Barys – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Soči 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:3 (kon.)
HC Slovan – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Admiral Vladivostok
Neděle 08.01.2017, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Jeff TAFFE - 3:2
     
    59:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto je neuvěřitelný závěr zápasu a domácí celek dává v poslední minutě dost možná rozhodující branku! Po krásné akci se dostal ke střele od modré čáry Kyle Chipchura, do té ještě vložil hůl JEFF TAFFE a svým dnešním druhým gólem pravděpodobně Slovanu vystřelil tři body! Asistence: Kyle Chipchura.
     
    57:55
    Tutové šance Švarného! Ten se po dobré akci dostal z levé strany ke střele na zadní tyčku, ovšem Serebrjakov dokázal jeho pokus betonem tečovat mimo!
     
    55:13
    Tak toto bylo od hráčů Slovanu hodně hloupé a mají po větší části přesilovky – Ďaloga mírně strčil do Saboliče, který se teatrálně poroučel k zemi a sudí mu to spolkli i s navijákem. Prý nedovolené bránění.
     
    54:40
    Teď už se ale vylučovat bude, na trestnou lavici za hostující celek míří Ivan Gavrilenko – dokonce půjde o čtyřminutový trest, protože Michal Sersen má po zákroku vysokou holí krvavé zranění. Toto je jedinečná šance na rozhodnutí zápasu.
     
    52:22
    Po Bartulisově nahození se dostal do tutové šance Kazakov, který ale z velké blízkosti dokázal puk poslat pouze těsně vedle Brustovy branky!
     
    50:49
    Je tu další oslabení pro domácí celek, Zemčjonok byl podražen Tomášem Starostou a jde si sednout na dvě minuty – hosté si pak berou oddechový čas.
     
    48:10
    Gorškov se dostal po nedůrazu obrany Slovanu do obří šance, kdy se zjevil před Brustem zcela sám, domácí gólman ale byl na zemi rychle a puk vytěsnil mimo!
     
    43:26
    Největší šance Slovanu v této třetině! Jeglič narušil rozehrávku soupeře a najednou byl sám před Serebrjakovem, trefil ho ale pouze do výstroje a následně Plastino byl vychytán lapačkou ruského gólmana!
     
    42:59
    Tak toto byla tutová šance, do které se dostal Robert Sabolič! Jeho střela po průniku před Brusta dokonce lízla horní tyčku, která puk usměrnila do hlediště.
     
    42:37
    Slovan začal poslední třetinu sice poměrně aktivně, ale teď půjde do oslabení, takže se to asi změní – Patrik Lušňák u mantinelu svého soupeře vrazil na hrazení.
    34:53 Jeff TAFFE - 2:2
     
    34:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je k radosti Arény Ondreja Nepelu srovnáno! Po rychlém kontru se dostal ke střele Cheechoo, jehož pokus dokázal Serebrjakov vyrazit betonem pouze na hůl najíždějícího JEFFA TAFFEHO, jenž zachoval chladnu hlavu a puk dorazil do poloprázdné branky Admiralu! Asistence: Jonathan Cheechoo.
     
    31:15
    Slovan si nakonec zahraje přesilovou hru a má tak šanci na srovnání – Damir Žafrajov přidržel Chipchuru, sudí si toho všimli a hostující hráč tak míří na dvě minuty na trestnou.
    29:06 Pavel MAKARENKO - 1:2
     
    29:06
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak toto je špatná třetina pro domácí celek – do samostatného úniku se dostal PAVEL MAKARENKO, který zakončoval pod horní tyčku – jeho střelu sice dokázal Brust lapačkou tečovat, ale puk se nakonec došoural za brankovou čáru. To ještě několik minut kontrolovali sudí u videa, ale nakonec branku hostům přeci jen přisoudili. Asistence: Jonathon Blum a Andrej Sigarjov.
     
