Philadelphia – Vancouver 5:4 (1:0 po s.n.) | Ottawa – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Tampa – Buffalo 4:2 (kon.)
Nashville – Boston 2:1 (kon.) | Minnesota – Montreal 7:1 (kon.) | Dallas – Detroit 5:2 (kon.)
Colorado – Anaheim 1:4 (kon.) | Edmonton – New Jersey 3:2 (po pr.) | Los Angeles – St. Louis 5:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
Anaheim Ducks
Pátek 13.01.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 Corey PERRY - 1:4
     
    58:24
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY po nádherné diagonální žabičce Rickarda Rakkela na pravém křídle v blízkosti útočné modré čáry střelou zápěstím poslal puk do odkryté brány a podtrhl dnešní vítězství Ducks! Asistence: Rickard Rakell a Cam Fowler.
    26:03 Ryan KESLER - 1:3
     
    26:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Brankář Semjon Varlamov po zákroku proti střele Shea Theodora neměl vůbec tušení, kde je puk, a útočník Ducks RYAN KESLER ho v blízkosti pravé tyče poslal do odkryté brány. Asistence: Shea Theodore a Andrew Cogliano.
    06:15 Rickard RAKELL - 1:2
     
    06:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RICKARD RAKELL po přihrávce Kevina Bieksy od modré čáry na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad vyrážečkou bezmocného Semjona Varlamova zamířila pod horní tyč. Brankář Colorada vůbec nic neviděl a Ducks rychle získali ztracené vedení zpět! Asistence: Kevin Bieksa a Ryan Getzlaf.
    05:24 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    05:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON skvěle vypíchl puk dvojici hráčů Colorada a protáhl se do samostatného úniku, který zakončil nádherným bekhendovým blafákem a vymetl levý horní roh brány. V Pepsi Center je vývoj utkání rychle vyrovnaný!
    03:52 Jakob SILFVERBERG - 0:1
     
    03:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    JAKOB SILFVERBERG vyrazil na pravé straně do přečíslení 2 na 1, které v kruhu pro vhazování zakončil nádhernou střelou zápěstím a nad lapačkou Semjona Varlamova zamířil pod horní tyč. Nádherný gól, po kterém Ducks vedou 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. MacKinnon – 4. Silfverberg, 7. Rakell (Bieksa, Getzlaf), 27. Kesler (Theodore, Cogliano), 59. Perry (Rakell, Fowler)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), Zadorov, Wiercioch, Goloubef – Landeskog (C), MacKinnon, Rantanen – Nieto, Duchene (A), R. Bourque – Comeau, Söderberg, Iginla – McLeod, Grigorenko, Martinsen. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Theodore, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, Noesen, L. Shaw. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Marc Joannette. Čároví: Scott Driscoll, John Grandt

    Diváci: 14589
    thejrc.org