Liberec – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Poruba 0:2 (kon.) | K. Vary – Kladno 2:5 (kon.)
Letňany – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 1:2 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 0:1 (0:1 po s.n.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Vítkovice – Zlín 3:1 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 8:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 5:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 8:5 (kon.)
Slavia – Tábor 3:2 (1:0 po s.n.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 3:2 (po pr.) | Třinec – Havířov 3:2 (po pr.)
konec
HC Letci Letňany
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 12.01.2017, 15:40 • Ice Aréna Letňany • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    49:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mužstvo z města, které svým Pilsnerem rozdává radost více jako deseti milionům lidí v naší republice, vede již 5:1! No a zkuste si tipnout, kdo by se tak mohl prosadit. Hádáte SEBASTIÁNA MALÁTA? Pak jste správně a můžete se za odměnu poplácat po rameni. Radek Mužík jej opět skvěle uvolnil a vyslal do úniku, při kterém si muž dnešního střetnutí povodil Zoluděva, jemuž zvedl touš nad rameno! Plzeňský mladík dnes nastřílel tolik gólů, co za celou sezonu. Asistence: Radek Mužík.
     
    35:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Staré pravidlo, které by nezrezivělo ani kdyby bylo nonstop vystaveno ve vysoce korozním prostředí. Asi víte, o čem tady píšu. Prostě, nedáš – dostaneš. Indiáni totiž naložili se svojí šancí lépe a po rychlém brejku mají náskok třígólový. A znovu u toho byla stejná dvojice. Radek Mužík protáhl puk po mantinelu a předložil ho SEBASTIÁNU MALÁTOVI, který si tak připisuje hattrick! Jeho zakončení proklouzlo Zoluděvovi pod betony. Asistence: Radek Mužík.
     
    19:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši navíc odskakují do dvoubrankového vedení. Tento gól do šatny si domácí obrana zarámovat nedá. Nechala totiž úplně volného plzeňského hráče před svým maskovaným mužem. Timofej Zoluděv se sice snažil, seč mu síly stačily, ale SEBASTIÁN MALÁT to provedl bravurně, roztáhl si jej a následně mu zasunul kotouč zblízka mezi betony. Asistence: Radek Mužík a Jan Slanina.
     
    11:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ačkoliv se domácí mužstvo snažilo dostat před branku soupeře, inkasuje. Do brejku vyslal po pravém mantinelu Radek Mužík SEBASTIÁNA MALÁTA, který střelou na zadní tyč nedal Zoluděvovi šanci. Asistence: Radek Mužík.
     
    07:39
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácím se povedlo těsně s koncem trestu srovnat! Ačkoliv se plzeňští hokejisté zdařile bránili, nakonec náporu Letců podlehli a rychlou střelou se prosazuje JAN HLAVÁČ. Asistence: Richard Pětník a Michael Krutil.
     
    04:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující tým se po necelých pěti minutách dostává do vedení! Pěkný gól si připisuje kanonýr RADEK MUŽÍK, který překonal Timofeje Zoluděva. Asistence: Sebastián Malát a Jan Slanina.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 8. Hlaváč (Pětník, Krutil) – 5. Mužík (Malát, Slanina), 12. Malát (Mužík), 20. Malát (Mužík, Slanina), 36. Malát (Mužík), 50. Malát (Mužík)


    HC Letci Letňany: Zoluděv (Zeithaml) – Kurtil, Klatt, Riley, Zedek, M. Pinkas, Krchňák – Václavík, Adamec, Zrcek, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Bespalčenko, Vlček, Vrba, T. Pinkas.
    HC Plzeň 1929: Pilc (Maličkay) – Hamšík, Pánek, Váchal, Rybáček, Kaiser, Malák, Kremláček, Kovařík – Kvasnička, Slanina, Vágner, Princl, De Sousa, Kolář, Balín, Malát, Lang, Kuchárik, Soukup, Mužík.

    Rozhodčí: Jan Knapík – Adam Kurtin, Daniel Müller
    thejrc.org