Litoměřice – Kralupy n. Vltavou 6:7 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
6:7 (2:3, 2:1, 2:3)
HK Kralupy nad Vltavou
Neděle 08.01.2017, 13:05 • Kalich Arena, Litoměřice • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:22
    Teď nebo nikdy! Daniel Suda (KRA) je vyloučen za podražení, kališníci mají poslední šanci vyrovnat.
     
    53:50
    Uvidíme osmý gól v síti Litoměřic? Jakub Neudeker (LTM) je vyloučen za hákování.
     
    52:11
    Stadion se bude muset znovu bránit ve čtyřech, za podražení je z ledu vykázán Jakub Hák (LTM).
     
    48:35
    Drobný strážce domácí klece se po chvilce zvedl a nyní se z incidentu oklepává v brankovišti. Štibran (KRA) je za zákrok potrestán dvouminutovým trestem.
     
    47:16
    Poprvé v poslední dvacetiminutovce si přesilovou hru zahrají také kališníci, za vysokou hůl jede na trestnou lavici Václav Hes (KRA).
     
    46:13
    Smola (LTM) je vyloučen za podražení, tohle pro domácí není vůbec ideální situace.
     
    42:01
    Kolo vyloučení se točí dál, tentokrát bude dvě minuty z trestné pozorovat hru Agáta Sarnovská (LTM).
     
    35:23
    Fair-play dnes kralupským hokejistům opravdu nic neříká. Kapitán Filip Štibran (KRA) je vyloučen za hrubost, zákroků na hranici pravidel ale bylo v poslední minutě na ledové ploše k vidění mnohem více.
     
    34:38
    Macela sestřelil Jakub Kučera (KRA), který je právoplatně vyloučen za krosček. Kališníky tedy čeká dlouhá dvojnásobná přesilovka.
     
    34:26
    K velké nelibosti trenérů Kralup je za hrubost z ledu vykázán Jonáš Marek (KRA), Stadion tedy bude po třinácti sekundách hry čtyři na čtyři hrát přesilovku.
     
    32:39
    Středočeši mají šanci se vrátit do zápasu, na dvě minuty je za sekání vyloučen Tomáš Domin (LTM).
     
    29:56
    Dvířka litoměřické trestné lavice se po nějaké době znovu otevírají, Martin Mynařík (LTM) si jede odpykat svůj dvouminutový trest za podražení.
     
    26:16
    Rambouskovi (KRA) se na trestné lavici očividně líbí, kralupský forvard se tam po několika minutách znovu vrací. Jeho pobyt bude opět trvat dvě minuty, tentokrát si jej však vysloužil nedovoleným bráněním.
     
    18:16
    Krosček Michala Rambouska (KRA) rozhodčím neunikl, Litoměřice si zahrají třetí přesilovku. Ty předchozí dvě využily, povede se jim to in tentokrát?
     
    13:35
    Stadion má ideální příležitost snížit, za hákování putuje na lavici provinilců Filip Sachr (KRA).
     
    10:40
    Utkání je zatím velmi vyhrocené. Jeden z hráčů Kralup se pokusil vyrazit kotouč z rukavice Josefa Sluky, načež svého gólmana okamžitě přijel bránit Jan Smola (LTM). Šlechetný to čin, nicméně přitom se přitom dopustil poměrně okatého krosčeku a bude za něj pykat.
     
    06:19
    Síly na ledě se na nějakou dobu vyrovnají, Michal Hájek (KRA) je na trestnou lavici vykázán za hození hole.
     
    05:04
    Rázem tu však máme další vyloučení, tentokrát si hru v početní výhodě vyzkouší celek od Vltavy. Patrik Čapek (LTM) je vyloučen za držení.
     
    02:45
    Uvidíme první přesilovku. Smola kličkoval s pukem v útočném pásmu a byl hákován Kristiánem Šiškou (KRA), který si tak od sudích vyloužil dvouminutový trest.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Horešovský (Smola, Čichovský), 14. Čapek (Horešovský), 29. France (Sarnovská, Neudeker), 33. Neudeker (Hrzán, Macel), 57. Sarnovská (Sluka, France), 59. Bartoníček (Hozák) – 10. Souček (Hájek), 12. Suda (Sachr), 12. Šiška (Špaldoň), 40. Richtr (Šiška, Špaldoň), 44. Sachr (Kučera), 47. Richtr (Hájek, Sachr), 53. Marek (Štibran)


    HC Stadion Litoměřice: Sluka J. (Kohout) – Hák, Hozák, Domin, Vízner, France, Kříž, Čapek – Mynařík, Macel, Horešovský, Sarnovská, Smola (C), Hrzán, Sluka R., Čichovský, Neudeker, Bartoníček.
    HK Kralupy nad Vltavou: Habart (Horský) – Kučera, Šimůnek, Drozda, Suda, Hájek, Liberda – Rambousek, Sachr, Kittrell, Špaldoň, Hes, Marek, Richtr, Štibran (C), Šmahel, Šiška, Souček.

    Rozhodčí: Koblischke – Beneš, Kurtin.

    Diváci: 85
    ocianews.com