Liberec – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Poruba 0:2 (kon.) | K. Vary – Kladno 2:5 (kon.)
Letňany – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 1:2 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 0:1 (0:1 po s.n.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Vítkovice – Zlín 3:1 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 8:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 5:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 8:5 (kon.)
Slavia – Tábor 3:2 (1:0 po s.n.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Třinec – Havířov 3:2 (po pr.)
konec
HC Letci Letňany
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 12.01.2017, 15:40 • Ice Aréna Letňany • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:40.
     
    Příjemný dobrý den!

    Extraliga mladšího dorostu roztáčí znovu svá kola a střetávají se společně po základní části třetí Letňany a druhá Plzeň. Oba týmy postoupily ze skupiny západ do bojů o konečné první místo soutěži. Favoritem je dnes Plzeň, jež se drží za vedoucí Spartou a na aktuálně páté Letce má náskok dvaadvaceti bodů. Tým ze severní část našeho hlavního města stále bojuje o umístění na třetím až čtvrtém místě. Indiáni by zase rádi zkusili atakovat vedoucí Spartu.

    Kdo se bude nakonec radovat z vítězství? To se dozvíte v našem onlajnu!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Letci Letňany: Zoluděv (Zeithaml) – Kurtil, Klatt, Riley, Zedek, M. Pinkas, Krchňák – Václavík, Adamec, Zrcek, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Bespalčenko, Vlček, Vrba, T. Pinkas.

    HC Plzeň 1929: Pilc (Maličkay) – Hamšík, Pánek, Váchal, Rybáček, Kaiser, Malák, Kremláček, Kovařík – Kvasnička, Slanina, Vágner, Princl, De Sousa, Kolář, Balín, Malát, Lang, Kuchárik, Soukup, Mužík.

    Rozhodčí: Jan Knapík – Adam Kurtin, Daniel Müller.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    04:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující tým se po necelých pěti minutách dostává do vedení! Pěkný gól si připisuje kanonýr RADEK MUŽÍK, který překonal Timofeje Zoluděva. Asistence: Sebastián Malát a Jan Slanina.
     
    05:39
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Dominik Soukup – 2 min., podražení).
     
    07:39
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácím se povedlo těsně s koncem trestu srovnat! Ačkoliv se plzeňští hokejisté zdařile bránili, nakonec náporu Letců podlehli a rychlou střelou se prosazuje JAN HLAVÁČ. Asistence: Richard Pětník a Michael Krutil.
     
    08:33
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Daniel Vlček – 2 min., podražení).
     
    11:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ačkoliv se domácí mužstvo snažilo dostat před branku soupeře, inkasuje. Do brejku vyslal po pravém mantinelu Radek Mužík SEBASTIÁNA MALÁTA, který střelou na zadní tyč nedal Zoluděvovi šanci. Asistence: Radek Mužík.
     
    13:38
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Daniel Vlček – 2 min., držení protihráče).
     
    14:50
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Filip Kovařík – 2 min., držení protihráče).
     
    16:50
    Snad už se povedlo odstranit veškeré technické problémy a pojedeme naplno. Indiáni mají zatím více ze hry a zásobí gólmana Letců prací. Nyní se ukázali v dobrém světle i v oslabení, kdy vykryli několik pokusů domácího mužstva.
     
    19:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši navíc odskakují do dvoubrankového vedení. Tento gól do šatny si domácí obrana zarámovat nedá. Nechala totiž úplně volného plzeňského hráče před svým maskovaným mužem. Timofej Zoluděv se sice snažil, seč mu síly stačily, ale SEBASTIÁN MALÁT to provedl bravurně, roztáhl si jej a následně mu zasunul kotouč zblízka mezi betony. Asistence: Radek Mužík a Jan Slanina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Indiáni první část opanovali jak herně, tak výsledkově. Zda se jim bude stejně dařit i ve druhé třetině, či se domácí tým zvedne, ještě nevíme. Indicie ale začneme postupně sbírat v 16:28.
     
    Hráči Plzně se již zahřívají na ledové ploše. Hned za nimi nastupují také rozhodčí dnešního duelu.
     
    Tak i domácí už brázdí plochu ledovou, nic nebrání zahájení druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Plzeňští hned spouštěj mohutný nápor, maskovaný muž domácích musel vytáhnout hned dva zákroky.
     
    21:10
    V útočném pásmu kombinoval Lang s Princlem, k zakončení se ale ani jeden z hostujících hráčů nedostal. Letci k nim dobře přistoupili.
     
