Alavés – La Coruňa 1:1 (kon.) | Cordoba – Alcorcon 1:2 (kon.) | Villarreal – Real Sociedad 1:1 (kon.)
Barcelona – Ath. Bilbao 3:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (1:1)
Real Sociedad San Sebastian
Středa 11.01.2017, 19:00 • Estadio de la Cerámica, Villarreal • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký středeční večer! Španělský Královský pohár má dnes na programu odvetné zápasy osmifinálové fáze a my se tady společně zaměříme na velmi zajímavé klání – na Estadio de la Cerámica se proti sobě postaví sousedé z ligové tabulky, Villarreal vyzve San Sebastian.
     
    Villarreal CF

    „Žlutá ponorka“ se po skvělém startu letošní sezóny usadila na špici tabulky španělské ligy a momentálně okupuje 5. příčku tabulky, přičemž na 4. Atlético Madrid mají svěřenci kouče Frana Escriby ztrátu jediného bodu. Dobře se na podzim Villarrealu dařilo i na evropské scéně – po 2. místě ve skupině Evropské ligy si tým zahraje jarní play-off, kde v prvním kole narazí na italský AS Řím.

    Do poháru vstoupili Žlutí v minulém kole, kde se postavili Toledu. Po výhře 3:0 a následné remíze 1:1 si bez problémů zajistili postup do dalšího kola, kde už ale narazili. Jejich prvoligový rival ze San Sebastianu je v prvním kole na vlastním hřišti skolil 3:1 a tato odveta bude pro Villarreal ještě velmi obtížnou záležitostí.

    Motivací pro domácí odvetu by ale mohl být čerstvý úspěch z ligové scény – tento víkend se po zhruba třítýdenní pauze rozběhla jarní fáze La Ligy a na Estadio de la Cerámica přijel soupeř možná nejtěžší. Villarreal se střetl s Barcelonou, ta ale ve snaze nahánět vedoucí Real Madrid zaváhala a nakonec se po remíze 1:1 oba celky rozešly smírně.
     
    Real Sociedad San Sebastian

    Baskický celek je na tom v lize jen o chloupek hůře než Žlutá ponorka. Real Sociedad zatím figuruje na 6. místě a na Villarreal ztrácí jediný bod. V tomto ohledu je tedy dnes domácí celek lepší než hosté ze severu Španělska, ti mají ale do dnešní odvety již nahráno z prvního utkání.

    Na stadionu Anoeta v San Sebastianu totiž domácí rychle vedli a postupem času si vytvořili tříbrankový náskok. Zhruba čtvrt hodiny před koncem však Villarreal snížil na 1:3 a uvidíme, jak velkou váhu bude ta venku vstřelená branka mít v konečném zúčtování. V předchozím kole si pak San Sebastian poradil s Valladolidem, který vyřadil po výhře 3:1 a remíze 1:1.

    Generálka na pohárovou odvetu se ale svěřencům kouče Eusebia Sacristána hrubě nevyvedla – doma padli vysoko 0:4 se Sevillou, která díky tomu poskočila až na druhou příčku tabulky. Kouč „Bílomodrých“ tak určitě měl o čem přemýšlet, uvidíme, zda jeho svěřenci ten neúspěch dokáží odčinit zlepšeným výkonem a postupem do dalšího kola pohárové soutěže.
     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Asenjo – Rukavina, Álvaro, Ruiz, Costa – Castillejo, Bruno (C), Rodrigo, R. Soriano – Santos Borré, Sansone
    Náhradníci: Barbosa – Gaspar, N'Diaye, dos Santos, Pato, Trigueros, Bonera

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Elustondo, I. Martínez, Yuri – Canales, Illarramendi, Zurutuza – Prieto (C), Willian José, Oyarzabal
    Náhradníci: Ramírez – Juanmi, Granero, Pardo, Héctor, Gaztañaga, Bautista

    Rozhodčí: David Fernández Borbalán.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Willian José a Xabi Prieto obstarali úvodní výkop tohoto odvetného utkání, do první akce se tedy může vrhnout hostující tým. Ten dnes nastupuje klasicky v modrobílém, domácí hrají ve žlutém.
     
    2
    První nákop k bráně Villarrealu poslal Joseba Zaldúa, ale míč ze vzduchu sebral Víctor Ruiz a domácí Žlutá ponorka vyráží na protiakci.
     
