Alavés – La Coruňa 1:1 (kon.) | Cordoba – Alcorcon 1:2 (kon.) | Villarreal – Real Sociedad 1:1 (kon.)
Barcelona – Ath. Bilbao 3:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (1:1)
Real Sociedad San Sebastian
Středa 11.01.2017, 19:00 • Estadio de la Cerámica, Villarreal • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno, Sociedad si v odvetě osmifinálového dvojutkání s Villarrealem pohlídal doma vybojovaný náskok a po výhře 3:1 a dnešní remíze 1:1 postupuje mezi nejlepších 8 celků Královského poháru.

    Dnes jsme byli svědky dvou branek, v 18. minutě se prosadil hostující Oyarzabal a ve 45. minutě za domácí vyrovnal Roberto Soriano. To však bylo bohužel vše, nic dalšího zajímavého se už nestalo a za zmínku tak asi stojí jen červená karta, kterou vyfasoval těsně před koncem frustrovaný Nicola Sansone.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se na příští shledání u dalších přenosů. Hezký večer a na počtenou! (20:55:02)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:20.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dodatečně za svůj faul na Triguerose byl ještě žlutou kartou potrestán hostující Jon Gaztañaga.
     
    90+2
    Je vidět, jak odevzdaně už všichni zástupci domácího týmu vypadají... Nepřítomný výraz ve tváři mají kupříkladu brankář Asenjo, kouč Fran Escribá a dokonce i fanoušci, kteří už houfně začali opouštět Estadio de la Cerámica.
     
    90+1
    Xabi Prieto se protáhl po pravé straně až do vápna, centr kapitána Sociedadu ale Juanmi nestihl zasáhnout a k míči se nakonec dostal Sergio Asenjo.
     
    90
    Yuri odvrátil Triguerosův pas před dos Santosem do zámezí, hosté si už hlídají náskok a snaží se tahat čas, jak to jen jde.
     
    89
    Hořký závěr utkání pro domácí! Nicola Sansone bez zjevného úmyslu hrát balon zezadu podkopl Elustonda a Borbalán jej předčasně posílá do sprch!
     
    88
    Jaume Costa se natáhl jak široký, tak dlouhý na zem v pokutovém území hostů, penaltu ale nechtěl a rychle vstal, aby jej snad Borbalán nemohl potrestat za herecké etudy.
     
    87
    Nebezpečí po centru do vápna ale včas uhasil Martínez a Oyarzabal táhne rychlý brejk hostí.
     
    86
    Za svůj nedovolený zákrok na Triguerose je navíc žlutou kartou potrestán Asier Illarramendi.
     
    85
    Jaume Costa sebral Patovo přenesení hry a sklepl pro Rodriga, po něm hraje Ruiz. Následně byl faulován Trigueros a uvidíme přímý kop domácího týmu.
     
    84
    Nepřesnost v rozehrávce domácího týmu vynesla hostům autové vhazování, ani Modrobílí se ale daleko nedostali a míč už je zase pod kontrolou Villarrealu.
     
    83
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Zurutuza, přichází Gaztañaga.
     
    82
    Granerův dlouhý pas sebral před Juanmim Ruiz a posunul balon dozadu na Asenja, jenž okamžitě napálil míč co nejdál dopředu.
     
    81
    Víctor Ruiz dostal přes Jaumeho Costu balon až k Sansonemu, ten byl důrazně odzbrojen. Zaldúa poslal balon k Juanmimu, jenž si ale pomohl rukou a píská se pro domácí tým.
     
    80
    Centr od praporku v podání nového muže ale nic velkého nepřinesl. Álvaro navíc vzápětí fauloval Oyarzabala a domácí ztratili balon.
     
    79
    Manu Trigueros se hned zapojil do akce a prakticky okamžitě po svém nástupu na plac může rozehrát rohový kop.

    Michal Konvalina

    Branky: 45. R. Soriano – 16. Oyarzabal

    Karty:   21. Castillejo (VLR), 34. Santos Borré (VLR), 70. Ruiz (VLR) – 18. Willian José (RSC), 70. Juanmi (RSC), 86. Illarramendi (RSC), 90+3. Gaztañaga (RSC)   89. Sansone (VLR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:20.
    Villarreal CF: Asenjo – Rukavina, Álvaro, Ruiz, Costa – Castillejo (69. dos Santos), Bruno (C), Rodrigo, R. Soriano (78. Trigueros) – Santos Borré (62. Pato), Sansone
    Náhradníci: Barbosa – Gaspar, N'Diaye, dos Santos, Pato, Trigueros, Bonera

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, Elustondo, I. Martínez, Yuri – Canales (72. Granero), Illarramendi, Zurutuza (83. Gaztañaga) – Prieto (C), Willian José (46. Juanmi), Oyarzabal
    Náhradníci: Ramírez – Juanmi, Granero, Pardo, Héctor, Gaztañaga, Bautista

    Rozhodčí: David Fernández Borbalán
    thejrc.org