Montreal – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Arizona 6:3 (kon.) | Detroit – Boston 6:5 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Florida 4:3 (po pr.) | Los Angeles – San Jose 2:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
San Jose Sharks
Čtvrtek 19.01.2017, 04:45 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Joe Thornton (SJS) (0 + 2)
    Dustin Brown (LAK) (0 + 2)
    Joe Pavelski (SJS) (1 + 0) (07:28:16)
     
    Československá stopa v utkání

    Marián Gáborík (LAK) (1 + 0, 2 střely, čas na ledě 17:26)
    Peter Budaj (LAK) (24 zásahů)
    Brent Burns jede!

     
    Střely na branku v zápase

    Los Angeles Kings: 24

    San Jose Sharks: 27
     
    Je konec. San Jose Sharks oplatili svému rivalovi z Kalifornie předchozí dvě porážky a tentokrát berou výhru, i když opět šlo o velmi vyrovnanou bitvu. Jak jsme si ostatně v souboji těchto celků zvykli. Hosté pouze jedinou unikli na rozdíl dvou branek, Marián Gáborík ale ještě během prostředního dějství stačil snížit. Avšak v posledních dvaceti minutách zápasu už se nikdo střelecky neprosadil, takže skóre zůstalo stejné. Žraloci jistě děkují i Martinu Jonesovi, ten je podržel několika klíčovými zákroky především ve třetím dějství. San Jose tedy nenechalo prchnout Anaheim s Edmontonem na čele Pacifické divize do výraznějšího náskoku. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezká čtvrtek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Ještě jedno zakázané uvolnění San Jose, takže naděje pro Krále žije. Už jim ale opravdu příliš času nezbývá, budou muset jedině vymyslet akci s rychlým zakončením.
     
    58:50
    Jeff Carter nahodil o zadní mantinel a získal útočnou třetinu pro Los Angeles. Domácí ale zase rychle o pásmo přišli.
     
    58:37
    Peter Budaj už je na střídačce a Los Angeles Kings posílají do hry o jednoho hráče navíc, hrají tedy v šesti a uvidíme, zda se jim risk vyplatí.
     
    58:25
    Výborná práce hokejistů v bílých dresech ve středním pásmu. Prakticky se tam nedopouštějí chyb.
     
    57:48
    Patrick Marleau držel chvíli puk za brankou domácích, pak o něj ale přišel a musel hodně rychle spěchat zpátky vypomoci obraně.
     
    57:15
    Je pouze otázka času, než Peter Budaj odjede z branky. Kings ale nejdříve budou muset získat stabilně útočné pásmo, to se jim zatím vůbec nedaří.
     
    56:40
    Jeff Carter střílel a trefil Burnsovu hokejku, po něm se zkoušel prosadit také Pearson. Ten pro změnu pálil mimo branku.
     
    56:28
    Clifford po levém mantinelu uháněl za kotoučem co mu síly stačily, ale nedostihl jej. Kings přesto snadno získají útočné pásmo, protože Sharks vyhodili na icing.
     
    55:50
    Opět pokračuje hra a San Jose stále přistupuje k závěru utkání aktivně, určitě se nechce soustředit pouze a obrannou práci, to by hosty mohlo mrzet.
     
    55:39
    Ještě jedna reklamní přestávka, poté budeme pokračovat ve zbytku základní hrací doby.
     
    55:20
    Naopak na druhé straně mohl rozhodnout útočník San Jose Mikkel Boedker, který v samostatném úniku přestřelil Budajovu klec.
     
    55:08
    Posledních pět minut třetí třetiny, zatím beze změny obrázku hry.
     
    54:30
    Když už to vždy začíná vypadat, že se Los Angeles dostane do přečíslení, vrátí se obrana San Jose zavčas zpátky do svých pozic.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 6. Forbort (Forbort, D. Brown), 36. Gáborík (Clifford, D. Brown) – 4. Burns (J. Thornton, M. Karlsson), 16. Wingels (Haley), 30. Pavelski (J. Ward, J. Thornton)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Gravel, M. Greene – Gáborík, Kopitar, Lewis – Pearson, J. Carter, D. Brown – King, Dowd, Setoguchi – Clifford, N. Shore, Nolan.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – M. Karlsson, J. Thornton, Pavelski – Bødker, Marleau, Labanc – Meier, Tierney, J. Ward – Haley, Carpenter, Wingels.

    Rozhodčí: Dwyer, Hebert – Murphy, Heyer
    bahis siteleri