Litvínov – Sparta 3:2 (kon.) | K. Vary – Plzeň 0:3 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 4:1 (kon.)
Mountfield HK – Třinec 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Neděle 08.01.2017, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Andris DŽERINŠ - 5:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfieldu to ještě nestačí a 66 vteřin před třetí sirénou završuje bůra! Na vrcholu pravého kruhu měl dostatek prostoru ANDRIS DŽERINŠ, který napřáhl a popáté překonal hostující brankovou čáru v území, jež vymezuje branková konstrukce. Asistence: Alexandre Picard, Jiří Šimánek.
    56:51 Rudolf ČERVENÝ - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se nyní přiblížili o velký krok směrem ke třem bodům! Těsně za obrannou modrou čárou vystřelil na opuštěnou klec RUDOLF ČERVENÝ a kotouč doputoval až do sítě. Bez asistence.
    52:28 Rastislav DEJ - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Podruhé v zápase jde Mountfield do dvougólového vedení! Dietz vyslal do samostatného úniku RASTISLAVA DEJE, jenž si se svou příležitostí věděl rady – zamířil přesně pod Hrubcovu vyrážečku a rozvlnil tak třineckou síť. Asistence: Stanislav Dietz.
    35:16 Cory KANE - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je velmi rychle využita a Oceláři snižují na rozdíl jednoho gólu! A akce to byla vskutku povedená. Na jeden dotek putoval puk po ose Irgl – Dravecký až do mezikruží CORYMU KANEOVI, jenž z voleje našel recept na Rybára. Asistence: Vladimír Dravecký, Zbyněk Irgl.
    32:29 Alexandre PICARD - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Předchozí akce třetímu hradeckému útoku ještě nevyšla, nyní už ale může slavit! Základem celé akce byl vybojovaný puk v útočném rohu, odkud s ním ALEXANDRE PICARD vybruslil až před Hrubce a mezi rukou a tělem vstřelil svůj druhý extraligový gól. Bez asistence.
    25:22 Roman KUKUMBERG - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Trochu šťastná trefa, ale i ta se počítá, domácí jdou do vedení! Na levé straně se s kotoučem prosmýkl do prostoru kruhu ROMAN KUKUMBERG. Jeho první střela byla obráncem odražena do brankoviště, kam Kukumberg natáhl hokejku a dostal kotouč až do sítě. Bez asistence.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 26. Kukumberg, 33. Picard, 53. Dej (Dietz), 57. Červený, 59. Džerinš (Picard, Šimánek) – 36. Kane (Dravecký, Irgl)


    Mountfield HK: Rybár (Kacetl) – Čáp, Vydarený (A), Gregorc, Dietz, Štajnoch, Newton, Plášil – Červený (A), Džerinš, Šimánek – Köhler, Bednář (C), Dej – Jarůšek, Kukumberg, Picard – P. Beránek, T. Knotek, J. Dvořák.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Linhart, Jank, M. Doudera, Štebih, Nosek, Adámek – Irgl (C), Kane, Špirko – Dravecký, Kreps, Rákos – Hrňa, Marosz, Petružálek (A) – Hladonik, M. Kovařčík, Chmielewski – Cienciala.

    Rozhodčí: Lacina, Mrkva – Kotlík, Zíka
    thejrc.org