carter Ashton. Barys sice přichystal v přesilové hře bleskovou odpovědět, když se prosadil Dustin Boyd, domácím už se ale vyrovnat nepodařilo a vítězství Torpeda zpečetil střelou do prázdné brány Carter Ashton, který vstřelil svůj druhý gól. Konečný výsledek: Barys Astana 1 Torpedo Nižnij Novgorod 3.
     
    Statistiky: Střely: 59-38; Střely na bránu: 36-17; Vhazování: 25-25; Zablokované střely: 12-11; Hity: 17-18; Fauly: 4-5; Trestné minuty: 8-22. (14:23:35)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 43. Boyd (Bochenski, Dawes) – 6. M. Osipov (A. Potapov, V. Kuľomin), 41. Ashton (Gračjov, Žerděv), 60. Ashton (D. Sjomin)


    Barys Nur-Sultan: Poulin (H. Karlsson) – M. Semjonov (A), Dallman (A), Šalapov, Barker, Savčenko, Lipin, Trjasunov – Dawes, Bochenski (C), Boyd – Shinnimin, Puškarjov, St. Pierre – Chudjakov, Kučin, N. Ivanov – Grenc, Belgibajev, Trivino – Paňukov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: M. Birjukov (Proskurjakov) – Želdakov, M. Osipov (A), Aljajev, Jegoršev, Šulenin, Barancev, Radionyčev – Gračjov, Ashton, Žerděv – Butler, Daugavinš, D. Sjomin (C) – Norman, Galuzin (A), McMillan – Urakov, Mozer, V. Kuľomin – A. Potapov.

    Rozhodčí: Alexej Belov, Anton Lavrentěv. Čároví: Roman Šichanov, Dmitrij Šišlo

    Diváci: 5853
    ocianews.com