Buffalo – Philadelphia 4:1 (kon.) | Carolina – Columbus 5:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 2:1 (po pr.)
St. Louis – Boston 3:5 (kon.) | Chicago – Detroit 4:3 (po pr.) | Edmonton – San Jose 3:5 (kon.)
Anaheim – Dallas 2:0 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
4:3 (2:0, 1:3, 0:0 - 1:0)
Detroit Red Wings
Středa 11.01.2017, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:38 Duncan KEITH - 4:3
     
    60:38
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Prodloužení dlouho netrvalo. Panarin nabil z rohu hřiště DUNCANU KEITHOVI mezi kruhy, který z první vymetl prostor pod horní tyčkou branky Mrázka. Asistence: Artěmij Panarin, Patrick Kane.
    39:41 Luke GLENDENING - 3:3
     
    39:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ale do šaten se půjde za vyrovnaného stavu. Miller nejprve zkoušel zpoza branky zasunout kotouč za čáru, poté vznikl před Crawfordem zmatek, kterého využil LUKE GLENDENING, který dorazil puk za jeho záda. Asistence: Drew Miller, Frans Nielsen.
    38:18 Tanner KERO - 3:2
     
    38:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hartman skvěle zapracoval na modré čáře, kde udržel kotouč a poté poslal puk před Mrázka, který si našel TANNER KERO a ten pohotově dorazil za záda brankáře Detroitu. Asistence: Ryan Hartman, Richard Pánik.
    29:09 Tomáš TATAR - 2:2
     
    29:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Detroit si vytvořil v pásmu Chicaga tlak, který využil TOMÁŠ TATAR, jenž si zpracoval přihrávku z rohu hřiště a krásnou střelou vyrovnal. Asistence: Dylan Larkin.
    21:37 Andreas ATHANASIOU - 2:1
     
    21:37
    Detroit právě vstřelil branku!
    Branka z ničeho nic ale je sníženo. Z rohu hřiště našel krásnou přihrávkou Vanek ANDREASE ATHANASIOU, který z levého kruhu krásně vymetl šibenici domácí branky. Asistence: Thomas Vanek.
    10:30 Richard PÁNIK - 2:0
     
    10:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Keith vyhodil kotouč z pásma přesně do jízdy Hartmanovi, který v samostatném nájezdu nejprve ztroskotal na Mrázkovi, jenomže pro dorážku dojížděl z druhé vlny RICHARD PÁNIK, jenž měl jednoduchou pozici dorazit puk do sítě. Asistence: Ryan Hartman, Duncan Keith.
    10:04 Brian CAMPBELL - 1:0
     
    10:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí hráli přesilovku výborně a teď jji proměnili ve vedoucí branku. Hossa předal kotouč na modré čáře BRIANU CAMPBELLOVI, který tvrdou dělovkou propálil vše, dráhu kotouče nechtěně změnil Marčenko na což nemohl Mrázek vůbec reagovat. Asistence: Marian Hossa, Jonathan Toews.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 11. B. Campbell (Hossa, Toews), 11. Pánik (Hartman, Keith), 39. Kero (Hartman, Pánik), 61. Keith (Panarin, P. Kane) – 22. Athanasiou (Vanek), 30. Tatar (D. Larkin), 40. Glendening (D. Miller, Nielsen)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith (A), Kempný, Seabrook (A), T. van Riemsdyk, B. Campbell – Hossa, Toews (C), Hinostroza – P. Kane, Anisimov, Panarin – Pánik, Kero, Hartman – Tootoo, Rasmussen, Desjardins.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – DeKeyser, Green, Marčenko, Ericsson, Ouellet, Sproul – Mantha, Zetterberg (C), Nyquist – Vanek (A), Nielsen, Athanasiou (A) – Abdelkader, D. Larkin, Tatar – Glendening, Sheahan, D. Miller.

    Rozhodčí: Watson, Luxmore – Wheler, Cameron

    Diváci: 22 019
    thejrc.org