Slavia – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Most – Přerov 5:4 (po pr.) | Kladno – Havířov 1:5 (kon.)
Frýdek-M. – Litoměřice 2:5 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 0:3 (kon.) | Třebíč – Prostějov 0:3 (kon.)
Jihlava – Motor ČB 2:1 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 14.01.2017, 15:00Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:07 Daniel ŠPAČEK - 2:1
     
    57:07
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Chrtek si najel s pukem na střed a poslal přihrávku úplně volnému DANIELU ŠPAČKOVI, který stál před Frodlem a neměl problém zasunout kotouč pod slávistickým brankářem až do sítě. Závěr zápasu tak bude ještě zajímavý. Asistence: Ondřej Chrtek a Kryštof Hrabík.
    32:25 Zdeněk KUBICA - 2:0
     
    32:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní přesilovková kombinace domácích! Novák poslal od modré přihrávku křížem na Šafránka, který už sice mohl zakončovat, rozhodl se ale ještě přihrát skrz brankoviště na levou stranu, kde stál před úplně odkrytou klecí volný ZDENĚK KUBICA, jenž neměl problém doklepnout kotouč do sítě. Asistence: David Šafránek a Jan Novák.
     
    02:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šafránek se dostal ke kotouči za brankou Bláhy, odkud poslal výbornou přihrávku na levý kruh JANU POHLOVI. Slávistický obránce se potom vytáhl skvělou střelou pod víko, kterou otevřel skóre utkání. Asistence: David Šafránek a Václav Jankovský.
    Marken.cz

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 3. Pohl (Šafránek, Jankovský), 33. Kubica (Šafránek, J. Novák) – 58. D. Špaček (Chrtek, Hrabík)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Pohl, J. Novák (A), Kolařík (A), J. Holý, Knot (C), A. Růžička – Jankovský, Šafránek, P. Beránek – Schleiss, Kubica, Krliš – Šmerha, Šagát, Rys – J. Müller, Andrlík.
    HC Benátky nad Jizerou: Bláha (Hosnedl) – Mikliš, Bednář, Husa, Pastor, Havlín, Tržický – D. Špaček (A), Černoch, Hrníčko – Víšek (C), Chrtek, A. Dlouhý – Bittner, Hrabík, J. Havel – Prokeš, Volf, Vrbata.

    Rozhodčí: Dědek – Polák, Zídek

    Diváci: 854
    thejrc.org