    21:50
    Nakonec přišla rána z kruhu, jež však nemířila přesně. Vzápětí se Letňanům povedlo vyvézt puk do útočného pásma.
     
    22:28
    Co do bruslení jsou plzeňští hokejisté aktivnější a dynamičtější. Letci ale v posledních momentech dobře stráží modrou čáru.
     
    22:37
    A do brejku se dokonce dostal Daniel Bespalčenko, který si najížděl zleva, ovšem Lukáš Pilc se nenechal rozhodit a počkal si na zakončení domácího hráče, které pak pokryl na hrudi!
     
    23:38
    Oba týmy teď operovaly ve středním pásmu. Nakonec se prodral k zakončení Tadeáš Pinkas, ale trefil jen před ním stojícího hráče.
     
    23:55
    Domácí budou hrát v oslabení. Po levém křídle pronikal hostující hráče, kterého fauloval Filip Zrcek (LET), jenž inkasuje dvouminutový trest.
     
    24:55
    Letci se dobře brání a nenechávají soupeře zakončit. Sami pak dvakrát vyvezli puk, jednou dokonce zkusili střeli z osy hrací plochy, nepřesnou.
     
    25:55
    Dlouhý odpal přes celé kluziště znamená konec početní převahy Západočechů. Letci se nyní mohou znovu zkusit zaměřit na útok.
     
    26:56
    Indiáni i Letci se snaží hrát dopředu. Díky nepříliš kvalitní finální fázi však nevidíme příliš vzrušujících momentů.
     
    27:17
    Nyní musel brankář pražského mužstva řešit nebezpečný závar, kdy se snažili dorážet hned tři hráči. Timofej Zoluděv ale vše zvládl a kotouč nakonec přikryl.
     
    28:11
    V tento moment dominují obrany. Strážci svatyní, nepočítáme-li onen předchozí závar, nemají mnoho práce a spíše jen kontrolují hru před sebou a pomáhají spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    28:57
    Brankář Letců teď donutil vedoucího domácích udělat do jeho kolonky dvě čárky za úspěšný zákrok. Nejprve lapil nepříliš razantní střelu zprava, poté si počíhal na pokus od modré.
     
    29:48
    Práci měl také Lukáš Pilc. Jan Zedek vyslal ránu od modré, kterou plzeňský brankář vyrazil za branku. Následně si počíhal i na opakovaný pokus od lajny oddělující pásma. Tu už pokryl v lapačce.
     
    30:16
    A hned po vhazování musel znovu ukázat své umění. Jeho spoluhráči pak v brejku nedokázali zamířit přesně.
     
    30:38
    Letci mají šanci na snížení. Z podražení je vyloučen Jakub Hamšík (PLZ).
     
    31:05
    Lukáš Pilc musí být ve střehu. Hned po rozehrání buly vykopl střelu od pravého hrazení, po další kombinaci ukryl v klíně Krutilovu tečovanou střelu od modré.
     
    31:42
    Plzni se povedlo vyhodit. Indiáni jsou však znovu pod náporem a Pilc musí hlídat prostor u své pravé tyče, kam Letci dorážejí.
     
    32:25
    Tadeáš Pinkas tečoval před gólmanem střelu od modré a jen dvě čísla chyběla k tomu, aby byl Pilc pokořen. Takto proletěl kotouč nad horní tyč!
     
    33:02
    Maxmilián De Sousa se probil na osu kluziště, odkud vystřelil. Jeho ránu ukryl ve svém klíně maskovaný muž domácích.
     
    33:25
    Jakub Hamšík to zkusil od modré čáry. Na jeho střelu ale Timofej Zoluděv viděl a v klidu jí pokryl na hrudi.
     
    34:32
    Tadeáš Pinkas se zkoušel prokličkovat kolem levého mantinelu až do zakončení, ale dostal od obránce Západočechů parádní bodyček.
     
    34:56
    Na druhé straně pak zneškodnil ramenem střelu z levého kruhu Timofej Zoluděv. Kotouč vyletěl až do ochranné sítě, následujě buly.
     
    35:15
    Mohlo to být jen o gól! Tomáš Krchňák poslal kotouč před branku, kde stál Daniel Bespalčenko, jenž ale trefil jen betony Lukáše Pilce, jenž následně vyskočil směrem k puku a vyrážečkou ho odpálil co nejdál od domácího hráče!
     
