Zlín – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 5:0 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 12.01.2017, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen se domácí dočkali! Pátý gól vsítil přesnou ranou k pravé Havlíkově tyči DAVID VOŽENÍLEK. Asistence: Jakub Hoskovec.
     
    57:30
    Brejžkovu střelu Klouček s námahou vyrazil, do prázdné branky mohl dorážet Chmelař. Tomu ale na poslední chvíli odpálil puk Zukal! Domácí brankář dluží svému obránci pivo.
     
    55:20
    Havlík sklapl proti Štefkově střele své betony včas a nepovolil tak Pardubicím docílit nepopulárního "bůra"!
     
    55:20
    Matěj Štefka pojede po faulu Marka Macháče trestné střílení!
     
    52:25
    Nádherná akce Miroslava Rohlíka v oslabení! Pardubický štírek vyvezl puk z vlastního pásma, ze třech litvínovských hráčů si udělal kužely, jeho bekhendový pokus ale zastavil skvělým zákrokem na brankové čáře přesouvající se Šimon Havlík!
     
    52:03
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Voženílek – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:45
    Trejbal nabídl puk Kusému před prázdnou branku, útočníkovi Dynama ale jeden z hostujících obránců na poslední chvíli zablokoval hůl!
     
    48:45
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Havlík D. – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    48:05
    Tak jsem to zakřikl. Havlík předvedl parádní semafor proti Trejbalově střele z první!
     
    45:12
    Dominik Dušek usiloval o hattrick! V útočném pásmu se dobrým bruslením zbavil dvou napadajících litvínovských hráčů a najel si až před Havlíka, střela mu ale ideálně nesedla a hostující brankář nakonec nemusel předvést těžký zákrok.
     
    41:50
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jícha – 2 min., sekání).
     
    40:34
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Myšák – 2 min., hákování).
     
    39:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí přibalili svému soupeři na odchod do kabiny ještě jeden gól a opět to byla velká paráda! Dominik Dušek, který dnes hraje velký zápas, si počkal na najíždějícího MIROSLAVA ROHLÍKA a přes dva hostující beky ho poslal do šance, která nešla neproměnit. Domácí kapitán už jenom uklidil puk do prázdné branky, Havlík byl bez nároku zasáhnout. Asistence: Dominik Dušek a Jakub Martinec.
     
    36:18
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jícha – 2 min., napadení).
     
    32:48
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Faltys – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Macháč – 2 min., sekání).
     
    31:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    DOMINIK DUŠEK dává svůj druhý gól v zápase, tentokrát dokonce v oslabení! Ve středním pásmu obral díky dobrému napadání jednoho z litvínovských hráčů o puk a neuvěřitelně přesnou střelou přes obránce pak s pomocí horní tyče překonal Havlíka! Bez asistence.
     
    29:44
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Voženílek – 2 min., hákování).
     
    29:40
    Dominik Pecka obral v obranném pásmu Pardubic o puk rozehrávajícího Voženílka, tomu nezbylo nic jiného než útočníka hostí v jasné šanci zahákovat!
     
    27:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace Pardubic vede ke druhé brance v síti Litvínova! Akci tic-tac-toe po ose Trejbal – Voženílek – DENIS KUSÝ zakončoval do prázdné brány poslední jmenovaný. Pardubice využívají druhou přesilovku v zápase. Asistence: David Voženílek a Ondřej Trejbal.
     
    26:33
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Franc – 2 min., podražení).
     
    24:13
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Kusý – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:11
    Klouček rychlým reflexem na brankové čáře betonem zastavil tečovaný puk!
     
    22:31
    V šanci byl Horyna! Ten se dokázal natlačit až před Havlíka, jeho bekhendový pokus zastavila možná až tyč, přes klubko hráčů jsem situaci dobře neviděl.
     
    21:50
    Dynamo se teď dlouho drželo v útočném pásmu a na konci tohoto tlaku byl přesný pas Zadiny na Zídka, proti jehož střele nadvakrát výborně zasáhl Havlík!
     
    19:25
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Dušek – 2 min., sekání).
     
    18:00
    Teď je hra nabitá akcí, střela Chmelaře do poloodkryté branky ale trefila opět jen tyč!
     
    17:38
    Velká šance i na druhé straně! Kusý byl s pukem sám před Havlíkem, ten ale jeho bekhendovou kličku přečetl a stihl se s pardubickým střelcem přemístit.
     
    16:23
    Jícha našel mezi kruhy úplně volného Urbánka, po jehož tvrdé střele zazvonila za Kloučkem tyč! Někteří litvínovští příznivci na stadionu už zvedali ruce...
     
    11:55
    Nahození Dominika Havlíka se po odrazu od brusle bránícího hráče zastavilo přímo před Kloučkem a hlavně před hlídkujícím Bárdošem. Hostující útočník měl málo času a musel zakončovat bekhendem, proti kterému se pardubický brankář rychle přesunul a šanci zlikvidoval!
     
    09:14
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rudy – 2 min., vysoká hůl).
     
    08:42
    Bárdoš s Brzkem jeli dva na jednoho. První jmenovaný se prudkou brzdou zbavil napadajícího beka a z prostoru mezi kruhy vyslal poměrně nebezpečnou střelu, kterou ale Klouček svým ramenem zpacifikoval!
     
    03:51
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Havlík D. – 2 min., podražení).
     
    03:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tohle domácím vyšlo! V přesilovce dlouho motali svého soupeře v jeho obranném pásmu a po dlouhém obléhání našel Jakub Martinec přesným křižným pasem DOMINIKA DUŠKA, který se z voleje z kruhu nemýlil! Asistence: Jakub Martinec.
     
    02:04
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vébr.
     
    00:14
    V první šanci zápasu domácí! Miroslav Rohlík počkal na správný okamžik a z rohu poslal před branku přihrávku na najíždějícího Martince, který do prudkého pasu vložil svou hůl a puk skončil jen těsně nad horní tyčkou!

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 4. Dušek (Martinec), 28. Kusý (Voženílek, Trejbal), 32. Dušek, 40. Rohlík (Dušek, Martinec), 59. Voženílek (Hoskovec)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Faltys, Horyna, Klinecký, Rudy, Trejbal, Zukal – Dušek, Hoskovec, Kubišta, Kusý, Martinec (A), Petrus, Rohlík (C), Roubal, Štefka, Voženílek, Zadina, Zídek
    HC Litvínov: Havlík (Pejsar) – Brejžek (A), Brzek, Dvořák, Franc (C), Havlík, Macháč, Myšák, Urbánek – Bárdoš, Fencl, Horák, Chmelař, Jícha, Kučera, Pecka, Schmidmayer, Vébr,

    Rozhodčí: Veselý – Laczko, Urubčík
    bahis siteleri