    3
    Do slibné šance se hnal italský záložník Roberto Soriano, ale na poslední chvíli mu míč odkopl Elustondo. Následně se zleva do šestnáctky probil bek Jaume Costa, ani ten ale žádné ohrožení pro Rulliho nepřinesl.
     
    4
    Mikel Oyarzabal protáhl míč po levé lajně vpřed a poslal prudký pas z křídla na hranici vápna, na středu hřiště se zjevil Canales. Špatně ale odhadl situaci a míče se sotva dotkl, balon tak opustil hrací plochu a domácí vhazují.
     
    5
    Berchiche uzmul míč Castillejovi a vytáhl hru na polovinu domácího týmu. Kolem Asenjovy brány vznikl menší závar a nakonec z toho bude první rohový kop zápasu, ten zahrají hosté po zákroku Ruize.
     
    6
    Z toho ještě nic velkého nebylo a balon odehrál domácí kapitán Bruno Soriano do autu. Po něm se do střely opřel Zurutuza, trefil ale jen blokujícího Álvara. Následně to z halfvoleje zpoza vápna zkusil Oyarzabal, bránu ale o kousek přestřelil.
     
    7
    Yuri Berchiche se ujal míče na vlastní polovině a zase vysunuje hru po levé straně vpřed. Oyarzabal ale vrátil míč k Rullimu a hosté s přechodem středové čáry ještě počkají.
     
    8
    Nepřesná rozehrávka Sociedadu skončila v autu a Jaume Costa hbitě vrátil míč do hry. U balonu je Roberto Soriano a po něm hraje Rodrigo.
     
    9
    Castillejo přijal míč na pravé straně, posunul jej do středu a nahrál Jaumemu Costovi. Ten zkusil rychlým obloučkem vysunout Roberta Soriana, nahrávka ale byla příliš rychlá a Rulli odkopává.
     
    10
    S velkým přehledem si na středu hřiště počínal Roberto Soriano, jenž na zádech udržel napadajícího Williana a pak předal balon nalevo k volnému Rukavinovi.
     
    11
    Do míče se za vápnem opřel Rodrigo, jeho pokus ale srazil bránící Elustondo k Brunovi. Ten okamžitě uvolnil Jaumeho Costu a obrana San Sebastianu měla s krocením této akce hodně práce, nakonec si ale defenziva hostí poradila.
     
    12
    Sergio Canales naopak vytáhl hru až na dohled brány Villarrealu a domácí se musí bránit. Ofenziva baskického týmu ale netrvala dlouho, u míče už je Rukavina.
     
    13
    Hosté ale balon znovu dokázali vybojovat a Rulli zklidnil hru narážečkou s Martínezem, následně po neúspěšném výpadu hráčů v bílomodrém končí balon zase u argentinského gólmana Gerónima Rulliho.
     
    14
    Parádní akce domácích! Castillejo se napravo uvolnil přes Martíneze a poslal z křídla zpětnou nahrávku za vápno. Tam balon za sebe přepustil Sansone a Bruno Soriano tvrdou bombou vyprášil Rulliho rukavice!
     
    15
    Následně hledal Samu Castillejo kolmou nahrávkou do vápna nabíhajícího Rafaela Borrého, k balonu se ale před kolumbijským útočníkem dostal Rulli.
     
    16
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Je to tady, první branka je na světě! Po nenápadné akci se na pravé straně uvolnil Joseba Zaldúa a poslal do vápna přízemní centr, který si zpracoval MIKEL OYARZABAL a i přes dva obránce dokázal zakončit levačkou ke vzdálenější tyči, kam se Asenjo natahoval marně! To je pro hosty velmi důležitý zásah!
    16. Mikel OYARZABAL - 0:1
     
    17
    A mohlo být zase vyrovnáno! Na konci rychlé akce Villarrealu poslal do otevřené hostující obrany kolmici Bruno Soriano a Castillejo poslal míč podél Rulliho do brány, bylo to ale z ofsajdu!
    17. Podle opakovaného záběru měla Castillejova branka platit.
     
    18
    Hostující forvard Willian José je prvním karetně potrestaným hráčem zápasu, sudímu Borbalánovi se nepozdával souboj brazilského fotbalisty s domácím kapitánem Brunem.
     
    19
    Elustondo rozehrál dlouhým nákopem na polovinu Villarrealu, tam se ale k míči lépe postavil Jaume Costa a byl faulován.
     
    20
    Canales kooperoval se Zaldúou na pravé straně, nakonec z toho ale byl jen nepřesný centr a Sergio Asenjo poslal balon do hry z klidové polohy.
     
    21
    Samu Castillejo došlápl na nohu Berchicheho a je z toho další žlutá karta, tentokrát ji tedy vidí domácí fotbalista.
     
    22
    Následný volný kop v podání Xabiho Prieta skončil na hlavě Ruize a domácí se vrhají do ofenzivy.
     
    23
    Rafael Borré se protáhl po pravé straně vápna až takřka k brankové čáře a nachytal Rulliho na švestkách, jeho střela jeslemi brankáře San Sebastianu se ale od tyče odrazila až k protější postranní čáře! Odtamtud vrátil míč za vápno Roberto Soriano a Rodrigo si pak dovedně přehodil Zurutuzu, načež však pálil nad bránu.
     
    24
    Po rychlém výpadu hostí po pravé straně a následném odraženém centru do vápna bude Oyarzabal vhazovat na levé straně hřiště.
     
    25
    Fernández Borbalán viděl v počínání Castilleja nějaké provinění vůči pravidlům a odpískal ve prospěch hostů, kteří se ale sami zahnali z útočné poloviny.
     
    26
    Domácí rozjeli za vápnem Sociedadu kolotoč rychlých přihrávek, obrana hostujícího týmu je však pevná a zatím domácí hráče nepouští na dostřel.
     
    27
    Teď navíc balon projel až k brankáři Gerónimu Rullimu a ten bez rozpaků napálil míč do bezpečné vzdálenosti, tam se navíc hosté díky Canalesově práci dokázali udržet.
     
    28
    Asenjův odkop ztlumil na hrudi Asier Illarramendi, nadlouho se ale hosté u míče neudrželi. Castillejo vyrazil vpřed, přes Berchicheho už ale jeho cesta nevedla.
     
    29
    Roberto Soriano v italské spolupráci posunul míč na krajana Sansoneho, jenž si tělem odstavil Zaldúu a zkusil štěstí. Jeho pokus ale Martínez odrazil přímo do rukavic Rulliho.
     
    30
    Naopak na druhé straně se hosté propracovali až k druhému rohovému kopu. Ani ten však nedokázali zužitkovat, domácí obrana zapracovala na jedničku a míč poslala daleko pryč.
     
    31
    Další rychlá výměna míče na středu přinesla domácím jen Castillejův oblouček, který si pohlídal pozorný Rulli.
     
    32
    Nicola Sansone se hnal do otevřené obrany San Sebastianu a těsně za vápnem jej k zemi postrčil Illarramendi, přes mohutné protesty domácích hráčů i fanoušků se ale nepíská.
     
    33
    Teď už Sansone faul vybojoval, když jej na středu hřiště srazil Joseba Zaldúa. Následně to dobře sehráli Roberto Soriano a Jaume Costa, následuje první roh domácího týmu.
     
    33
    Rohový kop Žluté ponorce nevynesl žádnou větší šanci a naopak zatím jediný střelec utkání Oyarzabal balon v pohodě odpálil pryč.
     
    34
    Rafael Santos Borré, jenž ve Villarrealu hostuje z madridského Atlética, byl žlutou kartou potrestán za přílišnou iniciativu při napadání soupeřovy rozehrávky.
     
    35
    Na druhé straně se ve vápně dostal k balonu Prieto a po jeho zpětném pasu vypálil Zaldúa, jeho projektil ale skončil jen v ochozech stadionu.
     
    36
    Asenjo vyběhl daleko z brány a před napadajícím Willianem nakonec radši odehrál balon na tribunu.
     
    37
    Joseba Zaldúa zezadu tvrdě zajel do nohou Roberta Soriana, Borbalán ale tentokrát k zlobě publika mlčí a nechává hru plynout dál.
     
    38
    Rodrigo kooperuje s Robertem Sorianem za šestnáctkou Sociedadu. Nakonec Soriano nahrál Castillejovi, který vybojoval druhý rohový kop pro Žlutou ponorku.
     
    39
    Po rozehrávce rohu Castilleja odstavil důrazný Illarramendi a pak odkopl balon do zámezí. Následný výpad Jaumeho Costy ukončil až faul Oyarzabala.
     
    40
    Yuri vysunul míč na Oyarzabala. Ten ještě sklepl zpět levému obránci Berchichemu a hosté zakládají další útočnou akci.
     
    41
    Víctor Ruiz se vložil do kombinace Bílomodrých a balon jim sebral, rychlý protiútok Villarrealu přinesl další rohový kop.
     
    42
    Exekutorem byl Samu Castillejo, jeho centr ale v pohodě sebral Rulli a ve hře tak pokračují hosté z Baskicka.
     
    43
    Rukavina dobře zapracoval směrem dozadu a udržel míč pro domácí celek, v akci pokračuje Rafael Borré.
     
    44
    Castillejo byl faulován těsně za šestnáctkou a domácímu týmu se z toho rýsuje velmi zajímavá pozice na rozehrávku přímého kopu.
     
    45
    Villarreal právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Fantastickou střelu Nicoly Sansoneho kolem zdi ještě Rulli vyrazil, proti dorážce ROBERTA SORIANA do odkryté brány už ale nemohl zasáhnout a domácí se tak klasickým gólem do šatny vrací zpět do hry!
    45. R. SORIANO - 1:1
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Jsme v poločase odvetného utkání osmifinále španělského Královského poháru. Zatím jsou na tom lépe hráči San Sebastianu, kteří v celkovém součtu vedou 4:2 a míří za dalším postupem. V tom by jim mohl pomoci i gól vstřelený v tomto zápase, v 16. minutě využil laxní obrany Mikel Oyarzabal a poslal hosty do vedení. Domácí se dlouho trápili a nemohli si vypracovat žádnou větší šanci, v závěru se ale dočkali – ve 45. minutě Castillejo vybojoval přímý kop těsně za vápnem a po Sansoneho střele dorážel Roberto Soriano do prázdné brány.

    Těšme se na druhou půli, ještě je o co hrát a ani jeden z týmů to ještě určitě nebude chtít zabalit...
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Willian José, přichází Juanmi.
     
    47
    Jako první se vpřed vydali domácí hráči, kteří tak navázali na svou aktivitu ze závěru první pětačtyřicetiminutovky. Obrana v čele s Rullim ale jejich snaze odolala.
     
    48
    Rukavina narazil balon Brunovi, který zakládá další ofenzivní akci domácího manšaftu. Castillejo se na pravé straně dral do koncovky, pod nohy mu ale obětavě skočil Berchiche.
     
    49
    Bruno Soriano se navíc provinil faulem a hosté si při rozehrávce standardky mohou užít pár desítek sekund volnosti bez nátlaku domácích.
     
    50
    Borré byl na pravé straně doslova zápasnicky povalen Yurim a následoval rychle rozehraný přímý kop. Po něm ale Jaume Costa jen odevzdal balon Martínezovi.
     
    52
    Oyarzabal se s bolestnou grimasou ve tváří ztěžka zvedl ze země a jen neochotně se dal do pohybu směrem vpřed.
     
    53
    Castillejo se na pravém křídle zbavil Yuriho, Rodrigo ale akci Villarrealu zbrzdil a míč se vrací na polovinu domácího týmu.
     
    54
    Sansoneho pas sebral Elustondo, domácí se ale nadále drží u balonu a stále se snaží o ohrožování Rulliho brány.
     
    55
    Rodrigo skvěle odzbrojil unikajícího Oyatzabala a okamžitě obrátil hru směrem na bránu San Sebastianu.
     
    56
    Nicola Sansone byl stažen k zemi a domácí mají k dobru přímý kop z pozice za vápnem, je to však dál než před vyrovnávací brankou.
     
    57
    A také z toho nic velkého nevzešlo, centrovaný míč proletěl naprosto neškodně kolem brány hostujícího celku a domácí se musí snažit dál.
     
    58
    Nicola Sansone v souboji „záda na záda“ odtlačil z hrací plochy Zaldúu a následuje volný kop hostů.
     
    59
    Následně u pravé postranní lajny inkasoval tvrdý úder Oyarzabal, ani z dalšího přímého kopu se ale hosté nikam neposunuli.
     