    28:35
    Tak toto byla vyložená šance,Slovan snad ani nemohl chtít víc! Po akci Jegliče se dostal ve výborné pozici k zakončení Halama, ovšem jeho pokus nebyl přesný a odrazil se za branku!
     
    26:13
    Ale hosté místo dalšího tlaku půjdou do zbytečného oslabení – Jegor Jakovlev byl před Brustem až moc štědrý s rozdáváním ran a jde si sednout za hrubost.
    25:32 James WRIGHT - 1:1
     
    25:32
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    No a nakonec je asi zaslouženě vyrovnáno, Slovan si o to svou pasivní hrou koledoval už delší dobu. Admiral se dostal do rychlého přečíslení, puk měl v pravém kruhu Tkačjov, který dokázal přesným pasem najít před prázdnou klecí JAMESE WRIGHTA – ten se tváří v tvář prázdné brance nemýlil a stav zápasu je srovnaný. Asistence: Vladimir Tkačjov a Robert Sabolič.
     
    22:27
    Je tu první přesilovka pro domácí celek, za brankou byl podražen Chipchura Zemčjonokem a ten bude za svůj prohřešek po zásluze pykat.
     
    19:21
    Do obrovského tlaku se teď dostali hosté, kteří se v několika lidech po nahození Bartulise natlačili před Brusta, toho ale ani čtyřmi dorážkami nedokázali prostřelit!
     
    18:44
    Je tu další vyloučení a opět proti domácím – Kyle Chipchura u mantinelu podrazil svého soupeře a slovenský celek tak dohraje třetinu ve čtyřech.
     
    15:04
    Tak toto ale byla obrovská šance Vladivostoku! Do té se po individuální akci dostal Kazakov, který se po několika kličkách prodral před Brusta, ale na tom si vylámal zuby! Neujala se ani dorážka Makarenka, která se zastavila o beton domácího gólmana.
     
    13:32
    Zatím to na ledě hodně vře a sudí se rozhodli hráče umravnit vyloučením, které bude po potyčce za brankou Slovanu oboustranné – za hrubost si jdou sednout Tomáš Kundrátek a Alexandr Gorškov.
     
    10:23
    Je tu první vyloučení v dnešním zápase – podražení se dopustil domácí Ivan Švarný, který tak chtě nechtě bude dvě minuty pykat na trestné lavici.
     
    06:23
    Do dobré šance se opět dostali domácí, elitní formace se díky Cheechooovi dostala před Serebrjakova, ovšem právě jmenovaný lídr produktivity domácích na rychle položený beton gólmana Admiralu po objetí branky nestačil!
    02:13 Andrej ŠŤASTNÝ - 1:0
     
    02:13
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo velice rychle a slovenský celek jde ze své první šance do vedení! Po obrovské chybě obrany Vladivostoku se k pohotové střele dostal Surový, kterého sice vychytal Serebrjakov, ovšem puk vyrazil pouze na hůl ANDREJE ŠŤASTNÉHO, jenž dokázal ránou z první trefit odkrytou část branky a poslal Slovan do vedení! Asistence: Tomáš Surový.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 3. Šťastný (Surový), 35. Taffe (Cheechoo), 60. Taffe (Chipchura) – 26. Wright (Tkačjov, Sabolič), 30. Makarenko (Blum, Sigarjov)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Ďaloga, Starosta, Bačík – Cheechoo, Taffe (A), Sukel' – Halama, Jeglič, Nedorost – Chipchura, Surový, Šťastný – Pätoprstý, Lušňák, Skalický – M. Hlinka.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Treťjak) – Blum, Bartulis (C), Sigarjov, Morrisonn, Zemčjonok, Gavrilenko, Kurašov, S. Iljin – Wright, Tkačjov, Sabolič – Alexandrov, Volčenkov (A), J. Jakovlev – Makarenko, Žafjarov, Kazakov – Gorškov, Sajustov (A), M. Plotnikov.

    Rozhodčí: Ansons, Olenin – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri