Košice – Žilina 4:1 (kon.) | Martin – Nitra 3:4 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
MsHK Žilina
sk Úterý 10.01.2017, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie Tipsport ligy medzi celkami HC Košice a MsHK Žilina, po výsledku 4:1 si zo zápasu odnášajú tri body domáci .

    Pomer striel v dnešnom zápase: 31:21

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:38:04)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:34
    Čakáme na záverečnú sirénu, Žilina si je už dávno vedomá svojej dnešnej prehry.
     
    59:01
    Prebieha záverečná minúta riadnej hracej doby.
     
    58:13
    Ešte sme videli dobré strelecké zakončenie Tomáša Hričinu, Tomek si ale priestor v strede bránky postrážil a puk podržal na hrudi.
     
    58:01
    Záverečné dve minúty, už sa zrejme nič podstatné neudeje.
     
    56:15
    Zakázané uvoľnenie v podaní Žiliny, buly po ľavici Tomeka.
     
    56:01
    Záverečná časť riadnej hracej doby sa už len dohráva. Čakajú nás posledné štyri minúty tretej tretiny. Veľmi pravdepodobne nás delí rovnaký časový úsek aj od konca samotného stretnutia.
     
    55:29
    Tomek sa snažil pred Nagyom zahrať svojou hokejkou, skúsený kapitán Košíc ale pre svoj celok získal ďalšie cenné sekundy.
     
    54:46
    Na opačnej strane sa ale do zakončenia dostal Jenčík, ktorý to skúšal tvrdou ranou príklepom. Tomek ten puk zrazil na ochrannú sieť.
     
    54:38
    Puk do stredného pásma neprešiel, Žilina mohla v útočnej akcii pokračovať. Strela z toho ale napokon nebola.
     
    54:10
    Košice puk rýchlo odpálili, podobnú hru budú chcieť predvádzať zrejme po celé dve minúty vylúčenia Vašíčka.
     
    53:38
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Vašíček – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    53:01
    Hričina nemohol pokračovať s pukom, zahral totiž vysokou hokejkou. Oba celky odídu striedať, zdá sa, že čakáme už len na záver zápasu.
     
    51:30
    Po dlhšom čase strela v podaní hostí, smerovala ale len do stredu bránky. Tento priestor si pritom Kopřiva dokázal bez väčších ťažkostí postrážiť.
     
    50:57
    Hra je v tejto chvíli poriadne rozhádzaná a na ľadovej ploche sa nedeje nič zaujímavé. Košice puk podržali v pásme, následne ho odovzdali svojmu súperovi.
     
    49:20
    Juraško poslal puk do stredného pásma, odtiaľ sa Košice stiahli pred Kopřivu. Podobné momenty budú s pribúdajúcim časom domácim vyhovovať stále viac.
     
    48:45
    Žilina zbrane neskladá ani za stavu 4:1, žlto-čierni sa snažia čo najčastejšie striedať a ušetriť si tak sily na prípadný záverečný tlak.
     
    47:48
    Tak teraz to už budú mať hostia len veľmi ťažké.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 1. Šedivý (Nagy), 13. Bicek (Jenčík, Vašíček), 33. Bicek (Jenčík, Šmach), 47. Jenčík – 11. Matis (Novotný, Stupka)


    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Deyl, Dudáš, Koch, Šedivý, Šmach, Jankovič, Vašíček, M. Novotný – Nagy, Boltun, Hričina – Varga, Suja, Spilar – Milý, Jenčík, Bicek – Bartoš, Klíma, Šoltés
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Juraško, Brejčák, Rehák, Gutwald, Macejko, Drábek, Mendrej, Prokop – Hovorka, Hruška, Handlovský – Švihálek, Húževka, Jurík – Stupka, Š. Novotný, Matis – Gmitter, Ondruš, Rogoň

    Rozhodčí: Snášel – Bednár, Gavalier
    thejrc.org