    35:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Staré pravidlo, které by nezrezivělo ani kdyby bylo nonstop vystaveno ve vysoce korozním prostředí. Asi víte, o čem tady píšu. Prostě, nedáš – dostaneš. Indiáni totiž naložili se svojí šancí lépe a po rychlém brejku mají náskok třígólový. A znovu u toho byla stejná dvojice. Radek Mužík protáhl puk po mantinelu a předložil ho SEBASTIÁNU MALÁTOVI, který si tak připisuje hattrick! Jeho zakončení proklouzlo Zoluděvovi pod betony. Asistence: Radek Mužík.
     
    37:11
    Domácí mužstvo bude hrát v oslabení. Po faulu na pronikajícího hráče, který místo u branky skončil na ledě na pravém kruhu, dostává trest za nedovolené bránění Adam Klatt (LET).
     
    38:14
    A pozor, bude to minutu pět na tři! John Riley (LET) v náporu Plzně fauloval a za podražení je vykázán na trestnou lavici, kde bude dělat společnost Klattovi.
     
    38:50
    Domácím se povedlo odpálit kotouč až k Pilcově bráně. Indiáni zatím nedokázali vystřelit.
     
    39:38
    Domácí již ve čtyřech ubránili svého soupeře a nepovolili mu jakoukoliv střelu, která by zatížila Zoluděvovo konto. Naopak sami se dostali do střelecké pozice, ale Pilc zasáhl betonem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi i druhá část, ve které se prosadili pouze hosté. Po rychlém průniku dokonal necelých pět minut před sirénou hattrick Sebastián Malát. Díky tomu tak mají hokejisté z města piva pohodlný náskok. Zda jim ho Letňany seberou a odletí s ním až k výhře, či naopak přijdou o všechny motory pod palbou indiánských šípů, začneme odtajňovat v 17:15.
     
    Timofej Zoluděv přivedl své spoluhráče na led, hned za ním následují Plzeňští a trousí se nám i trio pruhovaných chlapců.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Plzeň uspěla na buly, jenže se neudržela v pásmu a na druhé straně střílel Filip Zrcek, leč narazil jen na připraveného Pilce.
     
    41:31
    Rozhodčí vylučuje hostujícího hráče, který se dostal do klinče s pronikajícím brkem Letců. Krásně si ho podržel a pak s ním praštil o led, jako legendární zápasník Koudelka ze Strojní traktorové stanice (STS) Chvojkovice – Brod.
     
    42:31
    Letci nejsou s to se udržet výrazněji v útočném pásmu. Indiáni se tak zatím v poklidu brání soupeřově početní výhodě.
     
    43:15
    Nyní už se ovšem musel Lukáš Pilc vypořádat se dvěma střeleckými pokusy domácího mužstva. Oba ale v klidu čapl lapačkou.
     
    43:42
    Už při hře pět na pět vypálil z levého kruhu Petros Tzovairis, jenže ani on si na hbitou širokou rukavici Pilcovu nepřišel.
     
    44:07
    Domácí hráči se snaží s výsledkem něco udělat, jenže rezolutně proti je ve výborné formě a kondici chytající Pilc, který teď zasáhl po střele z pravého křídla.
     
    44:58
    Martin Lang se dostal do samostatného úniku, ale Timofej Zoluděv jej dokázal vyčapat! Následně útočník s krví indiána spadl na leteckého inženýra s lapačkou a i s pukem ho natlačil za brankovou čáru, přičemž branku samotnou osadil zadní mantinel. Sudí rezolutně rozpažil. Buly ve středním pásmu.
     
    45:55
    Po vhazování se snažil soubor ze západočeského centra, které se jeden čas honosilo titulem evropského kulturního města, o pátý zásah za Zoluděvovými zády, jenže jeho ovečky v beku jim nedovolily zakončení.
     
    46:57
    Na obou týmech je vidět snaha o útočný hokej, zároveň spojená s marným bojem s vlastní rozehrávkou. Takže se hraje především ve středním pásmu.
     
    47:58
    Maxmilián De Sousa a po něm Daniel Kuchárik zkoušeli své štěstí z levého křídla. Pokaždé se úspěšným zákrokem vyrážečkou prezentoval maskovaný muž domácího souboru.
     
    48:51
    Znovu se hrálo především v neutrální zóně. Slibně vypadají průnik hokejistů z Plzně zastavuje hvizd hlavního rozhodčího.
     