    60
    Naopak na druhé straně mohli Rulliho ohrozit domácí, to by ale Rodrigo musel vystřelit a ne balon levačkou jen lehce pohladit...
     
    62
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Santos Borré, přichází Pato.
     
    63
    Asenjův dlouhý odkop odrazil Yuri Berchiche k Rukavinovi, který svou hlavičku namířil do autu. Hosté se dál drží na míči.
     
    64
    Castillejo si pěkně přehodil Illarramendiho, po otočce kolem Yuriho ale míč místo na kopačku Rukaviny poslal do autu.
     
    65
    Rukavina následně zezadu stáhl k zemi Yuriho a hosté budou kopat přímý kop z dobré pozice nalevo za vápnem.
     
    65
    Asier Illarramendi ale z přímého kopu poslal míč jen přímo do rukavic připraveného a pozorného Sergia Asenja, domácí mohou v klidu rozehrát.
     
    66
    Illarramendiho nahrávka skončila odražená od Juanmiho a míče se zmocnil Rodrigo, domácí vyráží do útoku.
     
    67
    Castillejo rozkmital rychlé nohy a na pravém křídle ještě stihl balon zastavit na hrací ploše, pro jeho centr si ale důrazně došel Gerónimo Rulli.
     
    68
    Oyarzabal ve spolupráci s Prietem poslali k zemi Castilleja a domácí střídají, ze hry je stažen právě Castillejo...
     
    69
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Castillejo, přichází dos Santos.
     
    69
    Sansoneho centr z následujícího přímého kopu ale nic velkého nepřinesl a Rulli posléze celou situaci vyřešil, když sebral volný míč.
     
    70
    Zaldúa vyslal fantastický pas snad na 60 metrů a našel úplně přesně nohu Juanmiho, který by se mohl řítit sám na bránu, pokud by tedy ovšem nebyl pískán ofsajd...
     
    70
    Forvard Sociedadu si navíc patrně pustil pusu na špacír a Borbalán mu hezky zblízka ukázal žlutou kartu.
     
    70
    Víctor Ruiz poslal k zemi aktivního Zaldúu a výsledkem je žlutá karta pro stopera Villarrealu.
     
    71
    Po přímém kopu zprava zůstal na zadní tyči zapomenutý Elustondo a málem toho využil, jeho pohotové akrobatické zakončení se však nakonec mezi tyče nevešlo...
     
    72
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Canales, přichází Granero.
     
    73
    Antonio Rukavina poslal zprava před bránu povedený centr, který sice odvrátila obrana, v držení ale stejně zůstanou domácí. Borbalánovi se totiž nelíbilo, že po odehrání balonu byl Rukavina zasažen skluzem Oyarzabala.
     
    73
    Z následného přímého kopu se ale Žlutá ponorka nedostala k ničemu. Rukavina ale nemešká a znovu vyvezl míč po pravé lajně, načež vybojoval aspoň roh.
     
    74
    Rohový kop v podání Jonathana dos Santose ale k ničemu nevedl a obrana San Sebastianu zase odolala.
     
    75
    Domácí už svého soka pěkných pár desítek sekund nepustili k míči, k nějakému výraznému posunu se ale neměli a až nyní překročili středovou linii.
     
    76
    Álvaro González se nemohl dívat na nemohoucnost svých ofenzivních kolegů a sám se jal hledat Sansoneho dlouhým nákopem. Ani jemu se ale nevedlo a míč odrazil do bezpečí pozorný Elustondo.
     
    77
    Po levé straně to nyní zkouší Jaume Costa, obrana hostí je ale ze všech stran stejně pevná.
     
    78
    Rukavina a dos Santos dobře napadali rozehrávajícího Berchicheho a uvedli jej pod řádný tlak, míč nakonec skočil do zámezí a domácí střídají.
     
    78
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází R. Soriano, přichází Trigueros.
     
    79
    Manu Trigueros se hned zapojil do akce a prakticky okamžitě po svém nástupu na plac může rozehrát rohový kop.
     
    80
    Centr od praporku v podání nového muže ale nic velkého nepřinesl. Álvaro navíc vzápětí fauloval Oyarzabala a domácí ztratili balon.
     
