Kanada – Rusko 4:2 (kon.) | Švýcarsko – Česko 3:2 (1:0 po s.n.) | Švédsko – USA 0:4 (kon.)
Finsko – Japonsko 2:0 (kon.)
konec
Švédsko
0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
USA
Neděle 08.01.2017, 19:30 • Zlín • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:23 Natalie HEISINGOVÁ - 0:4
     
    37:23
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanky jsou dnes jasnými královnami ledu, což teď ukázala NATALIE HEISINGOVÁ, která dostala v útočném pásmu více prostoru a naprosto přesně trefila horní roh švédské branky. Asistence: Cayla Barnesová.
    30:44 Cayla BARNESOVÁ - 0:3
     
    30:44
    USA právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka, Američanky vedou už o tři branky! CAYLA BARNESOVÁ nahodila puk od modré čáry, Reidebornové tato střela propadla. Asistence: Grace Zumwinkle a Emily Odenová.
    29:51 Anneke LINSEROVÁ - 0:2
     
    29:51
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanky přidávají druhou branku v utkání a navyšují své vedení. Stalo se tak díky ANNEKE LINSEROVÉ, která rozvlnila síť švédské branky. Asistence: Jesse Compherová a Natalie Heisingová.
    13:12 Delaney DRAKEOVÁ - 0:1
     
    13:12
    USA právě vstřelilo branku!
    První gól utkání je tady, americká střela číslo 18 prošla až do sítě. DELANEY DRAKEOVÁ zamířila přesně k tyči a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Dominique Petrieová.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 14. Drakeová (Petrieová), 30. Linserová (Compherová, Heisingová), 31. Barnesová (Zumwinkle, Odenová), 38. Heisingová (Barnesová)


    Švédsko: Reidebornová (Amholtová) – Nyhlén-Perssonová, Neunzertová (A), Bergströmová, Pressová, Ahoová, Forsgrenová, Wäng-Germundssonová, Larssonová – Bouvengová, Ljungblomová, Olssonová (C) – Tedenbyová, Lundinová, Wikner-Zienkiewiczová – af Bjurová (A), Carlssonová, Johnssonová – Antonssonová, Wilhelmssonová, Olovssonová.
    USA: Reedová (Gulsteneová) – Wethingtonová, Barnesová (C), Ostertagová, Simpsonová, Buchbinderová, LaMantiaová, Nortonová – Compherová, Linserová, Heisingová – Wenteová (A), Zumwinkle (A), Skajaová – Petrieová, Drakeová, DeGeorgeová – Odenová, Heiseová, Hughesová.

    Rozhodčí: Senuková – Anexová, Girardová
    thejrc.org