    49:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mužstvo z města, které svým Pilsnerem rozdává radost více jako deseti milionům lidí v naší republice, vede již 5:1! No a zkuste si tipnout, kdo by se tak mohl prosadit. Hádáte SEBASTIÁNA MALÁTA? Pak jste správně a můžete se za odměnu poplácat po rameni. Radek Mužík jej opět skvěle uvolnil a vyslal do úniku, při kterém si muž dnešního střetnutí povodil Zoluděva, jemuž zvedl touš nad rameno! Plzeňský mladík dnes nastřílel tolik gólů, co za celou sezonu. Asistence: Radek Mužík.
     
    50:58
    Martin Lang se probíjel z levého křídla a dostal se až k brance, leč jeho zakončení vyrazil pohotový Timofej Zoluděv.
     
    51:58
    Letci jsou jako opaření. Nic se jim nedaří a omezují se jen na dlouhé výhozy skrze střední pásmo. Zato indiánská ekipa je na koni.
     
    52:59
    Cinky linky, cinky link! Přesně toto zní Zoluděvovi v uších po dělovce Martina Langa z pravého kruhu, kterou plzeňský hráč div nepřepůlil břevno!
     
    53:45
    Letci se dostali za útočnou modrou čáru, ale tam vznikl mumel u mantinelu, po kterém se kotouče zmocnili opět přívrženci rudé indiánské krve.
     
    54:35
    Timofej Zoluděv byl pod palbou svého soupeře, Princlovo zakončení z levého kruhu ale zneškodnil svou lapačkou.
     
    55:52
    Plzeň se nikam nežene a v klidu si zápas dohrává. Domácím hráčům se vůbec nedaří dostat jakýmkoliv způsobem před branku Lukáše Pilce.
     
    56:54
    Maskovaná opora domácích se musí mít stále na pozoru, na dvakrát teď zastavil Timofej Zoluděv zakončení Kvasničky. Plzeň se krátce na to vystavila do postavení ofsajdového.
     
    57:45
    Daniel Vlček zkoušel své štěstí se střelou od modré, ale nebylo mu přáno a trefil jen prvního hráče, jenž mu stál v cestě. Ale mohl by to zkusit večer s nějakou slečnou. Když nemá štěstí ve hře, třeba přijde v lásce.
     
    58:28
    Zato Lukáš Pilc by toho dnes večer s děvčaty moc dělat neměl. Nyní si znovu připsal skvělý zákrok po tvrdé ráně od modré.
     
    59:01
    Radek Mužík se protáhl až před Timofeje Zoluděva, kterému se snažil prostrčit kotouč mezi betony, ale gólman Letců se skvěle roztáhl a zamezil jakémukoliv zakončení!
     
    59:50
    Ještě pokus o zakončení od domácích hráčů, který už měl ovšem spíše symbolický charakter. také z něj nic nebylo, a tak dnes Plzeň vítězí rozdílem třídy.
     
    Konec zápasu.
     
    Překvapení se nekoná, předzápasové prognózy byly naplněny. Druhá Plzeň dokázala přejet Letce, kteří se tak i nadále budou pohybovat na páté místě v tabulce. Indiáni naopak neztratí další body na vedoucí Spartu, jenž hraje na svém ledě s Litvínovem. Svoji vansku musím smeknout před duem Sebasitán Malát – Radek Mužík. Oba pánové se postarali o všech pět tref, přičemž první jmenovaný skóroval čtyřikrát.
     
    Z Ice Areny v Letňanech se s Vámi loučí a hezký zbytek večera přeje Richard Wagner! (17:48:20)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Hlaváč (Pětník, Krutil) – 5. Mužík (Malát, Slanina), 12. Malát (Mužík), 20. Malát (Mužík, Slanina), 36. Malát (Mužík), 50. Malát (Mužík)


    HC Letci Letňany: Zoluděv (Zeithaml) – Kurtil, Klatt, Riley, Zedek, M. Pinkas, Krchňák – Václavík, Adamec, Zrcek, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Bespalčenko, Vlček, Vrba, T. Pinkas.
    HC Plzeň 1929: Pilc (Maličkay) – Hamšík, Pánek, Váchal, Rybáček, Kaiser, Malák, Kremláček, Kovařík – Kvasnička, Slanina, Vágner, Princl, De Sousa, Kolář, Balín, Malát, Lang, Kuchárik, Soukup, Mužík.

    Rozhodčí: Jan Knapík – Adam Kurtin, Daniel Müller
    bahis siteleri