    81
    Víctor Ruiz dostal přes Jaumeho Costu balon až k Sansonemu, ten byl důrazně odzbrojen. Zaldúa poslal balon k Juanmimu, jenž si ale pomohl rukou a píská se pro domácí tým.
     
    82
    Granerův dlouhý pas sebral před Juanmim Ruiz a posunul balon dozadu na Asenja, jenž okamžitě napálil míč co nejdál dopředu.
     
    83
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Zurutuza, přichází Gaztañaga.
     
    84
    Nepřesnost v rozehrávce domácího týmu vynesla hostům autové vhazování, ani Modrobílí se ale daleko nedostali a míč už je zase pod kontrolou Villarrealu.
     
    85
    Jaume Costa sebral Patovo přenesení hry a sklepl pro Rodriga, po něm hraje Ruiz. Následně byl faulován Trigueros a uvidíme přímý kop domácího týmu.
     
    86
    Za svůj nedovolený zákrok na Triguerose je navíc žlutou kartou potrestán Asier Illarramendi.
     
    87
    Nebezpečí po centru do vápna ale včas uhasil Martínez a Oyarzabal táhne rychlý brejk hostí.
     
    88
    Jaume Costa se natáhl jak široký, tak dlouhý na zem v pokutovém území hostů, penaltu ale nechtěl a rychle vstal, aby jej snad Borbalán nemohl potrestat za herecké etudy.
     
    89
    Hořký závěr utkání pro domácí! Nicola Sansone bez zjevného úmyslu hrát balon zezadu podkopl Elustonda a Borbalán jej předčasně posílá do sprch!
     
    90
    Yuri odvrátil Triguerosův pas před dos Santosem do zámezí, hosté si už hlídají náskok a snaží se tahat čas, jak to jen jde.
     
    90+1
    Xabi Prieto se protáhl po pravé straně až do vápna, centr kapitána Sociedadu ale Juanmi nestihl zasáhnout a k míči se nakonec dostal Sergio Asenjo.
     
    90+2
    Je vidět, jak odevzdaně už všichni zástupci domácího týmu vypadají... Nepřítomný výraz ve tváři mají kupříkladu brankář Asenjo, kouč Fran Escribá a dokonce i fanoušci, kteří už houfně začali opouštět Estadio de la Cerámica.
     
    90+3
    Dodatečně za svůj faul na Triguerose byl ještě žlutou kartou potrestán hostující Jon Gaztañaga.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:20.
     
    Je dobojováno, Sociedad si v odvetě osmifinálového dvojutkání s Villarrealem pohlídal doma vybojovaný náskok a po výhře 3:1 a dnešní remíze 1:1 postupuje mezi nejlepších 8 celků Královského poháru.

    Dnes jsme byli svědky dvou branek, v 18. minutě se prosadil hostující Oyarzabal a ve 45. minutě za domácí vyrovnal Roberto Soriano. To však bylo bohužel vše, nic dalšího zajímavého se už nestalo a za zmínku tak asi stojí jen červená karta, kterou vyfasoval těsně před koncem frustrovaný Nicola Sansone.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se na příští shledání u dalších přenosů. Hezký večer a na počtenou! (20:55:02)

    Michal Konvalina

    Branky: 45. R. Soriano – 16. Oyarzabal

    Karty:   21. Castillejo (VLR), 34. Santos Borré (VLR), 70. Ruiz (VLR) – 18. Willian José (RSC), 70. Juanmi (RSC), 86. Illarramendi (RSC), 90+3. Gaztañaga (RSC)   89. Sansone (VLR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:20.
    Villarreal CF: Asenjo – Rukavina, Álvaro, Ruiz, Costa – Castillejo (69. dos Santos), Bruno (C), Rodrigo, R. Soriano (78. Trigueros) – Santos Borré (62. Pato), Sansone
    Náhradníci: Barbosa – Gaspar, N'Diaye, dos Santos, Pato, Trigueros, Bonera

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Elustondo, I. Martínez, Yuri – Canales (72. Granero), Illarramendi, Zurutuza (83. Gaztañaga) – Prieto (C), Willian José (46. Juanmi), Oyarzabal
    Náhradníci: Ramírez – Juanmi, Granero, Pardo, Héctor, Gaztañaga, Bautista

    Rozhodčí: David Fernández Borbalán
    thejrc.org