AS Řím – Sampdoria 4:0 (kon.)
konec
AS Řím
4:0 (1:0)
UC Sampdoria
Čtvrtek 19.01.2017, 21:00 • Stadio Olimpico, Řím • Italský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:55:10)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 4:11.
     
    Je dobojováno! AS Řím zvládlo dnešní utkání ve velkém stylu, poráží Sampdoriu 4:0 a postupuje do čtvrtfinále Coppa Italia! Pět minut před přestávkou otevřel skóre Radja Nainggolan. Římanům se povedl také vstup do druhé půle. Po třech minutách se trefil Edin Džeko! Po hodině hry přidal třetí branku Stephan El Shaarawy a v samotném závěru pečetil vítězství AS Radja Nainggolan!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Patrik Schick v nastaveném čase napadal rozehrávku AS, ale domácí obránci dnes hrají s jistotou a s českým útočníkem si zahráli bago.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
    90. Radja NAINGGOLAN - 4:0
     
    90
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen je tady ještě jedna branka! RADJA NAINGGOLAN si naběhl na Perottiho centr a hlavičkou z malého vápna uklidil míč pod břevno! Sampdoria je zralá na ručník!
     
    90
    Perotti obdržel ještě jednu možnost k zakončení. Střídající fotbalista zkoušel štěstí technickým obstřelem, jenže do cesty se mu postavil obránce.
     
    89
    Domácí zadáci kombinují s míčem na své polovině. Nikdo z hráčů AS Řím nyní zrovna neoplývá pohybem. Na tribunách se mezitím rozjela oslava postupu.
     
    88
    Perotti je dnes při chuti! Tentokrát se po levém křídle prosmýkl kolem obránce a prudkou pobídkou na malé vápno hledal Tottiho. Regini na poslední chvíli zasáhl.
     
    87
    Perotti se v pokutovém území natahoval po další přihrávce mezi obránce. Puggioni proti němu rychle vystartoval a míč schoval v rukavicích.
     
    86
    Alisson pomohl defenzívě AS. Brankář Římanů odkopl míč před napadajícím Schickem až na polovinu Sampdorie. Zápas se už jen dohrává.
     
    85
    Cigarini se prezentoval střelou ze střední vzdálenosti. Hostující záložník ale pálil v záklonu a jeho pokus prolétl vysoko nad brankou.
     
    84
    Jesus postupoval s míčem podél levé postranní čáry. Domácí obránce prošel na polovinu soupeře, ale nesetkal se s podporou svých kolegů.
     
    83
    Střídající Perotti si připravil míč v pokutovém území a jeho technický obstřel prosvištěl těsně vedla vzdálenější tyče!
     
    82
    Hosté rozjíždějí další kombinaci na své polovině. Domácí fanoušci nejsou spokojeni s laxním přístupem AS a z tribun se ozývá pískot.
     
    81
    Hra je znovu přerušena. Na trávníku nyní zůstává ležet Peres, který se po ostrém souboji na polovině hřiště drží za levý kotník.
     
    80
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Rui, přichází Emerson.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 40. Nainggolan, 48. Džeko, 62. El Shaarawy, 90. Nainggolan


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 4:11.
    AS Řím: Alisson – Rüdiger, Fazio, Jesus – Peres, De Rossi, Paredes, Rui (80. Emerson) – El Shaarawy (67. Perotti), Nainggolan, Džeko (63. Totti)
    Náhradníci: Szczesny, Lobont, Manolas, Vermaelen, Emerson Palmieri, Seck, Strootman, Gerson, Totti, Perotti

    UC Sampdoria: Puggioni – Bereszynski, Silvestre, Regini, Dodo (79. Pavlović) – Duričić, Cigarini, Linetty (68. Praet) – Budimir (64. Schick), Fernandes, Muriel
    Náhradníci: Krapikas, Tozzo, Pedro Pereira, Pavlovic, Dodô, Amuzie, Cigarini, Praet, Schick, Budimir

    Rozhodčí: Calvarese
    thejrc.org