Montreal – NY Rangers 5:4 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 7:4 (kon.)
Florida – Columbus 4:3 (kon.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Arizona – Anaheim 0:3 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:1 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:2 (po pr.)
San Jose – St. Louis 0:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 5:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
St. Louis Blues
Neděle 15.01.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Carter Hutton (STL) (23 zásahů)
    Colton Parayko (STL) (1 + 1)
    Alexander Steen (STL) (1 + 0) (07:13:41)
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (STL) (0 + 0, 1 střela na branku, čas na ledě 11:47)
     
    Utkání sledovalo 17 562 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    San Jose Sharks: 23

    St. Louis Blues: 26
     
    Je konec, St. Louis Blues dnes v San Jose vítězí poměrně jednoznačným rozdílem 4:0. A po zápasech, kdy inkasovali jednu branku za druhou, udrželi čisté konto. Velkou zásluhu na tom pochopitelně má Carter Hutton, který likvidoval střelecké pokusy Sharks. Moc často se nestává, aby Žraloci doma neskórovali, dnes ale od poloviny zápasu neměli k dispozici Thorntona, jenž byl vyloučen za bodnutí špičkou hole. Blues tedy berou dva body a domácí jsou bez zisku. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek víkendu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Hra přerušena po ofsajdu ve středním pásmu, poté proběhla krátká roztržka u mantinelu. Bude se tedy ještě vylučovat. Tresty za hrubost dostávají Ryan Reaves a Micheal Haley.
     
    59:02
    Běží poslední minuta utkání, na hokejkách mají kotouč hráči St. Louis Blues. Chvíli ještě pobývali v útočné třetině, následně se stáhli dozadu.
     
    58:30
    Brent Burns dobře získal útočné pásmo pro domácí. Když pak ale vybídl k šanci útočníky, nikdo z nich se neměl k rychlé střele a úniku.
     
    57:45
    Sharks ještě hledají skulinky ve středním pásmu, aby fanouškům spravili náladu aspoň jedním gólem. Ale zatím to pro ně nevypadá moc dobře, stále se nedostávají ke střelám.
     
    57:08
    Bluesmani poslali do hry čerstvou pětici, která má očividně za úkol uhlídat čisté konto pro Cartera Huttona, o vítězi zápasu už asi těžko můžeme pochybovat.
     
    56:35
    Žraloci na chvíli získali útočné pásmo, opět obranu Blues zlobil ve třetí třetině aktivní Couture. Ani on ale nedokázal přesně vypálit.
     
    56:16
    Schlemko rozehrál zpoza klece, ale příliš nepřesně, odpískáno je zakázané uvolnění San Jose Sharks.
     
    56:05
    Puk končí sražený za mantinelem, vhazování proběhne za pár okamžiků ve středním pásmu.
    54:37 Alexander STEEN - 0:4
     
    54:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    San Jose zariskovalo při hře bez brankáře, ale velice rychle se to domácím vymstilo. Sotva stihl Martin Jones odjet na střídačku, končí puk počtvrté v domácím zařízení. Poslal jej tam celkem s klidem na duši ALEXANDER STEEN, který tak pojišťuje vítězství St. Louis. Teď už by Sharks museli předvést zázračný závěr, aby s výsledkem něco udělali. Asistence: Jaden Schwartz, Kevin Shattenkirk.
     
    54:08
    Vhazování po levé ruce Huttona vyhráli domácí, Logan Couture okamžitě opět střílel. Brankář St. Louis ale jeho střelu dobře viděl.
     
    54:08
    Joe Pavelski si vykličkoval šanci, našel ale pouze lapačku Huttona. Následuje komerční přestávka, za chvíli budeme pokračovat.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 26. Parayko (Stastny, Shattenkirk), 31. Perron (Parayko, Fabbri), 50. Lehterä (Pietrangelo, Tarasenko), 55. Steen (Schwartz, Shattenkirk)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Couture, Labanc – Meier, Tierney, J. Ward – M. Karlsson, Haley, Wingels.
    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Pietrangelo, Parayko, Bouwmeester, Shattenkirk, Edmundson, Bortuzzo – Schwartz, Stastny, Steen – Jakupov, Lehterä, Tarasenko – Fabbri, Berglund, Perron – Jaškin, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Skilliter, Leggo – Rody, Grandt

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri