Vsetín – Nový Jičín 5:3 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 4:5 (po pr.) | Šumperk – Kopřivnice 7:4 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 3:4 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Klatovy – Trutnov 3:2 (kon.)
konec
HC Děčín
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Středa 18.01.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:52:35)
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec vítězí za tři body, když v samotném závěru utkání prostřelil Kaššáka Václav Racek. Do tabulky si tak připisují další veledůležité tři body. Hosté tak potřetí v letošní sezóně nenašli na děčínský tým recept.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Kotouč je ve středním pásmu a mají ho na svých hokejkách domácí hráči. Navíc je tu zakázané uvolnění hostů a Kaššák je zpět v brance. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    59:33
    Kaššák je na střídačce a hosté jsou tak v šesti hráčích.
     
    58:45
    Vaněk vyhodil rukou kotouč z obranného pásma a znovu tak hosté nemohou odvolat svého brankáře. Medvědi to nyní zvládají velmi dobře takticky.
     
    58:25
    Medvědi mají kotouč na svých holích a zatím nepouštějí hosty k powerplay.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:08
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi potřetí strhávají vedení na svou stranu. Důraz před hostující brankou přetavil ve vedoucí gól VÁCLAV RACEK, který tak prostřelil Kaššáka – 4:3. Hosté tak budou muset znovu dohánět jednobrankovou ztrátu. Asistence: Jaroslav Hašek, Daniel Volráb.
     
    56:47
    Hosté nahodili kotouč do útočného pásma a na Lavingera najížděl Páleník. Domácí brankář raději přidržel puk pod svojí lapačkou a přerušil hru.
     
    55:45
    Oba týmy vrhají své poslední síly do útoku, snaží se strhnout vedení na svou stranu, ale oba gólmani jsou zatím rozhodně proti.
     
    54:37
    Z úhlu střílel Tomáš Faigl, který ale nakonec zaměstnal Kaššáka, který jeho projektil ukryl do své lapačky. Hosté tak jdou hned do rychlého brejku.
     
    54:27
    Hucek je na ledě a Děčín je v plném počtu.
     
    53:21
    A znovu se domácí dokázali osvobodit a rychle jdou střídat svou unavenou čtveřici.
     
    52:50
    Medvědi se hned dokázali osvobodit a kotouč tak letí až před Kaššáka.
     
    52:27
    Hucek musel zatáhnout za záchrannou brzdu, když zastavil unikajícího Touška. Dostává tak dvě minuty za podražení a Klášterec má výhodu přesilové hry.
     
    51:27
    Jaroslav Hašek zkoušel zpětnou přihrávkou najít Daniela Volrába, ale jeho přihrávka byla příliš dlouhá a kotouč tak opustil útočné pásmo.
     
    51:02
    Hra se přestěhuje znovu před Lukáše Lavingera. Je tu další zakázané uvolnění Medvědů. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    49:59
    Klášterečtí byli znovu před brankou Děčína nebezpeční, před Lavingerem zahrozil Jakub Zdeněk, ale nedokázal propasírovat puk za jeho záda.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Zika (Kaltenböck, Vaněk), 22. Hašek (Volráb, Racek), 36. Málek (Racek), 58. Racek (Hašek, Volráb) – 19. Hrdlička (Vrtek, Cestr), 27. Toušek (Charousek, Macháček), 44. Hrdlička (Vrtek, Mála)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Vaněk, Katenböck, Hříbal, Málek, Procházka, Hucek, Kvaček – Hašek, Volráb, Racek – Faigl, Zika, Oliverius – Fojt, Vacek, Sýkora – Rubeš F., Kopta
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Mědílek) – Žižka, Hierman, Cestr, Kuncl, Zicho, Sklenička – Macháček, Charousek, Toušek – Hrdlička, Vrtek, Mála – Páleník, Zdeněk, Šmejc – Diviš, Dejmek

    Rozhodčí: Smitka – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org